fbpx

FSC Korfbal

FSC Korfbal is een kleine korfbalvereniging ontstaan uit de korfbalverenigingen van Steensel en Knegsel, twee gemeenten in de Kempen. Bij FSC is meedoen belangrijker dan winnen en staat ontspanning en gezelligheid hoog in het vaandel.

Momenteel staan we aan de vooravond van een vernieuwend Old Stars Walking Korfball in Knegsel! We beginnen 4 september met een tien weken durende gratis instapcursus in samenwerking met het ouderenfonds. Het is natuurlijk de bedoeling dat we na deze 10 weken een hele mooie groep bij elkaar hebben waarmee we ook na deze 10 weken door kunnen gaan!

Momenteel zijn we op zoek naar leden die de eerste (en alleen daarom al veruit de gezelligste) Walking Korfball groep van de gemeente Eersel willen vormen. Ook ouderen of oudere jongeren die niet uit Knegsel of Steensel komen zijn méér dan welkom! Als u interesse heeft, neem dan snel contact met ons op! U zit nergens aan vast! Het aanbod is vooral gericht op 55+, maar ook als u jonger bent, bent u van harte welkom.

Tijdens de eerste 10 weken zullen de trainingen verzorgd worden door Loek Weimar, een ervaren en erg enthousiaste Old Stars instructeur. We trainen wekelijks op vrijdagochtend. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en rond 10.00 uur betreden we de grasmat van de Breemakker voor de training en het afsluitende partijtje Old Stars Walking Korfball. Natuurlijk is naderhand ook nog de mogelijkheid om in de kantine nog even gezellig na te buurten.

Hopelijk tot 4 september! Geef je wel even op via oldstars@fsckorfbal.nl!

 

Interesse om mee te doen? Of wil je gewoon graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen? Geef je dan via onderstaand formulier op voor de FSC Old Stars  Walking Korfball nieuwsbrief!