Evenement
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kick-off walking rugby @ Amsterdam

1 juni @ 10:00 - 12:30

Op zaterdag 1 juni is de aftrap van OldStars walking rugby bij Sportpark de Eendracht. De kick-off is het eerste landelijke walking rugby evenement en vindt plaats in Amsterdam. OldStars walking rugby is nieuw binnen OldStars Sport en deze aftrap wordt georganiseerd door de Rugbybond en het Nationaal Ouderenfonds. Per verenigingen en of aanmelding worden maximaal 2 kaarten beschikbaar gesteld voor het evenement van de Sevens.

Wat kun je van de ochtend verwachten? Tijdens deze ochtend willen wij daarom met jou (als deelnemer of initiatiefnemer) in gesprek gaan over de mogelijkheden van OldStars Sport en het opstarten van OldStars walking rugby bij jouw vereniging.

Programma
Het programma start op 1 juni om 10.00 uur en wordt voor de deelnemers afgesloten met een lunch. Onderstaand vind je het volledige programma van het evenement:

10.00 uur               Koffie en ontvangst door de Nederlandse Rugbybond

10.15 uur                Toelichting op het initiatief door de Rugbybond en het Nationaal Ouderenfonds

11.00 uur               Introductie op het veld

12.00 uur               Afronding op het veld en omkleden

12.15 uur                Afsluiting in de kantine en gezamenlijke lunch

Ben jij een rugbyliefhebber, (bestuurs)lid van een rugbyvereniging of gewoon geïnteresseerd in hoe jij of jouw vereniging een rol kan spelen bij het landelijk uitrollen van OldStars walking rugby? Of heb je vragen over het initiatief? Neem dan contact op met met Tijmen Vader (Rugbybond Nederland) of Johan Annema (landelijk projectleider OldStars Sports voor het Nationaal Ouderenfonds) via info@oldstars.nl of 06-14443420. Er is ruimte voor in totaal 30 deelnemers.  Dus wees er snel bij!

 

 

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
10:00 - 12:30
Website:
https://www.rugby.nl/