fbpx

Sport Vereent

V.V. Sport Vereent is een dorpse voetbalvereniging, opgericht op 28 april 1930. Onze thuisbasis is te vinden in Oldeberkoop op sportpark Lunia. Met twee  voetbalvelden, een moderne, onlangs compleet gerenoveerde kantine en zo’n 100 leden zijn wij een kleine maar trotse voetbalclub!

Het seizoen 2019 – 2020 komen wij met 1 seniorenelftal in competitie uit. Het eerste elftal voetbalt in de vijfde klasse A Noord. Sinds het seizoen 2019 – 2020 speelt de jeugd van onze vereniging in een samenwerkingsverband met 3 (!) andere verenigingen uit de omgeving onder de naam SJO Stellingwerven. Door de inzet van vele vrijwilligers hopen wij ook dit jaar op weer een mooi seizoen!

OldStars

In maart 2018 is er in Oldeberkoop een kleine maar enthousiaste groep sportievelingen (inmiddels uitgegroeid tot zo`n 13 personen)  begonnen om gezamenlijk 1 x per week het Walking Football te gaan beoefenen. Dit beviel zo goed dat zij inmiddels (en zonder de elders vanzelfsprekende zomer- of winterstop) zelfs 2 x per week zijn gaan trainen. Dit is (uiteraard) niet verplicht, maar wij vinden het wel heel leuk om met zoveel mensen als mogelijk te trainen. Naast het sportieve deel vinden wij het sociale deel minstens zo belangrijk.

Sport Vereent heeft geen ondergrens qua leeftijd. Een ieder die niet langer het voetbal volgens de oude, vertrouwde regels wil of kan spelen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een heel geëmancipeerde vereniging want ook  dames/vrouwen/meiden zijn bij ons van harte welkom.