Nieuws
Amsterdam Sevens podium van start OldStars walking rugby

De OldStars familie is weer groter geworden! Op zaterdag 1 juni is er namelijk een start gemaakt met OldStars walking rugby. In aanwezigheid van een aantal verenigingen is er door het Ouderenfonds en de Rugbybond uitleg gegeven over de spelregels en het opstarten van walking rugby bij de vereniging. Ook is er kort ingegaan op verantwoord bewegen in deze tak van sport voor ouderen door docent Bart Logchies.

Een aantal enthousiaste ouderen liet met plezier zien wat OldStars walking rugby is. En dit enthousiasme werkt aanstekelijk! De komende maanden gaan de eerste verenigingen van start met OldStars walking rugby. Deze verenigingen worden ondersteund door de Rugbybond en het Ouderenfonds. Ben je benieuwd hoe walking rugby bij jouw vereniging gestart kan worden? Neem dan voor meer informatie contact op via info@oldstars.nl en/of j.annema@ouderenfonds.nl.

Foto door Olaf Kraak.

Overig nieuws
Nieuws
Nederland is toe aan de derde helft

De derde helft, een bekend begrip in de sportwereld. Gezelligheid, humor, napraten, elkaar ontmoeten. Langer blijven hangen dan gepland. Verhalen […]

Lees meer
Toon meer nieuws