fbpx

V.V. Kloetinge

VV Kloetinge, voetbalclub uit Zeeland
VV Kloetinge is een voetbalclub, gevestigd in Zeeland te Kloetinge. De Zeeuwse voetbalclub werd opgericht op 28 november 1931. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het Wesselopark te Kloetinge.

Kloetinge speelde enkele seizoenen op het hoogste amateurniveau en speelde sinds het seizoen 2007/2008 op het één na hoogste niveau, in de Zaterdag Hoofdklasse B. Helaas in 2014/2015 degradeerde de club naar de eerste klasse. Waar de voetbalclub nog altijd in uitkomt. De ambitie is om spoedig terug te keren in de Hoofdklasse.

VV Kloetinge heeft een grote jeugdafdeling. Het streven is om zoveel mogelijk spelers op hun eigen niveau te laten voetballen en spelers met meer talent in selectie-elftallen zich verder te kunnen laten ontwikkelen. De eerste jeugdelftallen spelen op divisie niveau. Het meisjesvoetbal ontwikkelt zich ook steeds verder en in seizoen 2019/2020 zal er na vele jaren weer een senioren vrouwenteam kunnen starten.

V.V. Kloetinge speelt ook op maatschappelijk gebied een belangrijke rol. Ontmoeten en plezier zijn daarbij kernbegrippen en het aanbieden van voetbal voor de jongste jeugd t/m old stars en ieder op zijn/haar niveau. Zo is in 2019 een start gemaakt met de introductie van Wallking Football.

De clubkleuren waar VV Kloetinge in speelt zijn bij de thuiswedstrijden: een shirt groen/wit, broek wit en kousen groen/wit.

Bezoekadres:
Sportpark Het Wesselopark
Noordeinde 5c Kloetinge

Postadres:
Postbus 454
4460 AW Goes

E-mail: info@vvkloetinge.nl