fbpx

VVV-Venlo

VVV-Venlo en VIA VVV organiseren de VVV-Venlo OldStars. Dit project zet in op twee doelen: ontmoeting en beweging. De VVV-Venlo Océ OldStars spelen ‘walking football’. Bij walking football wordt er gevoetbald, maar mag er niet gerend worden. Deze extra spelregel zorgt er nu net voor, dat voetbal ineens ook weer voor mensen geschikt is, die de belasting van de normale voetbaltraining niet meer aankunnen. Zo krijgen senioren bij VVV-Venlo nog één keer de kans, om voetbalprof te worden en in het geel-zwarte tenue van VVV-Venlo in teamverband te trainen en wedstrijden te spelen.

OldStars past perfect binnen de maatschappelijke visie van VVV-Venlo. Door middel van beweging, ontmoeting en gezelligheid wordt deze doelgroep opnieuw geënthousiasmeerd om te gaan voetballen. Walking football is de perfecte sport om op een leuke manier in beweging te komen en zo lang mogelijk vitaal te blijven.

John Cuijpers (54 jaar) ‘Er is niets mooier dan samen met de groep een bak koffie drinken en, tijdens de training, de spanning op te voeren om voor het laatste doelpunt te gaan. De training te evalueren en nog wat na te kletsen in de kantine. De OldStars is een super leuke en enthousiaste groep waar het plezier, de humor en het respect voor elkaar de grootste factoren zijn. Ik voel mij thuis in deze groep en zal er alles aan doen dit te kunnen blijven voortzetten’.

Onder deskundige begeleiding trainen de VVV-Venlo Océ OldStars iedere woensdag om 10.00 uur bij het SEACON Stadion – De Koel –. U kunt zich aanmelden via deze pagina.