Evenement
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationale OldStars meeting @ Koninklijke HFC

20 juli 2018 - 21 juli 2018

EURO149

Vrijdag 20 juli en zaterdag 21 juli staat bij de Koninklijke HFC in Haarlem in het teken van OldStars walking football. Dit tweedaagse evenement kent een toernooischema met plaats voor 48 deelnemende teams. Het aantal veldspelers voor de onderlinge potjes is zes en het aantal selectiespelers voor een team is ongelimiteerd. Alle deelnemende teams zijn zeker van het spelen van zes onderlinge potjes en het maximaal te spelen potjes is acht. Kunstgras is de ondergrond voor de onderlinge potjes.

Het programma van dit tweedaagse evenement is als volgt:
Inloop (vrijdag)                                  10.00u – 10.30u
Opening (vrijdag)                              10.45u
Onderlinge potjes vrijdag)              11.00u – 16.00u
Onderlinge potjes (zaterdag)         11.00u – 16.00u
Borrel, buffet en feest (zaterdag)  18.00u – middernacht

Zowel op vrijdag als zaterdag wordt een lunch verzorgd op het sportcomplex van de Koninklijke HFC. Op vrijdagavond is het diner ‘vrij’. Op zaterdag verzorgt de organisatie een feestavond bij Claus Park in Hoofddorp, met een een borrel, buffet, feestavond met DJ, prijsuitreiking en de vertoning van de foto- en filmbeelden van het evenement.

Deelname aan het evenement is inclusief:
– Professionele medische begeleiding
– Minimaal zes potjes (maximaal acht)
– Gebruik accommodatie inclusief douches en kleedkamers
– Twee keer lunch op de club gepland in het speelschema (vrijdag en zaterdag)
– Borrel, buffet en feestavond met DJ op zaterdag (bij Claus Park Hoofddorp, eten en drinken onbeperkt en inclusief!)

De prijs voor het evenement en het gehele arrangement is € 149,- per persoon (zonder hotelovernachting). Ook fans zijn van harte welkom, zij betalen € 79,- per persoon voor de feestavond en twee lunches. Bij Claus in Hoofddorp zijn ongeveer vijftig hotelkamers beschikbaar voor de deelnemers dus wees er snel bij als je deze wilt boeken. Dat kan via Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel. Vanzelfsprekend zijn er in de buurt ook legio mogelijkheden om andere hotels, herberg, camping of anderszins te benutten. De organisatie adviseert deelnemers dit zelf te regelen. Uiteraard kunt u voor een advies contact opnemen met de organisatie.

Ter bevestiging van de inschrijving vraagt de organisatie een bijdrage van € 50,- per team, die tijdens het toernooi in de bierpot teruggestort wordt. Voor vragen en opmerkingen over de organisatie kunt u contact opnemen met Gertjan Tamerus via info@top-camps.nl.

Gegevens

Begin:
20 juli 2018
Einde:
21 juli 2018
Kosten:
EURO149
Evenement Categorie:

Organisator

Top Camps
E-mail:
info@top-camps.nl

Locatie

Koninklijke HFC
Emauslaan 2
Haarlem, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps