fbpx

Basketbalvereniging Crackerjacks

Walking Basketball start op 29 september 2020 in Amersfoort

Corona gooide eind maart roet in het eten, maar nu is het dan zo ver: op dinsdag, 29 september 2020 start basketballvereniging Crackerjacks met OldStars walking basketball. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en het Amersfoortse sportbedrijf SRO heeft Crackerjacks het initiatief genomen om binnen de vereniging te starten met walking basketball voor ouderen c.q. 55-plussers. Een mooie aanvulling op de bestaande mogelijkheden binnen de vereniging, zoals peanuts basketbal, 5 x 5 basketbal, 3 x 3 basketbal en rolstoelbasketbal.

Natuurlijk hebben we gekeken of we ook met deze specifieke groep veilig en verantwoord kunnen sporten. Met een aantal aanpassingen is dat zeker mogelijk. Daarbij hanteren we de algemene richtlijnen van de overheid en het RIVM, het algemeen protocol verantwoord sporten van NOC-NSF en het eigen protocol van Crackerjacks.

Vanaf 29 september a.s. is het dus mogelijk voor de 55-plusser in Amersfoort aan walking basketball mee te doen. Elke dinsdag, in sporthal Zielhorst, Trompetstraat 3, Amersfoort. Van 16.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. De eerste 5 keer zijn kosteloos. Voor meer informatie en aanmelden: 06-52535588 of walkingbasketball@crackerjacks.nl

Van harte welkom!!