fbpx

Aanmelden als trainer-coach

Mooi dat jij je wilt aanmelden als OldStars trainer-coach. Via ons trainersplatform houden wij jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom OldStars Sport. Meld je via onderstaand formulier aan als trainer-coach OldStars Sport.

Waarom aanmelden?

Voor Team OldStars Sport is het van belang dat verenigingen, deelnemers, trainer-coaches en spelbegeleiders zich aanmelden op- of via de website van OldStars. Dit om in kaart te krijgen in welke provincies door welke verenigingen OldStars Sport spelvormen gespeeld wordt en om gericht naar andere doelgroepen binnen OldStars zoals initiatiefnemers, deelnemers en spelbegeleiders informatie te delen. Wat kun je van ons verwachten na aanmelding op de website?

  • Een up-to-date overzicht van de geregistreerde clubs in het land;
  • Handige evenementenkalender met daarin alle OldStars meetings (toernooien), trainerscursussen, inloopdagen, et cetera;
  • Bij aanmelding als trainer-coach: updates via het trainersplatform, met daarin allerlei interessante documenten, trainingen en specials over OldStars Sport;
  • Informatie over effectmeting / behoeftepeiling voor- en van deelnemers van de OldStars Sport spelvormen;
  • Persoonlijke verhalen van OldStars Sport-deelnemers;
  • Actuele nieuwsberichten

En last, but not least, ontvang je de enige echte OldStars Sport nieuwsbrief met daarin alle interessante ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van OldStars Sport.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen via info@oldstars.nl. Volg ons ook op Facebook en Twitter!