fbpx

WWSV

ELKE WOENSDAG OM 18:30, DORPSHUIS WIJDEWORMER (Wijdewormerplein 3, Neck)
en vanaf april op kunstgras op het nieuwe sportcomplex

WWSV wil alle generaties in actie houden, dus niet alleen de jeugd en volwassenen die wekelijks trainen en in het weekend competitiewedstrijden spelen.

Bij walking korfbal wordt er niet gerend of gesprongen; het draait vooral om gezellig sportief bezig zijn, samen met anderen en onder deskundige begeleiding. Daarbij is de “derde helft” net zo belangrijk als de “warming-up”.

Walking korfbal is geschikt voor oud-korfballers die gestopt zijn, maar ook voor senioren die nog nooit hebben gekorfbald en nu wel op zoek zijn naar een gezonde en sportieve invulling van hun vrije tijd in gezelschap van gelijkgestemden. Hiermee biedt WWSV een compleet nieuwe mogelijkheid voor zoveel mogelijk (potentiële) sporters.
Daarmee creëren we tevens een platform om eenzaamheid tegen te gaan.

Het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond is vorig jaar gestart met een nieuwe korfbalvariant om ouderen jong te laten blijven.In Zaanstreek-Waterland is WWSV de eerste vereniging die dit idee heeft opgepakt. Gezelligheid en spelvreugde staan bij WWSV immers voorop. WWSV wordt hierin gesteund door de gemeente Wormerland.

Voor meer informatie: walking@wwsv.nl of 06-36497018