DAW Schaijk

selectie eerste wedstrijd tegen Margriet uit Oss op 20 maart 2018

DAW Schaijk is een gezonde en gezellige sportclub in het Brabantse Schaijk. DAW Schaijk is ontstaan uit een fusie tussen de plaatselijke voetbal- en korfbalclub. Hierdoor ontstond een vereniging van ongeveer 1250 leden. DAW staat midden in de Schaijkse samenleving en biedt sportplezier en -mogelijkheden aan alle leeftijden en alle niveaus.

Walking Football DAW Schaijk is najaar 2017 gestart met een proefperiode. De belangstelling, sportbeleving en plezier waren van begin af zo groot dat we na de winterstop officieel gestart zijn. We trainen wekelijks op dinsdag en proberen één keer per maand een wedstrijd te organiseren. In principe spelen we het hele jaar door.

Hierboven de teamfoto van juni 2019. Inmiddels behoorlijke aanwas gehad en groeien we naar de 30 deelnemers. We hebben veel plezier en zijn regelmatig gastheer van verschillende verenigingen zoals bijvoorbeeld PSV en Margriet:

en als missionarissen bij VCO en Ravenstein .

En op toernooi bij o.a.  DBS en Estria

Mooi in het pak met dank aan onze shirtsponsor:

En onlangs door UBS-bouw allen voorzien van een prachtige grote voetbaltas. Mooie geste waar we heel blij mee zijn.

 

Op 7 januari 2020 starten we weer met koffie en gebak bij Pan en Zo, waarna we de trimbaan op Herperduin gaan lopen 🙂 . Hopelijk zijn alle pijntjes voorbij en zijn de weergoden ons dit kalenderjaar weer goed gezind zodat alle bijeenkomsten op de dinsdagmorgen kunnen doorgaan. Het gaat ons en anderen een mooi, gezond, fit en humoristisch jaar brengen. Proost!!