fbpx

SV Houten

Oud Wulven is de plek in Houten waar de 55+ groep
in een fraaie voetbalomgeving gezellig met leeftijdgenoten wekelijks een balletje kan komen trappen. Gezond, sociaal, lekker bewegen en nieuwe contacten opdoen, dat is Walking Football.

We nodigen zowel de mannen als vrouwen van 55 en ouder graag uit om mee te komen doen, vraag informatie aan of gewoon gezellig langs op de trainingsdag. (vergeet je voetbalspullen dan niet mee te nemen), voor de route naar ons complex, kijk op www.svhouten.nl.

Twijfel je of je voldoende fit bent, in overleg met SV Houten bieden we je een gratis fysieke check aan bij de medische partner van SV Houten Fysio Workshop Houten.

Bij deze nieuwe voetbalvorm spelen 7 tallen op een kwart veld met en tegen andere voetballers in de zelfde leeftijdscategorie. SV Houten speelt haar vriendschappelijke wedstrijden tegen verenigingen uit de buurt van Houten op uitnodiging of we nodigen verenigingen uit om naar Houten toe te komen.

Er mag niet gerend worden, de bal niet boven heuphoogte en het maken van slidings is niet toegestaan. Niet alleen het voetbal staat centraal, maar juist ook het samenzijn en het onderhouden van contacten met leeftijdsgenoten.

Een ideale manier om de spieren in beweging te houden, fit te blijven en de kilo’s kwijt te raken.

Er zijn al diverse enthousiaste deelnemers mannen en vrouwen die op vrijdagochtend actief zijn. Allen met de passie om lekker te sporten met elkaar en gezond en in beweging te blijven.

De trainingen worden wekelijks verzorgd door twee ervaren trainers die bekend zijn met seniorenvoetbal.

Er wordt gespeeld op kunstgrasvelden zodat onder bijna alle omstandigheden de trainingen en wedstrijdjes door kunnen gaan.