fbpx

ZTC de Pelikaan

ZTC de Pelikaan is een tennisvereniging met een mooi park met 9 banen, waarvan er 7 recentelijk nieuw aangelegd zijn. Het park ligt tegen een bosrand aan. ZTC de Pelikaan wil een samenwerking met het Ouderenfonds structureel OldStars tennis aanbieden op haar park op maandagochtenden van 10 tot 12 uur. We verwachten dat er veel animo is. Dat regulier programma start op maandag 5 oktober 2020.

OldStars tennis wordt gespeeld met de groene bal met een dubbelspel op het enkelveld, derde speler draait in na kantwissel (bij oneven games), onderhands serveren, de bal mag twee keer stuiteren, bij 40-40 spelen we het winnende punt, sets van 4 gewonnen games en bij 3-3 een tie-break.

Op maandag 28 september 202o is de officiële kick-off van OldStars tennis bij ZTC de Pelikaan. Dit evenement wordt georganiseerd door de KNLTB, het Nationaal Ouderenfonds en ZTC de Pelikaan en het wordt mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel. Tennislegende Tom Okker is aanwezig als eregast en hij opent de ochtend.

U bent van harte welkom! Kennismaken, meedoen of het evenement meemaken; het kan allemaal! Wilt u er meer over lezen, ga dan naar www.ztcdepelikaan.nl/OldStars.

Wilt u meedoen? Meldt u dan aan op www.ztcdepelikaan.nl/OldStars of ga HIER direct naar het aanmeldformulier om u aan te melden voor de kick-off en/of het reguliere OldStars tennis programma bij.

Programma maandag 28 september:

09.30 uur:     inloop en ontvangst en officiële opening door het Nationaal Ouderenfonds
10.15 uur:      kennismaken met OldStars tennis door mee te doen onder begeleiding van Tom Okker
11.30 uur:      afsluiting en mogelijkheid tot vragen stellen en inschrijven

12.00 uur:     lunch

Locatie en informatie

Heeft u vragen over OldStars tennis bij ZTC de Pelikaan in Zwolle, neemt u dan contact op met Peter Buter, coördinator OldStars tennis ZTC de Pelikaan. Dat kan per mail oldstars@ztcdepelikaan.nl of per telefoon 06-47399302. Het adres is ZTC de Pelikaan, Haersterveerweg 2b 8034 PK Zwolle