fbpx

SV Laren’99

sv Laren ’99 is een omnivereniging met een tennis- en een voetbalafdeling. Bij voetbal worden alle takken van de voetbalsport beoefend. Er is grote zaalvoetbalafdeling voor mannen en dames. Bij de senioren kan er op zondag en zaterdag gevoetbald worden, maar ook op vrijdagavonden in de 35+, 45+ of damescompetitie. Het eerste seniorenteam speelt op zaterdag momenteel in de 3e klasse. De jeugdafdeling heeft teams in alle leeftijdsklassen voor jongens en meisjes.

In het najaar van 2018 zijn we in samenwerking met de beweegcoaches van de gemeente Laren begonnen met Walking Football.
Deze nieuwste mogelijkheid wordt gepromoot door de KNVB. Het is een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. En wel gewoon overdag met als afsluiting een kopje koffie en even socializen. Er mag niet worden gerend en er worden geen stevige duels aangegaan. De bal mag niet boven heuphoogte geschoten worden. Het is gewoon lekker ontspannen bewegen met veel balcontact en plezier!

Iedere dinsdagmorgen vanaf 10 uur is het clubhuis geopend voor een kopje koffie en van 10.30 tot 11.30
wordt het kunstgrasveld betreden. Hierna natuurlijk weer napraten met koffie.

Het is mogelijk het 2 weken gratis uit te proberen. Inmiddels is er grote groep deelnemers (medio 2020 25) die enthousiast deelnemen. Wij hebben geen winterstop of zomerstop en gaan het gehele jaar door.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar walkingfootball@svlaren99.nl of bel met John Timmerman telefoonnummer: 06-51288842. Of kom gewoon naar het veld om te kijken of direct mee te doen.