fbpx

Zoetermeer OldStars

 

Zoetermeer Oldstars is een vrij nieuwe walking football vereniging en is op 4 juli 2018 formeel opgericht. Wij trainen zondagochtend meestal op het kunstgrasveld van SV Oosterheem (Buytenpark) maar soms ook bij DWO in het Westerpark. Wil je (een keer) met ons meedoen dan kun je je bij ons aanmelden via Clubmanager Wout Jonker > w.jonker34@kpnplanet.nl.   Je kunt tevoren mailen of bellen waar we het komend weekend spelen (van 10:30-12:00 uur). Uiteraard kun je ook vrijblijvend een keer komen kijken.

Je kunt niet zomaar lid van ons worden. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 55+, de leden moeten sociaal, sportief en gezellig zijn. Als lid betaal je een contributie van 10 euro per maand, automatisch te incasseren ! Het is ook mogelijk om hiervoor de Zoetermeer Pas te gebruiken !

Onze voorzitter is Simon Timmerman, te bereiken via carpenters@ziggo.nl of via 06-34290767.

Sinds vorig jaar worden de Oldstars van Zoetermeer gesponsord door Restaurant Happy Moose, en konden wij ter plekke hun nieuwe voetbalshirts tonen.

Op het WK in Bristol van 12 Mei heeft Nederland Oldstars (met o.a. Sjaak Swart, Kees Kist, Andre van der Ley, Wim Rijsbergen, Dick Schoenaker en Wout Jonker) brons gehaald, waardoor ook Zoetermeer Oldstars op de kaart is gezet !

    

Komende weken doen de leden van Zoetermeer Oldstars (op dit moment 26 deelnemers) ook mee aan diverse toernooien van Walking Football. Onlangs van 10-13 mei op Mallorca en 15 juni bij SEV in Leidschendam.

Voorheen werd er ook al gespeeld bij Oliveo in Pijnacker, o.a. tegen ADO en Feyenoord, waar alle wedstrijden werden gewonnen, ook al ging ‘t hier niet om de prijzen. Op een groot toernooi in Veldhoven werden de Oldstars van Zoetermeer zelfs 1e van de 24 ploegen.

Op 7 april traden de helden van Zoetermeer Oldstars aan voor een toernooi bij RCL in Leiderdorp. Het was schitterend weer en in een veld met 9 teams werden onze mensen gedeeld derde. Een mooi resultaat. Extra leuk was dat we ook tegen ex-internationals van het Nederlands Elftal speelden. Zie foto.

Staand : Piet, Henk Warnas, Kees Kist, John, Harm, Bert, Dick Schoenaker en Loes.

Zittend : Guus, Simon Tahamata, Jozef, Ria, Piet de Vries en good old Sjaak Swart.