fbpx

Hockey Club Alphen

Bij Hockey Club Alphen (HCA) zijn we aanhanger van ‘een leven lang hockey’ en ‘je bent nooit te oud om te leren’.

In het kader van het Alphense Tijd voor Vitaliteit-programma bieden wij daarom per 2020 OldStars walking hockey aan. In april en oktober starten nieuwe groepen. Bij voldoende aanmelding één groep voor oud-hockeyers en één voor niet-hockeyers.

Een kennismaking met OldStars walking hockey bestaat bij HCA uit 10 lessen door een ervaren trainer en met begeleiding van een fysio. De eigen bijdrage is slechts 50 euro. De lessen zijn overdag. Als het bevalt kun je ervoor kiezen lid te worden van HCA tegen het trainingslid-tarief. Bitje en scheenbeschermers zijn niet nodig, hockeyschoenen zijn handig. Neem je eigen stick mee of leen er een van HCA.

Clinic 8 maart 2020

Eerst proberen? Kom naar de clinic OldStars walking hockey van Bovelander & Bovelander op zondag 8 maart om 13.15 uur bij HCA aan de Olympiaweg 3, Alphen aan den Rijn. Blijf aansluitend nog even voor de wedstrijd van Heren 1 tegen Alkmaar.

Meer informatie

Voor vragen over OldStars walking hockey bij HCA kun je onderstaand formulier gebruiken of bellen met  Carin Kleiweg op 06-22461559.