Nieuws
9 februari: Kees Kist bij VVS ’46 voor OldStars walking football

Op vrijdag 9 februari is het dan écht zover…

Op die dag kun je bij VVS ’46 terecht voor een potje walking football, tegen niemand minder dan oud-AZ speler Kees Kist!

Tijdens de informatieochtend worden mogelijkheden besproken om ouderen in beweging te brengen binnen een voetbalvereniging een OldStars-team op te zetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn het trainingsprogramma, de werving van deelnemers en lokale samenwerking in de regio. Voor deze ochtend zijn niet alleen voetbalverenigingen en zorg- en welzijnsorganisaties uitgenodigd, ook buurtsportcoaches en leden van diverse verenigingen zijn van harte welkom om aan te sluiten. Daarnaast is er voor elke vereniging of instelling de mogelijkheid om met vier tot zes personen deel te nemen aan een OldStars walking football toernooitje met de enige echte Kees Kist!

Kees Kist hoopt op veel nieuwe spelers: “Het is echt een nieuw concept voor onze doelgroep. Het 11 tegen 11 is niet meer haalbaar voor de oudere garde en daarom is walking football zo leuk. En wat misschien nog wel leuker is, is de gezelligheid eromheen en het weer spelen met je ‘oude maten’. De sfeer is altijd top en we lachen veel.”

Aanmelden

Wie bij deze informatieochtend aanwezig wil zijn of deel wel nemen aan de clinic met Kees Kist, kan zich opgeven via info@oldstars.nl

Datum : 9 februari 2018

Tijdstip : 10.00 – 13.00 uur

Locatie : VVS ’46, Spanbroekerweg 120A, 1715 GT Spanbroek

Flyer Kees Kist 9 februari
Overig nieuws
Toon meer nieuws