fbpx

SV Orion

Orion is een vereniging die, zonder onderscheid in rangen en standen, veel belang hecht aan het hanteren van algemeen aanvaarde regels en normen, zowel op het veld als daarbuiten. “Wij vinden presteren met technisch, goed verzorgd voetbal belangrijk, maar een goed sociaal contact is nog belangrijker”. Orion komt voort uit de katholieke “middenstand” en heeft haar leden altijd iets van die cultuur mee willen geven. Wangedrag blijft bijvoorbeeld nooit onbesproken. De club is sterk in het organiseren van voetbalkampen voor de jeugdleden of van acties bestemd voor een goed doel.
Met 62 jeugdteams heeft Orion tegenwoordig de grootste jeugdafdeling van Nijmegen. Verder spelen er nog 12 seniorenteams en 4 zaalteams. Medio 2005 had Orion ca. 710 leden. Bij aanvang van het seizoen 2017-2018 staat de ledenteller op ± 1500 leden. De jeugdleden komen de laatste jaren overigens ook steeds meer uit de wijken en gemeenten rondom Nijmegen-Oost.

Vanaf het seizoen 2017-2018  start Walking Football voor de SV Orion Old Stars ( voorheen NEC Old Stars). Aantal leden inmiddels 30

Training elke donderdag 10.00 – 12.00 uur

Coordinator Hans Loen & Jan Peters

info : walkingfootball@sv-orion.nl