Ga naar de inhoud

Doe mee met de Beweegweek

Meld je beweegactiviteit aan

Tijdens de Nationale Beweegweek van 27 t/m 31 mei 2024 nodigen we alle beweegprofessionals uit activiteiten te organiseren. Ons doel? Samen de beweegrichtlijnen halen in alle gemeentes!

De inschrijvingen openen weer in maart 2024.

Voor buurtsportcoaches, fysiotherapeuten & activiteitenbegeleiders
Organiseer laagdrempelige beweegactiviteiten zoals bijvoorbeeld een mooie wandeling door je gemeente, speel beweegbingo met bewoners uit je woonzorgcentum of organiseer een biljarttoernooi. Organiseer als Derde Helft een fietstocht, jeu-de-boules- of sjoeltoernooi. En vergeet natuurlijk niet het bekende BalkonBewegen!

Voor OldStars trainers & begeleiders
Ben je een trainer of begeleider bij een OldStars vereniging? Organiseer bijvoorbeeld een clinic met een lekkere lunch, een sportdag van verschillende sporten en laat iedereen een vriend of vriendin meenemen of introduceer je nieuwe OldStars aanbod tijdens deze dagen. Een mooie kans om nieuwe mensen uit de wijk kennis te laten maken met OldStars.

Organiseer ook een beweegactiviteit! Wij helpen jou met:

  • een digitale toolkit met tips, handleidingen en flyers
  • de eerste 30 aanmelders van een beweegactiviteit ontvangen het unieke Beweegweek t-shirt pakket! 
  • de eerste 15 aanmelders van een beweegactiviteit buiten de sportomgeving (woonzorgcentra, wijkactiviteiten, wandelingen) ontvangen het beweegpakket met een beweegbingo, beweegID en diverse beweegmaterialen.