Zie hierboven waar jouw dichtstbijzijnde OldStars club zich bevindt.

 • 100 jarig bestaan van de club, samenwerking me Vitesse, 5 senioren, 8 junioren, 33 pupillen waarvan 3 meisjes, 3 35+

 • VV Alfa Sport is een fusieclub en ontstaan door samengaan van Adveo, Puth en Schinnen. Alfa Sport is een bloeiende vereniging met ruim 500 leden. We beschikken over twee kunstgrasvelden, een kantine en vier kleedlokalen.

 • SDC Putten is een club voor jong en oud. Voor zowel mannen als vrouwen en ook voor minder validen. Plezier in het voetbal staat voorop, er is plaats voor zowel recreatief voetbal als prestatiegericht voetbal.

 • [embed]https://www.youtube.com/watch?v=TM8Kp3GNU7c[/embed]

 • OSC verenigt. OSC is een voetbalvereniging die midden in de samenleving staat en waar iedereen zich welkom voelt. Bij OSC gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand. OSC wordt gedragen door de leden en actief betrokken vrijwilligers. OSC is de voetbalvereniging uit Oosterhout en Nijmegen-Noord. OSC is opgericht in 1938 en inmiddels gegroeid naar een grote club.

 • De vereniging beschikt over vijf voetbalvelden en drie trainingsvelden waarvan er één uitgerust is met het nieuwste type kunstgras met kurk vulling i.p.v. rubber. Daaraan vast een veldschakeling met 3 miniveldjes speciaal voor de aller jongste leden, maar ook erg handig voor de Old Stars! De 17 kleedkamers met twee EHBO/verzorgruimtes, 4 scheidsrechterkleedkamers en één instructieruimte zijn gebouwd onder de grote tribune met 418 stoeltjes voor de zitplaatsen. De meiden voetballers hebben de beschikking over een eigen kleedgebouw ‘De Pleun’ genoemd naar de voormalige beheerder Pleun van Raan. Dit kleedgebouw biedt tevens een ruimte voor team- of commissieoverleg. Het is bedekt met zonnepanelen, wat onze duurzame en kostenbesparende intenties weergeeft. De vereniging beschikt over het grootste en mooiste clubhuis van Zeeland. Zeelandia Middelburg heeft ruim 1300 leden, met inbegrip van een denken & doen-afdeling (bridge). We hebben verschillende seniorenteams waarvan de 1e en 2e selectie net zoals VR1 op zaterdag uitkomen en de andere seniorenteams hun balletje trappen op de zondag. Onze dames- en meisjesafdeling is de afgelopen jaren fors gegroeid en hiermee is de vereniging de enige club in Zeeland die vertegenwoordigd is met één, twee en soms drie dames-/meisjesteams in bijna alle leeftijdscategorieën. De jeugdafdeling telt ruim vijftig teams. Naast de competitieteams hebben we twee 45+ teams - als zijnde Old Stars- en een G-voetbalteam met jeugdleden uit heel Zeeland. De clubvisie is gebaseerd op het zijn van een grote familievereniging. Hierbij gaat het streven naar een hoger voetbalniveau samen met de grote aandacht voor de maatschappelijk functie van het voetbal als breedtesport. Er is binnen onze club volop ruimte voor iedereen, van mini tot 45-plusser. Er werken gediplomeerde trainers op alle standaardelftallen vanaf F1. De jeugdafdeling besteedt naast het voetbal veel aandacht aan allerlei andere activiteiten. De vereniging hecht veel waarde aan pedagogische zaken als discipline en respectvol gedrag, zowel binnen als buiten het veld. Alle leden helpen mee en door deze vele enthousiaste vrijwilligers vormen zij het onmisbare sociale hart van de club. Op de dinsdagochtend drinken de Old Stars hun bakje koffie voorafgaand aan de training vanaf 9.30u in het clubhuis en na afloop wordt de training nog even dunnetjes  geanalyseerd in het businesshome. Op de vrijdagavond is er gelegenheid om na de training nog een drankje te nuttigen in het clubhuis. Voor de Old Stars hebben we een aangepast contributietarief en mocht je je willen inschrijven of meer info willen hebben, klik dan op onderstaande link: https://www.zeelandiamiddelburg.nl/inschrijfformulier/ https://www.zeelandiamiddelburg.nl/lid-worden/

 • Nieuw gestart initiatief walking football olv Wijkcentrum Daalmeer, S.V. Koedijk en het Ouderenfonds

 • BV Krimpen is een kleine basketball vereniging met een regionale functie binnen de krimpenerwaard. De club bestaat uit 4 teams, de U12-, U16-, U18- en Herenteam. Daarnaast heeft de club nog een recreantenteam voor leden die geen competitie willen of kunnen spelen. Dit team bestaat echter wel uit volwassenen die nog zeer goed mobiel zijn en op hoog tempo spelen.

 • SC AH ’78 is een van oorsprong een Molukse voetbalvereniging die is opgericht op 1 april 1978. Ondanks de vele ontwikkelingen heeft de vereniging door de jaren heen vast weten te houden aan de kernwaarden en zodoende haar eigen identiteit behouden. Hiermee heeft zij een duidelijke positie ingenomen als derde voetbalvereniging in de gemeente Huizen. De club telt negentig leden die op dit moment vier senioren teams vormen. Hiervan is het overgrote deel in Huizen woonachtig.

 • vv Assendelft is opgericht op 21 april 1912, één van de oudste verenigingen van de Zaanstreek. Voetbalvereniging Assendelft staat centraal in de dorpsgemeenschap en de sociale cohesie stelt onze vereniging in staat, mede dankzij een groot vrijwilligerskorps en een sterk jeugd- en seniorenkader, tal van activiteiten te organiseren die de gemeenschapszin bevorderen. Zoals een groots opgezet darttoernooi, een toernooi voor de basisgroep van alle Assendelftse scholen, klaverjastoernooien en sinds kort ook Walking Football waar nu al 20 enthousiastelingen van 55+ aan mee doen.

 • De HFC EDO (Haarlemsche Football Club Eendracht Doet Overwinnen) is een op 1 maart 1897 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Haarlem. Tussen 1954 en 1971 kwam EDO uit in het betaald voetbal, waarin het voornamelijk in de Tweede divisie speelde. In 1971 keerde de ploeg vrijwillig terug naar het amateurvoetbal. De club komt sinds 2018 alleen nog uit in de zaterdagafdeling maar was voorheen actief in zowel de zaterdag- als zondagafdeling. Het zaterdag standaardelftal komt in het seizoen 2018/19 uit in de Tweede klasse A. Voor de historie van onze mooie en gezellige club verwijzen we je door naar de pagina over onze historie, klik https://www.hfcedo.nl/460/historie/

 • Een prachtige club voor jong en oud! Van kaboutervoetbal,veel (mix)jeugdteams, senioren dames en heren (elftallen en zeventallen) tot en met old stars.

 • SV Dalfsen is een bloeiende vereniging, waarvan het eerste elftal uitkomt in de Tweede klasse. Thuishaven is Sportpark Gerner, dat voorzien is van twee kunstgrasvelden en vijf natuurgrasvelden. Langs het hoofdveld is in 2017 een tribune gebouwd. De jeugdteams spelen samen met buurvereniging ASC'62 onder de naam FC Dalfsen.

 • Per een maart wij officieel gestart met walking football in de gemeente Hellendoorn. Wij heten REGGE UNITED hellendoorn/nijverdal. Contact persoon is: Jan Imbos Onze training is op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 Adres: sportpark de voordam, Koemaste 2b Hellendoorn Het is voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn

 • FC Uitgeest telt meer dan 1.000 leden en is daarmee de grootste sportvereniging van Uitgeest en tevens een van de grotere sportverenigingen in de wijde omtrek. Bezoekadres: Sportpark de Koog Zienlaan 2

 • Kleine, gezellige vereniging met 180 leden in een nog iets kleiner gehucht met 175 inwoners, onder de rook van havenstad Terneuzen. Moderne accommodatie aan de Sparksstraat 29. Drie seniorenelftallen, drie jeugdteams. Naast sportiviteit is het sociale en maatschappelijke aspect van belang. Inclusief ambitie om de club in de komende jaren uit te bouwen. Sedert oktober 2018 speelt Spui als eerste vereniging in Zeeuws-Vlaanderen walking football met (inmiddels) 19 'oldstars' op de lijst. Zie voor een goede impressie van walking football bij Spui het volgende fragment (druk op de link): Link   

 • Sport en jongerenvereniging in Zaandam,. dient maatschappelijk belangen in de Zaanstreek. Diversiteit en Sportiviteit.

 • Het team bestaat uit mannen van 55 jaar en ouder met een multiculturele achtergrond. Er wordt wekelijk getraind op de dinsdagen, van 11.00 uur - 12.00 uur op het complex van Footy Utrecht, gelegen in Hoograven, Utrecht. Via een wandelgroep, opgezet door kartrekker Mohammed is het initiatief ontstaan. In samenwerking met Harten voor Sport, VSU (huidige SportUtrecht) en het Nationaal Ouderenfonds is er in april 2018 een trainingsreeks georganiseerd. Tegenwoordig staan de trainingen onder begeleiding van trainer-coach Sebastiaan van Duiven.

 • Een multiculturele club met meer dan 20 nationaliteiten.

 • Ter Leede is al bijna negentig jaar een toonaangevende voetbalvereniging in Sassenheim. Zowel de vrouwen als heren senioren spelen op een hoog landelijk niveau, waarbij de Ter Leede Vrouwen de afgelopen jaren een aantal malen amateurkampioen van Nederland zijn geweest. Ook zijn er bij zowel de Heren als Vrouwen mogelijkheden om recreatief te voetballen. Voor de senioren die het wat rustiger aan willen doen is er een eigen 7-tegen-7 competitie en sinds het seizoen 2018-2019 kunnen de 60+ers meedoen met Oldstars walking football. Ook bij de jeugd is er de mogelijkheid om op zowel prestatief als recreatief niveau te spelen. Alle gemengde  standaardteams in alle leeftijdscategorieën spelen Hoofdklasse of hoger. Met zo’n grote vrouwenafdeling is er natuurlijk ook veel aandacht voor het meidenvoetbal. Naast dat de meiden gewoon mee kunnen spelen in de gemengde teams, zijn er in alle leeftijdscategorieën teams met uitsluitend meiden.

 • Gezellige familieclub die sociaal betrokken is in de wijk, maatschappelijk actief is en die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Waar diverse generaties actief zijn.

 • BSC’68 is een voetbalvereniging waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie herkenbare woorden zijn en met een hoofdletter worden geschreven. Het dorpse karakter van de vereniging is het handelsmerk en dient ook gekoesterd te worden.

 • OldStars-team  vv Zuidwolde -  toernooi bij PEC Zwolle Goalgetter Henk de Lange scoort 1e toernooigoal Donderdag 14 maart 2019 speelde het OldStars-team van vv Zuidwolde haar allereerste toernooi. Het betrof hier het groots opgezette toernooi van PEC Zwolle United. In de fraaie opblaashal nabij afslag Zwolle Noord speelde het OldStars-team gedurende deze hele dag vijf wedstrijden. In de zware poule werd weliswaar veloren van HHC Hardenberg, maar het belangrijkste was toch wel, dat Henk de Lange de absolute primeur had door de 1e goal in dit toernooi te scoren. Daarnaast werd verloren van Vitesse '63 en de latere winnaar van dit toernooi SV 't Harde. Ondanks het verlies tegen SV 't Harde kregen we toch wel een mooi compliment van de tegenstander, dat we voor hun de lastigste tegenstanders in dit toernooi waren, door vroeg druk te zetten op hun aanvallen. Onze gretigheid en werklust werd in de pouleronde helaas niet beloond, maar gaf ons wel een goede leer om na de lunch niet te aanvallend te gaan spelen en zuiniger met onze energie om te gaan. Na de thee/lunch bonden we de strijd aan met VV WVF uit Zwolle en VVI uit Idskenhuizen. Beide tegenstanders werden met duidelijke cijfers (respectievelijk 4-1 en 8-1) verslagen. Met name onze spits Henk de Lange had het behoorlijk op zijn heupen en scoorde menig goal. We weten nu waar de voetbalgenen van Erwin de Lange wegkomen. Een goed voorbeeld doet goed volgen. Al met al hebben we een hele gezellige dag gehad en werd het toernooi goed georganiseerd door PEC Zwolle United en was er ook een uitstekende wedstrijdbegeleiding. Bovendien was de catering tiptop geregeld. Absoluut voor herhaling vatbaar.

 • Bijna 100 jaar, een maatschappelijk verantwoorde vereniging. Een centrum voor de stad. Meer dan voetbal.

 • Walking Football bij V.V. De Meern. Wij zijn een gevarieerde groep (m/v) van begin 40 tot 80+. Niemand is te oud om een balletje te trappen.

 • Familieclub met alle geledingen zoals: Kabouter, jeugd, senioren, vrouwen, meisjes, G- voetbal en Walking football 60+

 • WVF is opgericht in 1937 voor de buurtschappen Westenholte, Voorst en Frankhuis. Vandaar de letters WVF. Later is daar de vinexwijk Stadshagen bijgekomen waaruit wij heel veel jeugdleden hebben gekregen en een mega groeistuip naar na ca. 1250 leden met relatief veel jeugd. Ook door het dames en meidenvoetbal is onze vereniging gegroeid.

 • sv Beverwijk is de een-na-oudste voetbalclub van Beverwijk. Het complex bevindt zich op sportpark Adrichem waar de club de beschikking heeft over een moderne club-/kleedaccommodatie. Alle wedstrijden vinden op zaterdag plaats. Doordeweeks zijn er trainingen en andere activiteiten.

 • Buurthuis de Mussen

 • Excelsior Maassluis is een op 1 juni 1918 opgerichte voetbalvereniging uit Maassluis. Het eerste elftal speelt in de Tweede Divisie en werd in 2016 Landskampioen van Nederland. In 2017 kreeg de club de prijs voor beste Jeugdopleiding van Nederland.

 • Samen, door voetbal en vriendschap, werken om ruimte te creëren waar een ieder zich thuis voelt.

 • FC Lisse is een toonaangevende, gastvrije en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging in de Bollenstreek, met zowel een dorpskarakter als een landelijke uitstraling. Voor de leden staat plezier voorop. Verantwoordelijke en betrokken leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en arbitrage komen samen op een representatieve en veilige accommodatie waar zowel prestatief als recreatief kan worden gesport in een familiaire sfeer, waarbij sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan.

 • Amateurvereniging

 • Op 18 augustus 1965 ziet de Stichting FC Den Bosch/ BVV het levenslicht, nadat BVV uit het betaald voetbal is gesaneerd en terugkeert naar de amateurs. FC Den Bosch/ BVV begint in de 2e divisie B. BVV wordt ingedeeld in de 4e klas van de KNVB. Twee jaar later besluit Wilhelmina ook terug te keren naar het amateurvoetbal en is de sanering van het betaald voetbal in 's-Hertogenbosch compleet. Het betaald voetbal in 's-Hertogenbosch gaat verder onder de naam FC Den Bosch '67. Door een samenwerkingsverband met BVV wordt vanaf 1988 tot 1992 gespeeld onder de naam BVV Den Bosch. Vanaf 1992 is het bijna terug bij af en wordt de naam FC Den Bosch. FC Den Bosch heeft in het seizoen 2015-2016 haar vijftig jarig jubileum gevierd. Ter gelegenheid van dit jubileum werden er gedurende het seizoen meerdere activiteiten georganiseerd. De focus lag onder meer op het historisch relatiebeheer richting oud-spelers en -medewerkers van de club en op de oprichting van de FC Den Bosch Foundation die de maatschappelijke activiteiten van de club gaat vormgeven en uitdragen.

 • Altior is een echte dorpsclub. Met 530 leden, waarvan 400 actief spelend, vormt de club een centrale sociale factor in Langeraar met 2400 inwoners. Sinds 2014 zijn we de bewoners van een prachtig mooi nieuw complex met 2 kustgrasvelden en eigenaren van een heel mooi clubhuis. Elke zondag, ongeacht de tegenstander, komen er gemiddeld ruim 300 mensen naar het complex.

 • Noordwijk is een vereniging met een rijk verleden en ambities voor de toekomst

 • Sportief Capelle wil graag lekker ballen met mensen die niet meer met het reguliere voetbal mee kunnen doen. Sportief Capelle zorgt voor de trainers en administratie. We zijn in het seizoen 2018-2019 te gast bij VV Capelle, die haar faciliteiten ter beschikking stelt voor het walking voetbal.

 • SV Voorwaarts is een Omnivereniging waar het hele gezin terecht kan om te sporten.

 • Gezellige club met familiegevoel

 • Voetballen bij Luctor Heinkenszand is méér dan voetbal alleen. We zijn een sociale vereniging waar leden van alle niveaus en alle lagen uit de bevolking welkom zijn. De missie van “Luctor Heinkenszand” is dat iedereen met plezier voetbalt en zich ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau. De vereniging is méér dan voetbal. Dat blijkt uit het organiseren van veel activiteiten en de manier waarop wij invulling geven aan onze sociaal maatschappelijke rol.

 • VV Doetinchem is de oudste en nog steeds springlevende voetbalclub van de stad Doetinchem. De club geeft op sportpark De Bezelhorst niet alleen plek aan jongeren en volwassenen (zowel jongens, meisjes als heren, dames), maar biedt ook al meer dan een kwart eeuw voetbal aan voor mensen met een beperking. Nieuwste loot aan de al dik honderd jaar oude stam is het walking football, dat zich richt op het in beweging houden van mensen van rond de 60 en ouder.

 • Voetbalvereniging Vessem is een club die de slogan "Voetbal is genieten" hoog in het vaandel heeft staan. Dit geldt voor iedereen, jong, oud, actief, niet actief, jongen, meisje maar ook niet-leden. Naast een sportieve functie heeft de club ook een sociale functie in het dorp, waarbij het beleid erop gericht is dat de club voor vele inwoners van Vessem een fijne uitlaatklep is.

 • Sinds oktober 2016 is PEC Zwolle actief met een OldStars Walking Football team. Het team valt onder de maatschappelijke tak van de club, PEC Zwolle United.

 • DEV-Arcen is een gezellige dorpsvereniging die iedereen de gelegenheid wil geven op zijn of haar niveau een het voetbalspel deel te nemen. Daarnaast beschikken we over zeer veel vrijwilligers die onze club draaiende houden.

 • VUC is een goede gemêleerde vereniging die op de grens ligt van de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve in Den Haag.

 • Eaen gezellige vereniging die vooral gericht is op de breedtesport.

 • Deze club is een club die zich enkel richt op het Walking Football, waarbij centraal staat ouderen in beweging en uit een mogelijk sociaal isolement. Waarbij het ons doel is onze spelers te laten presteren binnen de kaders van hun mogelijkheden.

 • sv Huizen is een club met een rijke historie. Het eerste elftal werd in het verleden 2X landskampioen bij de amateurs. De club heeft een mooie accommodatie met 7 velden, waarvan 3 met verlichting. De club biedt zowel mogelijkheden op prestatieniveau (selecties) als voor de breedtesport

 • MISSIE SWZ Boso Sneek is dé voetbalvereniging in de Zuidwesthoek waar - binnen een gezonde, betrokken en professionele organisatie - de voetbalsport kan worden beoefend op ieders niveau. Hierbij is aandacht is voor sportiviteit en respect, ambitie en persoonlijke ontwikkeling, zowel op het speelveld als daarbuiten.

 • SV KMD is een bloeiende, zelfstandige, gezellige voetbalvereniging die een bijdrage levert aan het maatschappelijk welzijn in Wateringen en omstreken. Ieder lid, vrijwilliger en werknemer presteert met plezier en optimaal op het eigen niveau. Prestaties zijn geen doel op zich, maar het gevolg van een stabiel en herkenbaar beleid, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Onze leden kennen elkaar of leren elkaar snel kennen. We voelen ons betrokken met het wel en wee van andere leden, ieder steekt op z’n eigen manier de handen uit de mouwen. Zo veel mogelijk voetballers vervullen ook een rol als vrijwilliger, net als hun partners, vaders, moeders en andere familieleden. Op die manier biedt de vereniging op een laagdrempelige manier verbinding, geborgenheid en gezelligheid. Zoals je elkaar in een grote familie ook kent en helpt. Daarom valt het woord ‘familiegevoel’ vaak als we proberen de cultuur van de club te beschrijven. Dat willen we graag behouden. De nadruk ligt natuurlijk op de voetbalsport, waar de vereniging omheen is georganiseerd.

 • Een echte, hechte dorpsclub met trouwe vrijwilligers en een fraai complex.

 • Sociale club met alle takken van voetbal: Mannen senioren, vrouwen senioren, Jeugd, G-voetbal en Topkids, kaboutervoetbal voor 4- en 5-jarigen, 7x7 vrouwen en mannen, wandelvoetbal

 • Een leuke en gezellige dorpsclub waar plezier en prestatie goed samengaat. Mini's, 7x7 dames en 7x7 heren, veteranen, G-voetbal, jongens, meisjes, 10 seniorenteams op zondag, zaalvoetbal en Walking Football. We zijn van alle markten thuis.

 • Zelfstandige vereniging

 • Gelegen in de kern Nieuwenhagen met een prachtig complex waarvan 3 grasvelden en een kunstgrasveld.

 • Sv Merselo heeft naast een voetbalafdeling ook een korfbalafdeling. Een grote jeugdafdeling bij zowel voet-als korfbal. Een veteranenerafdeling En heeft nu het WALKING FOOTBALL hier aan toegevoegd.

 • SSV '65, Samen Sporten Vereent 1965, is een gezellige club uit Goes waar sportief en recreatief presteren een centrale rol spelen. Als enige zaterdagvereniging op Sportpark het Schenge vierden we in 2015 ons 50 jarig bestaan. SSV'65 is een relatief kleinschalige vereniging, waar we trots zijn dat we onderdak kunnen bieden aan alle disciplines van het voetbal anno 2017: Heren, Dames, Junioren, Pupillen, Meisjes, Zaalvoetbal, G-voetbal en 35/45 + voetbal. Nu hopen we ook spoedig de Old Stars bal aan het rollen te krijgen

 • V.V. de Kieviten is een voetbalvereniging die staat voor plezier, passie, saamhorigheid, respect en sportiviteit. Een gezellige vereniging die als je tweede thuis voelt. Iedereen is welkom en gaat op een normale en respectvolle manier met elkaar om. Voetbal is ons verbindt en gezelligheid wat ons bij elkaar houdt.

 • SV BLC is een voetbalvereniging waar spelers de kans hebben om zich te ontwikkelen, waar spelers van ieder niveau terecht kunnen en waar sportief en met respect voor elkaar wordt gevoetbald.

 • Voetbalvereniging P.P.S.C. uit Schiedam speelt in de zaterdagcompetitie van de KNVB. U vindt PPSC op het sportpark Thurlede, in het Beatrixpark. Centraal gelegen te midden van de Schiedamse woonwijken. Grenzend aan Schiedam-Oost, Nieuwland, Groenoord, Kethel, Woudhoek en Spaland. PPSC heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en probeert voor haar leden en belangstellenden een boeiende vereniging te zijn. De ideale balans tussen prestatie en gezelligheid! Mede om de reden boeiend en gezellig heeft PPSC al ruim 15 jaar Ouderenvoetbal het geen de afgelopen jaren is uitgebreid met Tafeltennis, Jeu de Boules, Biljarten en op 20 juni 2018 gestart met Wandelvoetbal onder het motto BEWEGEN ONTMOETEN MEEDOEN.

 • Familiaire Amsterdamse vereniging, voor jong tot oud, eredivisie niveau maar ook voor amateurs. Maatschappelijk betrokken in de wijken van Amsterdam en zet zich in voor verschillende goede doelen.

 • Only Friends is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Sinds een jaar of twee sporten we ook met ouderen.

 • De R.K.S.V. Rohda Raalte is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.500 leden al langere tijd tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland. Rohda staat voor Recht Op Het Doel Af. Onze clubkleuren zijn rood en geel en ons tenue wordt gekenmerkt door een geel shirt, rode broek en rode kousen. Bij onze vereniging kan men zowel prestatief als ook recreatief de voetbalsport beoefenen. Vanaf jongs af aan (F-league) tot op hogere leeftijd (veteranenteams) biedt Rohda Raalte uitstekende mogelijkheden om te voetballen. Sinds 2013 is onze vereniging ook actief in het meisjesvoetbal en met ingang van het seizoen 2017/2018 zijn onze activiteiten uitgebreid met Walking Football. Ook is er een grote recreatieve zaalvoetbalafdeling met een maandag- en dinsdagavondcompetitie.

 • Er is voor een ieder wat wils op voetbalgebied wat te vinden, vanaf 3 jaar kan men meedoen met de voetbalschool en op seniorenleeftijd boven de 60 jaar kan men meedoen met “Walking Football”. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes, een ieder kan meedoen bij S.V. ’t Harde. Spelers met een beperking kunnen spelen in ons G-team. Ook “nieuwe” Nederlanders worden door ons ontvangen en begeleidt in het proces tot inburgering. Een ieder met liefde voor de sport voetbal of het gewoon leuk vindt op het voetbalveld, kan en mag vrijwilligerswerk doen bij ons. Al met al staan wij als vereniging voor een ieder open en willen wij in eerste instantie voor al onze leden alles goed geregeld en georganiseerd hebben, maar ook voor de gemeenschap willen wij evenementen organiseren. Dit om ons dorp levendig te houden, extra financiën te creëren voor de vereniging en om wortels te schieten in de gemeenschap ’t Harde.

 • Regionale voetbalvereniging in west betuwe

 • VV Kamerik is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Kamerik in de provincie Utrecht, opgericht in 1946. Het eerste elftal van de club speelt in de Vierde klasse zaterdag (2017/18). De club speelt op sportpark Mijzijde in Kamerik.

 • Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels telt Sportlust '46 meer dan 1000 leden, verdeeld over 17 seniorenelftallen en 13 juniorenelftallen met daarnaast nog een groeiende pupillenafdeling van 31 teams. Tevens wordt er 20 weken per jaar puppietraining verzorgd. Het eerste elftal van Sportlust '46 speelt in de eerste klasse B van de KNVB. Sportlust '46 is een zaterdagvoetbalclub”.

 • sv Ouderkerk is met recht een vereniging waar we kunnen zeggen dat het verenigingsleven de dobber is waarop deze vereniging drijft. Met vele vrijwilligers, kaderleden en ouders worden er buiten het voetballen diverse activiteiten georganiseerd waardoor sv Ouderkerk zijn maatschappelijke functie in het dorp laat blijken. Wij zijn een grote maatschappelijke pijler in Ouderkerk. Met de spelers/speelsters en hun familie hebben wij een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid binnen Ouderkerk aan de Amstel. Tevens wordt voor diverse activiteiten van het dorp onze accommodatie ter beschikking gesteld: Jeugdolympiade, avondvierdaagse, bijeenkomsten gemeente over terugdringen drank- en drugsgebruik, scholen sporten heel vaak op het kunstgrasveld, schoolhandbal toernooi, KNVB meisjes voetbal dag in de herfstvakantie, toernooi/wedstrijd voor een goed doel, zomersportmiddagen, voetbalclinics voor de basisscholen, etc. Op dit alles zijn wij op recht een trotse vereniging!

 • Zaanlandia neemt al sinds 1 april 1912 een vooraanstaande plaats in in het sociale leven in Zaandam en omgeving. De ooit typische arbeidersvereniging is in die jaren uitgegroeid tot een omvangrijke sportvereniging (met circa 715 leden) voor iedereen uit welk milieu dan ook. Zowel voor senioren, veteranen, jeugd en dames kan er bij Zaanlandia prestatief of recreatief worden gesport. Er wordt tussen deze groepen geen onderscheid gemaakt, voor iedereen is plaats in onze sportfamilie. Want dat is kenmerkend, ook voor onze voetbalvereniging: generatie na generatie zien we bij Zaanlandia aktief op onze velden of als vrijwilliger langs de kant.

 • Familieclub. Iedereen is welkom. Bezig om walking football te promoten.

 • [caption id="attachment_5808" align="alignnone" width="300"] selectie eerste wedstrijd tegen Margriet uit Oss op 20 maart 2018[/caption] DAW Schaijk is een gezonde en gezellige sportclub in het Brabantse Schaijk. DAW Schaijk is ontstaan uit een fusie tussen de plaatselijke voetbal- en korfbalclub. Hierdoor ontstond een vereniging van ongeveer 1250 leden. DAW staat midden in de Schaijkse samenleving en biedt sportplezier en -mogelijkheden aan alle leeftijden en alle niveaus. Walking Football DAW Schaijk is najaar 2017 gestart met een proefperiode. De belangstelling, sportbeleving en plezier waren van begin af zo groot dat we na de winterstop officieel gestart zijn. We trainen wekelijks op dinsdag en proberen één keer per maand een wedstrijd te organiseren. In principe spelen we het hele jaar door.

 • Zaterdagclub met vele mogelijkheden

 • Wij zijn een vereniging met voor haar leden en oud-leden een herkenbare, positieve cultuur. We bieden een combinatie van prestatie- en pleziervoetbal. Hierbij creëren en onderhouden we een sterke onderlinge band en gaan we op alle gebieden met respect met elkaar om. Dit uit zich in het beoefenen van de voetbalsport en deelname aan een actief verenigingsleven, zowel via deelname aan activiteiten als via vrijwilligerswerk.De vereniging heeft een solide en gezonde financiële positie.

 • Een gezellige en open vereniging met ongeveer vijfhonderd leden. In het spelaanbod zit zowel voetbal als korfbal.

 • RCL - de club van Klasse. En niet alleen sportief maar ook sociaal. Met het nieuwe clubgebouw is RCL hier ook helemaal klaar voor. Daarom start RCL nu ook met OldStars Walking Football.

 • Topsport gericht

 • Zaterdag en zondagafdeling beide 4e klasse Geen 45+ wel 35+

 • Op vrijdag 12 april organiseert Zoetermeer Oldstars een (groot) toernooi bij DWO (Westerpark). Voor meer info kijk op de Oldstars Agenda ! Zoetermeer Oldstars is een nieuwe walking football vereniging en is op 4 juli 2018 ook formeel opgericht. Wij trainen zondagochtend meestal op het kunstgrasveld van SV Oosterheem (Buytenpark) maar soms ook bij DWO in het Westerpark. Wil je (een keer) met ons meedoen dan kun je je bij ons aanmelden via Clubmanager Wout Jonker > w.jonker34@kpnplanet.nl.   Je kunt tevoren mailen of bellen waar we het komend weekend spelen (van 10:30-12:00 uur). Uiteraard kun je ook vrijblijvend een keer komen kijken. Je kunt niet zomaar lid van ons worden. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 55+, de leden moeten sociaal, sportief en gezellig zijn. Als lid betaal je een contributie van 10 euro per maand, automatisch te incasseren ! Het is ook mogelijk om hiervoor de Zoetermeer Pas te gebruiken ! Onze voorzitter is Simon Timmerman, te bereiken via carpenters@ziggo.nl of via 06-34290767. Sinds vorig jaar worden de Oldstars van Zoetermeer gesponsord door Restaurant Happy Moose, en konden zij ter plekke hun nieuwe voetbalshirts tonen. Op het WK in Bristol van 12 Mei heeft Nederland Oldstars (met o.a. Sjaak Swart, Kees Kist, Andre van der Ley, Wim Rijsbergen, Dick Schoenaker en Wout Jonker) brons gehaald, waardoor ook Zoetermeer Oldstars op de kaart is gezet !      Komende weken doen de leden van Zoetermeer Oldstars (op dit moment 18 deelnemers) ook mee aan diverse toernooien van Walking Football. Onlangs van 10-13 mei op Mallorca en 15 juni bij SEV in Leidschendam. Voorheen werd er ook al gespeeld bij Oliveo in Pijnacker, o.a. tegen ADO en Feyenoord, waar alle wedstrijden werden gewonnen, ook al ging 't hier niet om de prijzen. Op een groot toernooi in Veldhoven werden de Oldstars van Zoetermeer 4e van de 24 ploegen. Op 7 april traden de helden van Zoetermeer Oldstars aan voor een toernooi bij RCL in Leiderdorp. Het was schitterend weer en in een veld met 9 teams werden onze mensen gedeeld derde. Een mooi resultaat. Extra leuk was dat we ook tegen ex-internationals van het Nederlands Elftal speelden. Zie foto. Staand : Piet, Henk Warnas, Kees Kist, John, Harm, Bert, Dick Schoenaker en Loes. Zittend : Guus, Simon Tahamata, Jozef, Ria, Piet de Vries en good old Sjaak Swart.

 • Een gezellige vereniging waar prestatie en plezier hand in hand gaan. Op woensdagmorgen is er een enthousiaste groep "oudere jongeren" actief met walking football!!

 • Sinds september 2017 trainen onze OldStars ( 55 + ) iedere maandagmorgen van 10.00 - 11.00 uur op ons hoofdveld ( kunstgras ).

 • RKSV Mierlo-Hout is de grootste voetbalvereniging in Helmond met ongeveer 1100 leden. Binnen onze verenigingen zijn actief: meisjes, jongens, senioren zowel mannen als vrouwen, veteranen en vanaf 30 augustus 2018 OldStars voetballers vanaf de leeftijd 55+ ( zowel dames als heren). Elke donderdagochtend komen de 55+ers bijeen om gezellig, gezond bezig te zijn met na afloop in de kantine onder het genot van een gratis kopje koffie/thee nog wat na te babbelen.  

 • • De RK Voetbalvereniging Samenspel Doet Overwinnen (R.K.V.V S.D.O.) is opgericht op 7 november 1917 en behoort daarmede tot de oudere voetbalverenigingen van ons land. Al 100 jaar is SDO met ruim 1.300 leden, een toonaangevende voetbalclub in Bussum en haar directe omgeving. Om de continuïteit en stabiliteit te behouden kijkt S.D.O. voortdurend naar de toekomst waarbij zowel prestatief als recreatief voetbal in balans moeten zijn. • Daarbij zullen de normen en waarden die iedere SDO-lid in zich herbergt, hoog in het vaandel blijven staan. • Naast het traditionele jongens- en seniorenvoetbal beschikt S.D.O. over een zeer florerende meisjes/vrouwen afdeling en is er al sinds 1990 het G-voetbal te bewonderen. Vanaf het seizoen 2011-2012 is het ook mogelijk om deel te nemen aan 45+ voetbal op acht vrijdagavonden per seizoen. • Het eerste elftal van S.D.O. speelt thans voor het derde seizoen sinds haar bestaan in de landelijke hoofdklasse van de KNVB, nadat zij in 5 seizoenen 4 keer op rij zijn gepromoveerd. Van de in totaal negen heren seniorenteams spelen er vijf hun wedstrijden op zondag en vier heren seniorenteam op zaterdag. • Onze 2 vrouwen seniorenteams spelen hun wedstrijden op zondag, waarbij het eerste elftal in de landelijke 1e klasse uitkomt. Alle overige teams, jongens jeugd (van de Welpenvoetballertjes tot en met de A-junioren), meisjes en het G-voetbal spelen op zaterdag. In alle jeugdklassen heeft S.D.O. een aantal teams: zestallen ( F-sectie) en 7 tallen (E sectie) en elftallen. De E1 speelt als negental. • In totaal nemen op zaterdag 60 teams aan de competitie deel en op zondag 7 teams. • Het S.D.O. sportcomplex “De Kuil” gelegen aan de Dr. Abraham Kuyperlaan 7 te Bussum (naast het bekende theater Spant!), omvat vier standaard wedstrijdvelden (waarvan 3 voorzien van kunstgras), een "klein" trainings(gras) veld en de twee welpenvelden. De 3 kunstgrasvelden, zijn tevens de trainingsvelden en behoren tot de beste in hun soort. Alle velden, zijn voorzien van uitstekende verlichting (veld 2 met LED verlichting), zodat zowel wedstrijden als trainingen bij kunstlicht iedere avond mogelijk zijn. Mede gezien de gestage ledengroei werd in 2009 de kleedkamercapaciteit uitgebreid met 14 nieuwe kleedkamers, tot een totaal van 16, waarvan 4 kleedkamers voor scheidsrechters. Verder beschikt S.D.O. over een groot clubhuis met een mooi buitendakterras en een overdekte tribune, zodat we met trots kunnen zeggen dat S.D.O. beschikt over een van de mooiste sportcomplexen in Nederland. Direct bij het complex is ruime parkeergelegenheid. • Een grote voetbalvereniging zoals S.D.O. kan alleen functioneren als de vele werkzaamheden ook worden uitgevoerd met elkaar. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met de inzet van vele vrijwilligers die het mogelijk maken dat iedereen kan voetballen. Desalniettemin zal er toch ook een beroep op de leden en ouders van de jeugd worden gedaan om hun steentje hieraan bij te dragen. Vanaf het seizoen 2013-2014 is er ook voor de ouders van de pupillen per team een verplichting om enkele bardiensten / ontvangstkamer diensten per seizoen mee te draaien. Daarnaast draaien de senioren bardienst en fluiten de junioren bij de pupillen. Want SDO is van leden voor leden! • Sinds 2015 is SDO aangesloten bij ‘het Gooi’ een convenant van 20 Gooise voetbalverenigingen, waarin wij respect en plezier willen uitdragen. • Tenslotte kan S.D.O. bogen op een grote groep trouwe sponsors, die het iedereen mogelijk maakt om tegen een aanvaardbare contributie de voetbalsport te beoefenen. • Voor aanmelden lidmaatschap of meer informatie: Telefoon clubhuis: zaterdag/zondag overdag en donderdagavond: 035-6914185 Correspondentie adres: R.K.V.V. S.D.O. Postbus 1328, 1400 BH Bussum E-mail adres: ledenadministratie@sdobussum.nl

 • club met historie. heeft in 1965 aan de wieg van FC Twente gestaan en voetbalt sindsdien in het amateurvoetbal met wisselende successen.

 • stichting walking football twente-euregio die FC Twente op voorkomende momenten vertegenwoordigd bij het walking football. Het team wordt gevormd uit spelers van amateurverenigingen uit twente. De start ligt in Enschede

 • sv Juliana '31: meer dan voetbal!

 • Gemoedelijke gezellige vereniging.

 • Avanti'31 is een sociale vereniging met 750 leden waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan. Ons 1e elftal komt uit in de 3e klasse en ons 2e elftal in de reserve 1e klasse. Avanti'31 kent 9 seniorenteams zondagvoetbal en 1 zaterdagveteranenteam. Verder 2 Vrouwenteams, en circa 25 jeugdteams.

 • Missie Voetbalvereniging De Zouaven is opgericht in 1931 vanuit het Westfriese dorpse karakter Lutjebroek. Wij zijn een toonaangevende, gastvrije en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging in Stede Broec met een regionale uitstraling. Voor onze leden staat plezier voorop. Samen met de vrijwilligers, supporters en arbritage voelen wij ons verantwoordelijk en betrokken. De vereniging biedt een sportieve en veilige accomodatie, waarop een verantwoorde wijze voetbalplezier, op zowel recreatief als prestatief niveau, binnen teamverband wordt aangeboden en waarbij sportiviteit, trots en respect hoog in het vaandel staan. Visie Voetbalvereniging De Zouaven is goed georganiseerd en straalt gastvrijheid en professionaliteit uit. Onze voetbalvereniging is een gemeenschap van mensen die elkaar vinden in het voetbal. Wij voetballen samen en bevorderen het voetbal. Daarbij zorgen wij dat jij je thuis voelt bij onze vereniging, geaccepteerd wordt zoals je bent en plezier de boventoon voert met respect voor elkaar. Uitgangspunt is dat de vereniging financieel gezond blijft, maar wel werkt met professionele middelen. Wij zijn een vereniging waarin iedereen inspraak heeft en een positieve bijdrage levert. Dit betekent dat informatie voor iedereen toegankelijk is, dat we discussies voeren om samen tot overeenstemming te komen en dat besluiten binnen de vereniging altijd breed gedragen worden. Vrijwilligers binnen onze vereniging worden gewaardeerd en ervaren eigenaarschap in de rol die ze binnen de vereniging invullen. Het is voor ons belangrijk dat er een gezond evenwicht tussen ontwikkeling (prestaties) en sociale aspecten (gezelligheid) bestaat. Ons beleid is erop gericht om alle leden zo lang mogelijk met plezier te laten voetballen. Met ‘zolang mogelijk’ bedoelen wij ernaar streven dat elk pupillen- en juniorenlid tot en met de senioren blijft voetballen bij onze vereniging of op andere wijze actief blijft voor de vereniging. Wij leren onze jeugd dat plezier het belangrijkste is, maar hebben wel de ambitie om ieder lid te ontwikkelen en op zo’n hoog mogelijk niveau te laten voetballen.

 • Mooiste club uit de Haarlemmermeer en KNVB gecertificeerd als opleidings instituut

 • Naam voetbalvereniging: JSV Nieuwegein. Vanaf 1926. Leden: 1200, 20 seniorenteams (mannen en vrouwen), 24 juniorenteams (jongens en meiden), 31 pupillenteams (jongens en meiden) en 60 kabouters. Vrijwilligers: 250. Alle vrijwilligers hebben een VOG. Medewerkers: 4 (kantinebeheerder, technisch manager, schoonmakers) en 8 betaalde trainers. Er zijn ook trainers die een vrijwilligersvergoeding krijgen. Bijzonderheden: 1 team 60+ walkingvoetbal (20 mannen), na de zomer een voetbalweek voor alle basisschoolkinderen, Bootcamp, zomeravondvoetbal voor 35+ (8 teams), Befit project (schoolkinderen stimuleren te sporten), Beleid. Het beleidsplan 2015-2020 is genaamd: “JSV een club voor iedereen”. Daarin wordt beschreven dat JSV een open club wil worden, met maatschappelijke activiteiten.

 • Pelikaan is een Zwijndrechtse voetbalvereniging die op 1 augustus 1932 is opgericht en uit het voormalige Old Swift is de huidige naam Pelikaan ontstaan. Deze naam dankt zij aan een grootse prestatie van het KLM- toestel "Pelikaan", waarmee rond Kerstmis 1933 de befaamde retourvlucht naar het voormalig Nederlands Indië (Schiphol-Batavia) werd gemaakt. De eerste jaren van haar bestaan betreft tevens een uitermate moeilijke periode, er heerst een grote werkloosheid in de regio. Men verhuisde van het ene spelveld naar het andere en van zandvlakte, een opgespoten terrein, naar velden waar koeien op graasden. Na de oorlogsjaren staken 16 jongeren de koppen bij elkaar wat resulteerde in een vergadering met één agendapunt: "Wel of niet doorgaan!". Aanvankelijk was er géén veld, hadden ze géén schoenen, géén ballen, géén shirts en ook géén broekjes! Er moest geleend en geschooid worden, maar van lieverlede gingen de zaken steeds soepeler draaien. Een sterke onderlinge band werd door een groot gevoel van clubliefde in stand gehouden en vooral hierdoor was het dat Pelikaan steeds groter werd. Sportief ging het Pelikaan voor de wind en in april 1964 werd het kampioenschap in de 3e klasse bewerkstelligd. Pelikaan bereikte toen het hoogste wat in het zaterdagamateurvoetbal bereikt kon worden. Ze waren "het zaterdagelftal" uit de wijde omgeving. Deze status kon men echter niet lang vasthouden, Pelikaan telde té veel studenten die elders in den landen en baan vonden en niet meer ter beschikking stonden voor de hoofdmacht. Van 1947 tot 1982 speelden Pelikaan en VVGZ op één en dezelfde accommodatie, maar door de groei van de Zwijndrechtse bevolking werd de in het Noordpark gelegen accommodatie te klein voor beide verenigingen. Pelikaan verhuisde naar sportpark "Bakestein" en kon daar met een onbezorgde toekomst verder bestaan, aldus de toenmalige wethouder. Het nieuwe sportcomplex leverde Pelikaan tevens nieuwe en veel belovende samenwerkingsverbanden op met Feyenoord en Sparta. De junioren- en pupillenwedstrijden zorgden er o.a. voor dat Pelikaan meer in de belangstelling kwam bij het publiek. Deze publiciteit zorgde er tevens voor dat onze jeugdafdeling ging groeien en de belangstelling van (grote) sponsors toenam. Bedrijven als SDO, Trias, Rabobank en vele adverteerders gingen Pelikaan ondersteunen waardoor gebouwd kon worden aan een kwalitatief sterke vereniging. In 1995 bereikte de club het bericht dat het tracé "Betuwelijn" dwars door sportpark "Bakestein" was geprojecteerd. Zes jaar lang heeft Pelikaan veel energie moeten steken in "zelfstandigheid" en haar nieuwbouw. De gemeente Zwijndrecht heeft diverse pogingen gedaan om Pelikaan elders onder te brengen, wat zou uit monden in het beste alternatief voor hen: fuseren. De uitzonderlijke sociale samenhang, lees clubliefde, binnen de vereniging heeft er tenslotte toe geleid dat Pelikaan zelfstandig bleef. Eind 2001 verhuisde Pelikaan naar de huidige, centraal gelegen, locatie met veel ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot een uitzonderlijke groei van het ledenbestand, daar waar andere clubs hun ledenaantal duidelijk terug zien lopen, stíjgt het ledenaantal van Pelikaan juist sterk. Wekelijks wordt de huidige accommodatie door ruim 800 personen, waar onder ouders, veel kinderen en opa’s en oma’s, bezocht. Ze komen één van onze 45 teams opzoeken. Daarnaast heeft Z.V.V. Pelikaan sinds het seizoen 2008/2009 weer een dameselftal binnen de gelederen en is dames en meiden voetbal volop aan het groeien binnen onze vereniging.

 • Rood-Blauwe voornemens: Samen maakt het verschil! In het woordenboek staat als uitleg bij het woord ‘vereniging’: Een samenwerkingsvorm waarbij leden, op voet van gelijkheid, een bijdrage leveren om een gezamenlijk doel te bereiken. Vanzelfsprekend is dit een financiële bijdrage (de contributie). Met het lidgeld en de ondersteuning van sponsors en donateurs kunnen doelstellingen van de vereniging worden uitgevoerd. Maar ook op andere manieren is er natuurlijk een bijdrage te leveren aan de club, te denken valt aan het goede voorbeeld geven, nieuwe leden aanbrengen, misschien zelfs een sponsor. Wij hebben de ruimte voor zowel jeugd- als senioren teams die zonder wachtlijsten kunnen starten en staan open voor ideeën van onze leden. Welke ‘contributie’ kan jijzelf nog meer leveren? In de statuten uit 1918 staat: “Den Rotterdamsche Voetbal-Vereeniging stelt zich ten doel het voetbalspel te beoefenen en te bevorderen”. Een begrijpelijk doel van onze vereniging TransvaliaZW. Als bestuur streven wij er naar om het bovenstaande doel te laten plaatsvinden in een sfeer waar de prestatie niet ten koste gaat van het plezier van onze leden. In een gehaaste en veranderende maatschappij zijn wij een thuishaven voor sportiviteit en gezelligheid, waar we onszelf mogen zijn en waar nieuwkomers en gasten zich welkom voelen. In tegenstelling tot de grotere omringende verenigingen zien wij onze leden niet als nummers, maar als mensen met diverse capaciteiten en talenten. Wij organiseren KNVB cursussen voor Jeugdtrainers, begeleiders en scheidsrechters zodat deze mensen met kennis en kunde zich verder kunnen versterken in hetgeen zij graag willen doen.

 • Walking Football houdt zestigplussers scherp Voetbalvereniging Bergen stelt velden beschikbaar

  BERGEN – Walking Football is van oorsprong een Engelse uitvinding. Het idee om zestigplussers deel te laten nemen aan Walking Football is in de laatste jaren overgewaaid naar verschillende landen in Europa. Ook in Nederland zijn de reacties positief. Bij voetbalvereniging Bergen is het idee geopperd om velden en kleedkamers ter beschikking te stellen om zestigplussers de kans te geven een partijtje Walking Football te spelen. Je wordt er fitter van en je doet sociale contacten op. Dus niet twijfelen, maar doen. Henk Borst, voorzitter van voetbalvereniging Bergen: ‘’We hebben dit plan uitgewerkt in nauwe samenwerking met Alkmaar Sport. Die instantie heeft exact inzicht waar en wanneer in deze regio al Walking Football wordt gespeeld. In principe willen we er een heuse competitie van maken, maar we hebben gekozen voor een eindtoernooi, waarbij de teams strijden om de Rodi Media Cup. We willen woensdag 29 november beginnen. Van 13.00 tot 14.00 uur is iedereen van 55 jaar en ouder van harte welkom bij voetbalvereniging Bergen. Dit lopende seizoen tot eind mei kunnen belangstellenden elke woensdag gratis mee doen en gebruik maken van de douches. Na de wedstrijd gaan we gezellig met elkaar nog even napraten.’’ Niet rennen Walking Football is eigenlijk ‘wandelvoetbal’. Borst: ‘’Een van de spelregels is dat er niet gerend mag worden. Dat voelt uiteraard een beetje onnatuurlijk. Maar daar zijn de mannen en vrouwen snel aan gewend. Ja, ook vrouwen mogen mee doen en zij krijgen na afloop natuurlijk een eigen kleedkamer en douche.’’ Het veld waarop de ‘ouderen’ gaan spelen is twintig bij veertig meter. In principe zes tegen zes, maar minder mag ook. Tijdens de wedstrijd is er geen scheidsrechter: de spelers geven het zelf aan als er een overtreding is. Van Alkmaar Sport is Dennis Schuit tijdens het gesprek aanwezig en coördinator vrijwilligers Willem Babyn. ‘’Ik heb al kennis mogen maken met het fenomeen Walking Football. De deelnemers zijn enthousiast. Op verschillende plaatsen, zoals in Schoorl, Heerhugowaard en Heiloo is Walking Football al aardig ingeburgerd. Het is van voetbalvereniging Bergen een goed initiatief en als Alkmaar Sport willen we dat graag ondersteunen,’’ zegt Dennis Schuit. (copy Rodi media) Opgave deelname aan Walking Football bij d.schuit@alkmaarsport.nl of voor meer informatie Dennis Schuit, telefoon 06 53444966    

 • Sinds september 2016 biedt IJFC ook Walking Football aan. Inmiddels is er een vaste groep van vijftien Walking Footballers die elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur trainen bij IJFC op Sportpark Groenvliet. Na afloop van de training praten de deelnemers onder het genot van een kopje koffie nog even na in de kantine. Het contributiebedrag bedraagt €30.- per kwartaal, incl. kopje koffie. Bent u ook benieuwd of Walking Football iets voor u is? Meld u dan aan om vrijblijvend een keer te komen mee doen met de Walking Football training bij IJFC. Aanmelden voor een proeftraining kan door een mail te sturen naar walkingfootball@ijfc.nl met daarin uw naam en leeftijd.

 • Multiculturele club in het midden van het land

 • RKSV Bornerbroek is een omnisportvereniging waarbij zowel handbal als voetbal gespeeld wordt. Onze vereniging biedt jongeren, volwassenen en ouderen de mogelijkheid om hun favoriete sport te beoefenen en daarnaast ook te genieten van verschillende evenementen, toernooien of andere gezellige festiviteiten van onze vereniging.

 • Amateur club in Tilburg waar vriendschap en gezelligheid voor op staat. Naast old starss hebben we ook een active G afdeling met 3 teams.

 • HVV Tubantia is een amateurvoetbalclub uit de Overijsselse gemeente Hengelo. Tubantia werd op 7 oktober 1900 opgericht Het is vooral gezellig op het voetbalveld. Niet een gewoon veld, maar een piepklein kunstgrasveldje met kleine goaltjes waar door oudere mannen vijf tegen vijf wordt gespeeld. Wandelvoetbal voor zestigplussers is nog niet overal bekend. HVV Tubantia introduceert deze tak van sport en bewegen voor ouderen in Hengelo. OldStars walking football is een snel groeiende sport voor mensen van 55 jaar en ouder. Op een kwart veld wordt gespeeld, zes tegen zes en zonder keeper. De clubkleuren van HVV Tubantia zijn rood, wit en zwart. Zin om een keer mee te doen? We drinken om 09.30 eerst een bakje koffie en om 10.00 uur staan we op het veld! Old Stars HVV Tubantia op FACEBOOK Website HVV Tubanta  

 • Bij Sportclub Markelo hebben we de beschikking over een soccerhal, waar in de wintermaanden en bij slecht weer gewoon kan worden gespeeld.

 • sv Charlois is een van de nieuwste clubs op Zuid, na de fusie van DEH-Musschen en CVV Mercurius. Naast selectief voetbal op zaterdag als zondag, zijn er diverse jeugd-, senioren-, veteranen- en damesteams actief. Ook zet de vereniging zich in voor diverse maatschappelijke projecten en in dat kader is de achterliggende gedachte dan ook dat een ieder zich welkom moet voelen.

 • DVO60 is opgericht in 1960 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het verenigingsleven van Roosendaal. DVO60 is de enige echte zaterdag voetbalclub van Roosendaal. We zijn een bruisende vereniging met meer dan 500 leden. Buiten het voetbal om organiseren we tal van evenementen voor onze leden en jeugdleden.Ons eerste elftal komt uit in de 4e klasse van de KNVB op zaterdag. DVO betekent door vrienden opgericht, deze vriendschap vindt u zeker terug op onze velden of in onze gezellige kantine. Hier kunt u op uw gemak een drankje drinken of gezellig over voetbal praten of voetbal kijken.

 • Sportpark noord

 • V.V. Sport Vereent is een dorpse voetbalvereniging, opgericht op 28 april 1930. Onze thuisbasis is te vinden in Oldeberkoop op sportpark Lunia. Met twee officiële voetbalvelden, een moderne kantine en zo'n 100 leden zijn wij een kleine maar trotse voetbalclub! Het seizoen 2018 - 2019 komen wij met vijf jeugdteams en een seniorenelftallen uit in de competitie. Het eerste elftal voetbalt in de vijfde klasse C. Door de inzet van vele vrijwilligers hopen wij ook dit jaar op weer een mooi seizoen! OldStars In maart 2018 is er in Oldeberkoop een kleine maar enthousiaste groep sportievelingen (inmiddels uitgegroeid tot zo`n 8 personen)  begonnen om gezamenlijk 1 x per week het Walking Football te gaan beoefenen. Dit beviel zo goed dat zij inmiddels (en zonder de elders vanzelfsprekende zomerstop) zelfs 2 x per week zijn gaan trainen. Dit is (uiteraard) niet verplicht, maar wij vinden het wel heel leuk om met zoveel mensen als mogelijk te trainen. Naast het sportieve deel vinden wij het sociale deel minstens zo belangrijk. Sport Vereent heeft geen ondergrens qua leeftijd. Een ieder die niet langer het voetbal van de oude, vertrouwde regels wil of kan spelen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een heel geëmancipeerde vereniging want ook  dames/vrouwen/meiden zijn bij ons van harte welkom.      

 •  Walking football

  WDZ

  Ondanks de snelle groei in de laatste jaren is WDZ een echte vriendenclub gebleven, waarin iedereen zich kan thuis voelen. We streven naar een hoog prestatief peil zonder daarbij de sociale aspecten uit het oog te verliezen. De activiteiten op het veld zijn voor ons even belangrijk als de nevenactiviteiten. Bij WDZ kennen we actieve voetballers van nog geen vier jaar tot boven de zeventig, waarvan de laatsten een aantal met walking football bezig zijn. Ruim 150 vrijwilligers telt de vereniging en daar zijn we bijzonder trots op.

  WDZ Walking Football

  In maart 2017 zijn we gestart met een afdeling Walking Football. Een schot in de roos. Deze afdeling telt nu 18 leden, 17 mannen en 1 vrouw. Elke week trainen we op woensdagmorgen op het kleine oefenveld van het Sportpark Neerhagerbos. Het was wel even wennen voor de oud-voetballers, niet lopen, geen lichamelijk contact, de bal niet boven heuphoogte, ga er maar eens aanstaan om in een jarenlange voetballoopbaan opgebouwde reflexen te onderdrukken. Daar waren wel wat trainingen voor nodig. Maar het loopt steeds beter en het plezier in het spel is groot. Ook na de trainingen is het gezelligheid troef, met name bij het ophalen van herinneringen van lang vervlogen tijden. Ook hebben zich inmiddels al enige inwoners van het dorp aangemeld en het doet bijzonder deugd te zien hoe zij zich thuis voelen in de groep.

  Cirkel

  De cirkel is rond bij WDZ. We beginnen met de driejarigen bij de bambini. Met zes jaar gaan ze over naar de jeugdteams en met achttien naar de senioren. Langzaam afbouwen gaat in het 45+ zevental, waarna nog de nodige jaren bij de veteranen gevoetbald. Tenslotte kunnen de opa's en oma's terecht op woensdagmorgen bij het wandelvoetbal en gaan ze woensdagmiddag met de kleinkinderen naar de training van de bambini en andere jeugdteams en op zaterdag zijn ze natuurlijk ook present. Tenslotte: de leden van de afdeling wandelvoetbal behoren zonder uitzondering tot de grote groep van WDZ vrijwilligers.  

 • Voetbalvereniging Wilhelmina Boys is een regionaal georiënteerde, non-profit amateurvereniging die op een financieel gezonde en kostenbewuste wijze voetbalplezier biedt aan prestatief en recreatief ingestelde spelers en speelsters.

 • We zijn een brede welzijnsorganisatie die samen met anderen stimuleert dat mensen actief (blijven) meedoen aan de samenleving, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beperking. Het bevorderen van zelfredzaamheid van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop.

 • Nette, laag drempelige, goed aangeschreven club waar gezelligheid net zo belangrijk is als het sporten.

 • FC RDC bestaat nog niet zo lang. De laatste fusie (tussen RDC en CJV'ers) was in 2013. In 2001 gingen RODA en Daventria samen. Met andere woorden: drie roemrijke voetbalverenigingen uit het Deventer voetbal zijn samengekomen om een net zo'n roemrijke toekomst mogelijk te maken. Wie een mooie toekomst wil hebben moet weten waar hij/zij vandaan komt. Vandaar dat we onze geschiedenis koesteren. Op deze plek op de site van FC RDC willen we de historie van de drie verenigingen een plek geven. Hier zullen teksten en (natuurlijk) foto's geplaatst worden.

 • voetbalvereniging in de wijk uit de wijk

 • [caption id="attachment_4402" align="alignnone" width="300"] Old Stars selectie s.v. Geinoord Nieuwegein 24 oktober 2017[/caption]   [caption id="attachment_4404" align="alignnone" width="300"] Geinoord Old Stars en Old Stars IJFC IJsselstein 24 oktober 2017[/caption]   [caption id="attachment_4564" align="alignnone" width="300"] sv Geinoord Old Stars en spelers van de Oranje <19 op "Parkhout" 8 november 2017[/caption] Telegraaf 10 nov.2017

 • Wij zijn een resultaatgerichte instelling met aandacht voor het familie- en/of dorpsgevoel. Voor onze selectieteams betekent dit dat prestatie voorop staat en dat op een zo hoog mogelijk niveau gespeeld moet worden. Voor de overige teams staat plezier in het voetbal op een voor hen passend niveau voorop. Wij zijn een over de gehele linie goed geleide organisatie die professionaliteit uitstraalt.

 • Familievereniging

 • 3 heren teams 3dames teams

 • Dorpsclub met 630 leden, waarvan 500 spelend. Geen veteranenelftal 35= heel veld, wel half veld. Wel veteranen 45+ heel veld.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ac orci non felis suscipit sodales. Duis at vestibulum metus, sit amet gravida tortor. Vivamus a ligula molestie tellus tincidunt consectetur efficitur rutrum augue. Proin laoreet, nulla id luctus vestibulum, enim eros euismod augue, a dictum nulla odio nec nisl. Donec sagittis erat in sollicitudin facilisis. Praesent rhoncus lacus massa, at posuere lorem rhoncus ac. Curabitur auctor, nunc vitae interdum porttitor, nulla nunc volutpat lorem, eget mattis ligula odio sit amet metus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Ut eu ex tempus lectus euismod facilisis.

 • grote club met goede jeugdopleidingen en een verleden in het betaalde voetbal. Voorganger huidige FC Groningen. Actief op zowel prestatief als recreatief niveau

 • WANDELVOETBAL VIERLINGSBEEK Wandelvoetbal is een initiatief van KBO Vierlingsbeek/Groeningen. Ons doel is het promoten van bewegen van ouderen, onderlinge gezelligheid vergroten en om vereenzaming van ouderen tegen te gaan en/of senioren uit hun isolement te halen of te houden. Onze wandelvoetbalgroep bestaat uit senioren van 50 jaar en ouder, zowel mannen als  vrouwen. Een groot aantal is lid van onze KBO, maar ook niet leden en/of senioren uit andere dorpen zijn van harte welkom. Wij trainen wekelijks op dinsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur op het sportpark van RKVV Volharding. Van deze voetbalvereniging huren wij het kunstgrasveld en maken wij gebruik van materialen, zoals ballen, doeltjes en een kleedruimte. Ook voor het spelen van wedstrijden tegen andere teams kunnen wij bij RKVV Volharding terecht. Voor het spelen op kunstgras is speciaal schoeisel nodig.

 • Telstar heeft in samenwerking met buurman CareworX (Sport Medisch Centrum) en het Nationaal Ouderenfonds de afgelopen periode gewerkt aan een totaal concept om OldStars/ Walking Football in de regio IJmond een plek te geven. Het is vooral belangrijk dat het op een goede en verantwoorde manier gebeurt. OldStars/ Walking Football zal plaatvinden binnen de hekken van het Rabobank IJmond Stadion. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. OldStars/ Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via OldStars/ Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalkwaliteiten nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om de sociale contacten uit te breiden met mensen met dezelfde passie: voetbal!

 • Stichting Welzijn Lingewaard is een welzijnsorganisatie die in samenwerking met meerdere voetbalclubs het Walking Football in Lingewaard wil opzetten. De betrokken voetbalclubs zijn: v.v. Jonge Kracht RKHVV De Bataven SV Angeren rkvv HAVO vv GVA SC Bemmel

 • Gezellige voetbalclub met 1.100 leden, opgericht 17 augustus 1929, 1e team speelt in 2 klasse Zuid 1. Elke dinsdagochtend wordt er door de Old Stars op sportpark van den Wildenberg getraind, start 10.00 uur met koffie. Iedereen vanaf 60 jaar is welkom en deelname is gratis.

 • Onze mooie verening bestaat alweer 80 jaar. Bij onze vereniging is iedereen welkom, wij zijn een relatief kleine vereniging, wat als voordeel heeft dat iedereen elkaar kent en er een prima sfeer heerst. Wij hebben 6 senioren elftallen op zondag voetballen en diverse jeugdploegen op zaterdag. Voor nadere informatie over onze vereniging kunt u kijken op www.pcpbreda.nl, uiteraard bent u ook welkom om eens binnen te lopen.

 • S.V.E. Einighausen is een typische dorpsvereniging in een dorp met ca. 1.500 inwoners. Behalve een 1e, 2e, 3e heren seniorenelftal, beschikt de club over een veteranenteam, een 35+ 7x7 team, een Walking Football team, alsmede een senioren damesteam. De vereniging kenmerkt zich door een grote saamhorigheid, een vaste kern vrijwilligers en een grote bijdrage aan de leefbaarheid binnen Einighausen e.o..

 • F.C. Right-Oh is een kleine gezellige voetbalclub. Wij streven ernaar om onze club een grote familie te doen zijn voor al onze leden. Prestaties zijn belangrijk maar niet het allerbelangrijkste.

 • Wat is DIA

  Visie:

  DIA is een voetbalvereniging, die aan leden, de mogelijkheid biedt om op zijn of haar niveau de amateurvoetbalsport te bedrijven.

  Missie:

  Voetbalplezier staat voorop. Als je plezier hebt en jezelf kunt ontwikkelen, komen de prestaties vanzelf. Plezier betekent dat iedereen bij de vereniging zichzelf kan zijn, leuke trainingen met vrienden/vriendinnen voor een wekelijkse prestaties tijden de voetbalzaterdag. Hierbij maakt DIA een bewuste keuze door met selectieteams te werken, waardoor leden die prestatie gericht willen voetballen hiertoe de gelegenheid krijgen. Prestatievoetbal mag echter niet ten koste gaan van spelplezier en sportiviteit. Plezier, ontwikkeling en prestatie gaan hand in hand bij DIA.

  Meerjarenbeleidsplan:

  DIA werkt momenteel hard aan een meerjarenbeleidsplan. In dit plan wil DIA op basis van bovenstaande visie en missie een vertaling maken naar doelstellingen waar DIA over 5 jaar wil staan.

 • Walking Football Borne is een onderdeel van senioren vereniging Borne blijf Fit. Het team is niet aan 1 van de voetbalverenigingen in de gemeente Borne gekoppeld. De 4 voetbalverenigingen in de gemeente Borne ondersteunen dit initiatief, omdat zo de spelers op leeftijd nog van het spelletje kunnen genieten.

 • SVV SCHEVENINGEN is officieel opgericht in het café "Volksbelang" in de Keizerstraat. In de aldaar gehouden oprichtingsvergadering werd besloten tot oprichting per 1 juli 1919 van een voetbalvereniging onder de naam SVV SCHEVENINGEN. Elke maandagochtend tussen 10 en 12 uur wordt er door de ADO Den Haag OldStars Scheveningen getraind bij SVV Scheveningen. De training wordt gegeven door een ADO Den Haag trainer.

 • Spel en Sport in de Ronde Venen is gericht naar 55 plussers waarbij een breed scala aan activiteiten wordt aangeboden, zo nu dus ook Walking Football! Momenteel zijn wij begonnen bij SV Hertha in Vinkeveen, wij zouden ons graag aan willen sluiten bij Oldstars.

 • gezellige volksclub uit Breda Zuid-oost. Tevens een thuisclub voor de wijken Brabantpark en Heusdenhout.

 • FC Uden wil een groeiende en bloeiende voetbalvereniging zijn, die midden in de samenleving staat en waar iedereen welkom is. Met open blik naar en respect voor haar omgeving en de maatschappij wil zij een club zijn voor en door haar leden. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoeting staan centraal.

 • Familiaire vereniging in een groeifase door met name aanliggende nieuwbouwwijk met oog voor nieuwe doelgroepen en ontwikkelingen in samenleving en sport

 • FF Bewegen verzorgt sporten voor 55+ in diverse vormen maar ook voor sportvereningen

 • Ook de fusieclub FC TILBURG heeft een florerende afdeling walking football.

  Fusie Tilburgse voetbalverenigingen

  Op 1 juli 2017 zijn drie historische Tilburgse voetbalverenigingen samengegaan in een nieuwe fusieclub: • TSV NOAD (uit 1910) • RKTVV (uit 1917) • TSV LONGA (uit 1920) NOAD speelde in de jaren '50 verdienstelijk op het hoogste niveau (Eredivisie). LONGA was winnaar van de KNVB-beker in het seizoen 1925-1926 en RKTVV was in 1920, 1930 en 1931 landskampioen van de Rooms-Katholieke Federatie. Deze rijke voetbalhistorie gaat nu samen aan de Spoordijk verder als FC Tilburg.

  OldStars walking football

  In mei 2016 startte TSV LONGA met wandelvoetbal. Met veel succes! Iedere week komen er nieuwe leden bij. Elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur wordt er gespeeld. Daarna is er een gezellig samenzijn in de kantine. De afdeling wandelvoetbal maakt vanaf seizoen 2017-2018 deel uit van FC Tilburg. Belangrijkste kenmerken van de vereniging FC TILBURG: • Ruim 1000 leden in ruim 60 teams • Staat open voor jong en oud, van alle culturen • Vanuit haar historie sterk verankerd in de Tilburgse samenleving met grote achterban • Prestatief, doch altijd met voorrang en oog voor eigen jeugd • Sterke afdeling meiden- en vrouwenvoetbal • Groeiende afdeling wandelvoetbal voor 60 plussers: de Oldstars van FC Tilburg • Gezonde vereniging met verantwoord financieel beleid • Maatschappelijk betrokken, doet pro actief mee in Tilburgse samenleving

 •       W.V.V. Old Stars Helmond trainen wekelijks op sportpark Houtsdonk  Iedere dinsdag staan wij met zo'n 20 mannen op het voetbalveld voor een training Walking Football. Een voetbalvariant voor de 60-plusser waarbij de spelregels gedeeltelijk zijn aangepast om de blessuregevoeligheid te verminderen en het sociale aspect te vergroten.  Walking Football wordt in heel het land beoefend, volgens duidelijke regels en richtlijnen Er wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers op een veld van 25 bij 40 meter. Lichamelijk contact is niet toegestaan, de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld en van eigen helft mag er niet worden gescoord. Het is mooi om te zien dat de heren zo’n lol hebben op het veld, maar dat wil niet zeggen dat er niet serieus wordt gevoetbald. Elke training begint met een warming-up en een aantal trainingsvormen. Aansluitend wordt er een wedstrijd gespeeld. We besluiten de training met een cooling-down. Maar het gaat niet louter om sporten en bewegen. Het gaat ook om gezelligheid, slap geouwehoer en sociale contacten. Voor en na de voetbaltraining is de kantine van voetbalvereniging HVV open voor een drankje of nog even te kletsen. Walking Football is een leuke en gezellige manier voor zowel mannen als vrouwen die kennis willen maken met de voetbalsport, of een reeds stopgezette carrière willen hervatten. Deze voetbalvariant richt zich op de 60-plussers maar ook als de 60 jaar in het vizier komt dan kunt u meedoen! De training begint op dinsdagochtend om 10:00 uur op sportpark Houtsdonk, Heeklaan 21 in Helmond. De trainingsduur is ongeveer 1,5 uur. W.V.V. Old Stars Helmond is een zelfstandige OldStars vereniging met een eigen bestuur: Voorzitter:                     Nico Kanon Penningmeester:         Theo Benders Secretaris:                     Peter Martens Sponsorcommissie:     Jan Lourenssen Meer informatie op www.jibbhelmond.nl of neem contact op met onderstaande personen Buurtsportcoach,  Kristian van den Nouwlant, 06 – 29 04 64 99, kristianvandennouwlant@jibbhelmond.nl Secretaris, Peter Martens, 06 – 44 05 33 09, pjmmartens54@gmail.com  

 • De voetbalvereniging FC Hoensbroek bestaat sinds 1946 en is momenteel een van de grootste verenigingen in de Gemeente Heerlen. De vereniging heeft haar wortels stevig verankerd in de wijk Nieuw-Lotbroek. Tegenwoordig is er sprake van een wijkoverstijgende functie van de voetbalclub. FC Hoensbroek heeft wel heel duidelijk een sterke band met haar oorsprong, maar inmiddels maken steeds meer leden van andere wijken van Hoensbroek en zelfs daarbuiten deel uit van onze vereniging. Als een van de grootste voetbalverenigingen van Heerlen willen we zo hoog mogelijk voetballen met de standaardteams. Dat betekent het 1e en 2e elftal van de seniorenafdeling en de standaard juniorenelftallen van de jeugdafdeling A1, B1, C1 en D1.( Op dit moment speelt onze A1 in de Landelijke 4e Divisie en alle andere standaardjeugdteams in de Hoofdklasse). Natuurlijk zijn ook bij de andere elftallen de sportieve prestaties belangrijk, maar nog belangrijker is de doelstelling dat alle leden van FC Hoensbroek even veel recht hebben op de mogelijkheid om te sporten en deel te nemen aan de activiteiten die door onze vereniging georganiseerd worden. Bij FC Hoensbroek moet elk lid zich thuis kunnen voelen en met plezier zijn sport kunnen bedrijven!

 • Voetbalvereniging Blauw Geel ’55 zal zich als zaterdagvereniging, nu en in de toekomst, inspannen om op een maatschappelijk verantwoorde wijze de voetbalsport in al haar verschijningsvormen mogelijk te maken. De recreatieve sporter zal de mogelijkheid geboden worden om zoveel mogelijk plezier aan de voetbalsport te beleven. De prestatiegerichte sporter zal zoveel mogelijk faciliteiten geboden worden om zich te kunnen ontwikkelen. Recreatie en prestatie in een vriendschappelijke sfeer, waarbij sportiviteit en saamhorigheid de bindende factoren zijn. De mogelijkheid voor ouders, supporters, tegenstanders, begeleiders en belangstellenden om met plezier bij onze vereniging aanwezig te zijn, bieden wij als een vanzelfsprekendheid. Een duidelijke, voor een ieder herkenbare organisatie, een gezonde financiële basis, inzet van veel vrijwilligers en een helder technisch beleid vormen de basis voor de doelen die wij ons gesteld hebben.

 • RKSV Margriet is in 1946 opgericht en van een kleine wijk gebonden club (Vlashoek, Heihoek en Ussen) uitgegroeid tot één van de grootste veldsportverenigingen in Oss met aantrekkingskracht vanuit Oss en omgeving, ruim 1000 leden en een grote en trouwe supportersschare. Deze supporters zijn verenigd in de Supportersvereniging Margriet. De belangrijkste activiteit van de vereniging bestaat uiteraard uit het deelnemen aan de voetbalcompetitie van de K.N.V.B. Plezier en Opleiden komt voor Presteren en een zeer actieve Technische Commissie ziet erop toe dat zowel op prestatief als recreatief niveau voetballiefhebbers bij Margriet aan hun trekken komen en hun talent kunnen ontwikkelen. Misschien wel om in de voetsporen te treden van oud-margrieters Ruud van Nistelrooij, Marc van Hintum, Rens van Eijden, Mitchel van Bergen en Arnout Danjuma Groeneveld.

 • De Oldstars zijn een onderdeel van Berghem Sport. De Oldstars zijn een leuke groep mensen die vooral om sociale en sportieve redenen elke woensdag morgen bezig zijn met walking football. Twee à drie keer per jaar spelen we een walking football toernooi mee. Er zijn nog enkele plaatsen vrij om bij de Oldstars van Berghem Sport in te stromen. U mag gerust vrijblijvend een paar keer mee trainen of kijken of u het leuk vind. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Willy van den Hoogen: 06 - 50 98 63 76 Willy_mia@hotmail.com Bert Huibers: 06 - 20 83 28 95 Voor meer clubinfo, www.berghemsport.nl

 • Clubhistorie: HVCH wordt opgericht in 1932. De afkorting HVCH staat voor Heesche VoetbalClub Heesch. Na de oprichting in 1932 had HVCH in 1944 nog maar 30 leden. In 1966 waren dat er 300 en in 1979 700. Daarna liep het ledental weer iets terug en in 1990 waren er wederom 900 leden. In 2006 was er dan een echte mijlpaal. HVCH verwelkomde toen het 1.000ste lid. Door uitgebreide nieuwbouw in Heesch groeit het aantal leden in de jaren daarna erg snel. Begin 2011 wordt het 1300e lid verwelkomt. HVCH 1: Vele jaren (bijna 40) schommelt HVCH 1 tussen de 3e en de 4e klasse. In 2006 wordt via de nacompetitie voor het eerste de stap naar de 2e klasse gezet. Na het kampioenschap in 2008 promoveert HVCH voor het eerst in de geschiedenis naar de 1e klasse. HV CH speelt sinds het seizoen 2010/2011 onafgebroken in de 1e klasse. In de afgelopen jaren zijn de heren er twee keer in geslaagd de nacompetitie te bereiken. Echter is wist men beide keren geen promotie naar de hoofdklasse af te dwingen.

 • Voetbalvereniging

 •   Walking Football Heiloo nodigt nieuwe deelnemers uit   55 jaar of ouder en toch lekker blijven voetballen? Dat kan met OldStars walking football, een initiatief van de Eredivisie, KNVB en het Nationaal Ouderenfonds. Ook in Heiloo wordt deze bijzondere beweegvorm beoefend.   OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal en is afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen (snel)gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Ook mogen er geen slidings worden gemaakt en is lichamelijk contact verboden. Hierdoor ligt de nadruk op het positiespel en is het de perfecte variant voor mensen die lang niet meer hebben gevoetbald of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan in voorop. Uitnodiging nieuwe deelnemers Om geïnteresseerden kennis te laten maken met OldStars walking football  organiseert Walking Football Heiloo een serie kennismakingstrainingen. De uitvoering van het programma staat onder professionele begeleiding van trainers Cor Zwart. Na afloop van de activiteiten is er een gezellige ‘derde helft’, uiteraard onder het genot van een warm of koud drankje. De voorjaarsreeks trainingen van Walking Football Heiloo bestaat uit laagdrempelige trainingen, maar ook (optioneel) oefenwedstrijden en leuke evenementen in de regio. Datums               :  Elke vrijdag (tot de zomervakantie) Tijdstip                :  18:45 inloop, 19:00 start. Einde: 20:00 uur Locatie                :  s.v. De Foresters, Vennewatersweg 23, Heiloo Deelname           :  Kennismakingstrainingen zijn kosteloos   De activiteiten zijn specifiek gericht op de doelgroep 55+ en zijn voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Voor deze activiteiten zijn niet alleen (oud)leden van de voetbalverenigingen welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Er wordt momenteel gekeken om een groep te starten die van 15:00-16:00 traint. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.   Aanmelden / informatie Aanmelden voor de training kan door een e-mail te sturen naar: cmzwart1957@kpnmail.nl Voor meer informatie kan ook contact op worden genomen met:   Walking Football Heiloo                             : Cor Zwart, 06-24546089                                                                               : Martien Blaauboer, 06-51070803 Walking Football Heiloo is een gezamenlijk initiatief van s.v. De Foresters en Stichting Trefpunt Heiloo Promovideo Meer info over het Walking Football in Heiloo? Zie onderstaande promovideo! [embed]https://www.youtube.com/watch?v=hB6O_v3lQaw[/embed]

 • GEZELLIGE EN ACTIEVE CLUB

 • Oud Wulven is de plek in Houten waar de 55+ groep in een fraaie voetbalomgeving gezellig met leeftijdgenoten wekelijks een balletje kan komen trappen. Gezond, sociaal, lekker bewegen en nieuwe contacten opdoen, dat is Walking Football. We nodigen zowel de mannen als vrouwen van 55 en ouder graag uit om mee te komen doen, vraag informatie aan of gewoon gezellig langs op de trainingsdag. (vergeet je voetbalspullen dan niet mee te nemen), voor de route naar ons complex, kijk op www.svhouten.nl. Twijfel je of je voldoende fit bent, in overleg met SV Houten bieden we je een gratis fysieke check aan bij de medische partner van SV Houten Fysio Workshop Houten. Bij deze nieuwe voetbalvorm spelen 7 tallen op een kwart veld met en tegen andere voetballers in de zelfde leeftijdscategorie. SV Houten speelt haar vriendschappelijke wedstrijden tegen verenigingen uit de buurt van Houten op uitnodiging of we nodigen verenigingen uit om naar Houten toe te komen. Er mag niet gerend worden, de bal niet boven heuphoogte en het maken van slidings is niet toegestaan. Niet alleen het voetbal staat centraal, maar juist ook het samenzijn en het onderhouden van contacten met leeftijdsgenoten. Een ideale manier om de spieren in beweging te houden, fit te blijven en de kilo's kwijt te raken. Er zijn al diverse enthousiaste deelnemers mannen en vrouwen die op vrijdagochtend actief zijn. Allen met de passie om lekker te sporten met elkaar en gezond en in beweging te blijven. De trainingen worden wekelijks verzorgd door twee ervaren trainers die bekend zijn met seniorenvoetbal. Er wordt gespeeld op kunstgrasvelden zodat onder bijna alle omstandigheden de trainingen en wedstrijdjes door kunnen gaan.

 • Gezellige veelzijdige ,sociale voetbalvereniging. Aandacht voor prestatie en recreatievoetbal. Meerdere culturen. Mannen- en vrouwenvoetbal. Sinds twee jaar een nieuwe tribune en kleedaccommodatie.

 • SHH (Sint Hadrianus Herten) is een amateurvoetbalvereniging uit Herten. SHH werd opgericht in december 1940. De clubkleuren zijn groen-wit. In 1998 promoveerde het eerste elftal onder leiding van Con van Keeken naar de 4e klasse KNVB district Zuid II. In januari 2001 verhuisde SHH van sportpark De Offerkamp in Herten naar sportpark De Wolfsberg in Merum. In mei 2006 werd begonnen aan de aanleg van een kunstgrasveld en aanbouw van extra kleedlokalen en bestuurskamer. Op 1 september 2006 werd het kunstgrasveld met wedstrijdverlichting (het hoofdveld) in gebruik genomen. De accommodatie bestaat per september 2006 uit in totaal drie velden met verlichting, twaalf kleedlokalen en twee scheidsrechterslokalen. In 2013 is een vierde speelveld met verlichting in gebruik genomen. De hoofdmacht van SHH is onder leiding van trainer John Halmans op 22 april 2007 kampioen geworden in de vierde klasse D en zo gepromoveerd naar de derde klasse, een mijlpaal in de clubgeschiedenis. In het seizoen 2010/11 degradeerde de club naar de vierde klasse. In het seizoen 2012/2013 is SHH wederom kampioen geworden en gepromoveerd onder trainer Pie Schmitz. In seizoen 2013/14 speelt het eerste elftal daardoor weer in de Derde klasse zondag. In het eerste jaar, 2014-2015, van trainer Peter Verstappen promoveerde het team naar de tweede klasse. Een historische promotie. Het seizoen 2015-2016 wordt dus gestart in de 2de klasse.

 • Grootste voetbalclub van de gemeente Kampen. Gemoedelijke volksclub met gezonde ambities.

 • R.K.V.V. Best Vooruit, in 1930 opgericht, is een voetbalvereniging waar het sportieve element wordt verbonden met een sociaal-maatschappelijk belangrijke en verantwoordelijke positie binnen de Bestse gemeenschap. Ruim 1200 leden, daarvan meer dan 750 jeugdleden, vertegenwoordigen een goede doorsnee van de bevolking van Best. Samen met anderen sportief een mooie prestatie leveren, het stimuleren van de positieve ontwikkeling van normen en waarden binnen en buiten het veld zijn belangrijke doelstellingen, dit alles onderhouden binnen een financieel gezonde huishouding. Maximale doorstroming van vooral Bestse jeugd vanuit een kwalitatief hoogstaande jeugdopleiding naar het hoogste niveau binnen het amateurvoetbal (momenteel speelt het vaandelteam 2-e klasse zondag van de KNVB) is een streven. Daarbij sluit R.K.V.V. Best Vooruit de ogen niet voor de buitenwereld en blijft gastvrij voor nieuwe leden. Ook het voortdurend ontwikkelen van de prachtige accommodatie (denk aan de aanleg en het onderhoud van moderne speelvelden voor alle teams, kantine voorzieningen etc.) is van belang voor het behoud van de belangrijke betekenis die R.K.V.V. Best Vooruit heeft voor Best en de regio. R.K.V.V. Best Vooruit; een club om trots op te zijn!

 • SV Estria is sinds 1919 een bruisende en ambitieuze voetbalvereniging. Ze bestaat uit ca. 400 leden, waarvan ca. 175 jeugdleden (peildatum 1 aug. 2014) en behoort tot één van de grootste sportverenigingen in de gemeente Grave. Het hoofddoel van de vereniging is om zich te profileren als een "club in beweging" met de voorwaarde dat haar leden met plezier voetballen op zowel prestatief als recreatief niveau. Daarnaast wordt met het organiseren van (sport)evenementen en de inbreng van vrijwilligers de "clubbinding" gestimuleerd wat de basis is voor het voortbestaan van de vereniging. SV Estria heeft de kenmerken "sportiviteit" en "respect voor elkaar" hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er het streven om voor haar (jeugd)leden en vrijwilligers een veilige en sociale omgeving te zijn die er voor zorgdraagt dat iedereen met plezier zijn of haar hobby kan uitoefenen. Deze voetbalhobby wordt aan de leden op allen niveaus aangeboden, waarbij getracht wordt de vaste kosten zo laag mogelijk te houden en de individuele voetbalontwikkeling en sociale ontwikkeling zo optimaal mogelijk te stimuleren. Met een gestructureerde bestuurlijke organisatie, waarbinnen vele vrijwilligers werkzaam zijn, wil de vereniging op alle fronten "in beweging" blijven, waarbij de externe en interne communicatie alle aandacht krijgt. Dit alles met de inzet om SV Estria zowel prestatief als recreatief op een hoog niveau te brengen en te houden.

 • HSV ODIN ’59 is de voetbalvereniging uit Heemskerk die speelt in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal. Opgericht in 1959 is ODIN ’59 in de loop van de tijd uitgegroeid tot een van de grootste zaterdagclubs in de regio. Bij ODIN ’59 zijn op dit moment 9 seniorenteams, 34 jeugdteams en 1 damesteam actief. Prestatief en recreatief voetbal gaan bij ons uitstekend samen. Bij ODIN '59 voetbalt iedereen met plezier op zijn of haar eigen niveau. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk wel dat iedereen op niveau plezier in de voetbalsport heeft. Onze doelstelling is een stabiele zaterdag hoofdklasser die voor minimaal 50% uit eigen opgeleide spelers bestaat.

 •   [caption id="attachment_6329" align="aligncenter" width="300"] Het walking football team van SRC[/caption] Walking Football in Schagen wordt elke dinsdagochtend gespeeld op de velden van SRC. Het is een paar jaar geleden opgestart door Sportservice Schagen. “Iedereen is welkom, of hij of zij wel of geen voetbalervaring heeft maakt niet uit”. Meedoen is belangrijker dan winnen. Zoals de naam al zegt, er mag alleen worden gewandeld, dus er mag niet worden gerend. Het voetbalveld is ongeveer 40x20 mtr en we spelen met kleine doeltjes, zonder keeper. Ook mag de bal niet hoger dan heuphoogte worden geschoten. Geen slidingen of lichamelijk contact. Een team bestaat normaal uit 6 spelers en de minimumleeftijd is eigenlijk 60 jaar, maar bij ons hebben we ook enkele jongere spelers. De jongste speler bij ons is 56 en de oudste is 80 jaar.” We starten elke dinsdagochtend tussen 9:45-10:00 uur. Eerst een warming up, dan een spelvorm met de bal en gevolgd met een partijvorm, waarbij de partijen ongeveer even sterk worden ingedeeld, e.e.a. afhankelijk van de opkomst. Na afloop gezamenlijk, gezellig een kopje koffie in de kantine. Men kan vrijblijvend mee doen, er is geen lidmaatschap vereist. Men betaalt alleen voor de koffie in de kantine.    

 • PH Almelo is een sportvereniging uit Almelo, opgericht op 26 september 1916. Het is een omnisportvereniging met afdelingen voor voetbal, tennis, golf en darts. Het eerste voetbalelftal van de club speelt in de Tweede klasse zondag (seizoen 2015/16). PH Almelo speelt in de wijk de Schelfhorst op sportpark Veenelanden in Almelo. De historie van P.H. is nauw verweven met de historie van de katholieke sportbeweging in Twente. Toen in 1916 de R.K.U.V.B., de Rooms Katholiek Utrechtse Voetbalbond, werd opgericht, plaatste de secretaris van Achilles uit Hengelo een oproep in de Twentsche Courant om te komen tot het oprichten van katholieke voetbalclubs. Nu was er een redacteur van deze krant in Almelo, meester Vloedbeld, die zelf gevoetbald had bij A.A.V. Hij schreef een heldere uiteenzetting over het belang van een katholieke sportorganisatie en kondigde een bijeenkomst aan op 22 september 1916 op de zolder van Lepelman aan de Julianastraat. Er gaven zich direct 28 jongelui op als lid en een voorlopig bestuur werd gekozen, waarin zitting hadden A. Grob, J. Asbreuk, J. Leloux, J. Bruggeman en J. Revenboer. Op maandag 26 september 1916 werd de vereniging 'Almelo' officieel opgericht. Door de komst van een viertal zeer goede spelers van Oranje Nassau Almelo naar Almelo, had men een zeer sterk elftal. Betreffende spelers waren Carel Draper, later jarenlang een eminente voorzitter, Koos Hageraats, Hein Habes en keeper F. Vastert.

 • SC Bolsward is een voetbalvereniging waar gezelligheid en sportieve prestaties hand in hand gaan. Zo kan een ieder op zijn/haar eigen niveau aan sport doen binnen onze zaterdag- en zondag afdeling

 • In samenwerking met Breda Actief, stichting WIJ, Pluk ! Fysiotherapie organiseert Teamplay@NAC het project NAC OldStars. Onder het motto voetbal is méér dan voetbal kunnen 60-plussers voortaan als echte voetbalhelden weer bewegen. Het project NAC OldStars begint iedere week met het drinken van een kopje koffie of thee in de kantine. Daarna volgt het sportieve deel met ‘Walking Football’, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld. De oefeningen zijn, met behulp van de voorafgaande medische intake, speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Na afloop van de trainingen wordt in de kantine onder het genot van een drankje nog even nagebabbeld tijdens de derde helft. Het project bestaat echter niet alleen uit Walking Football-trainingen. Gedurende de periode staan verschillende sociale activiteiten op het programma. Deze activiteiten variëren van gezamenlijke lunches, biljart- en/of kaartmiddagen tot nationale en internationale oefenwedstrijden. Naast het bevorderen en stimuleren van een gezonde leefstijl staat gezellig samenzijn centraal. Teamplay@NAC tracht het project in samenwerking met de samenwerkingspartners te borgen bij meerdere amateurverenigingen in de gemeente Breda én aangesloten randgemeentes. Het NAC OldStars-programma vindt september plaats bij de volgende verenigingen: WDS'19  (Ganzerik 80 - Breda) - Woensdag om 10.00 u Baronie (Blauwe Kei 1A - Breda) - Woensdag om 10.00 u TSC (Warandelaan 10-14 - Oosterhout) - Woensdag om 11.00 u Internos (Olympiade 7 - Etten-Leur) - Woensdag om 11.00 u Het project NAC OldStars komt tot stand door een krachtenbundeling tussen Teamplay@NAC, Breda Actief, WIJ, Pluk ! Fysiotherapie en de amateurverenigingen WDS’19, Baronie, TSC en Internos.

 • Zaterdag vereniging in 's Gravenmoer (tussen Tilburg en Breda)

 • zaterdag vereniging

 • Wandelvoetballen is meer dan wandelen en voetballen wandel voetbal Bij Duinrand S wordt al twee jaar wandelvoetbal gespeeld. Een gezelligste potje voetbal voor mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder (iets jonger mag ook). Fien, onze enige dame in het gezelschap zegt er het volgende over: ‘Heerlijk. Een uurtje beweging in de frisse lucht zonder dat ik hard hoef te lopen’. Naast Fien lopen er nog zeven mannen rond. Ook zij gaan iedere woensdagmiddag met plezier naar het voetbalveld.   Verkeerd beeld Menigeen heeft een verkeerd beeld van wandelvoetbal. Het is behoorlijk intensief en leuker nog, je kunt zelf bepalen hoe intensief je speelt. De één is wat fanatieker dan de ander. Menigeen komt met een bezweet koppie het veld af na een potje wandelvoetbal. Wandelvoetbal is een teamsport waarin je samenwerkt, beweegt, plezier maakt en ontspant. Probeer het gewoon!   Wanneer en waar Wij spelen iedere woensdagmiddag om 15.00 uur op het kunstgrasveld van Duinrand S te Schoorl (m.u.v. De vakanties). Het veld is ongeveer 15 x 20 meter (hangt af van de grootte van de groep) en heeft kleine doeltjes. Na een korte warming-up spelen we ongeveer 50 minuten lang een partijvorm. Na afloop doen we gezellig met zijn alleen een bakkie koffie in de kantine. Met liefde gezet door Ellen Ruis Wilt u een keer een training proberen dan bent u van harte welkom. U kunt altijd contact opnemen met onderstaande of gewoon even langskomen. De middag staat onder leiding van Bewegingsdocent Dennis Schuit. U kiest zelf voor de kleren waarin u het lekkerst beweegt.   Regels De regels van het wandelvoetbal zijn heel makkelijk. * Er mag alleen gewandeld worden * Sliding is verboden * De bal moet onder de heupen blijven i.v.m. de veiligheid van het gezicht * Voorbij de middenlijn mag er gescoord worden * Bij uit dient de bal vanaf de grond het spel ingebracht te worden * Er is geen buitenspel * Er is geen vaste keeper * Veel plezier is vereist   Informatie Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met de vereniging Links Wandelvoetbal in schoorl (gemaakt door RTVNH) Facebook pagina wandelvoetbal Schoorl Promofilmpje gemaakt door Video Journaal Schoorl  

 • N.E.C. heeft in samenwerking met de Gemeente Nijmegen, FAN en European Football for Development Network een eigen Walking Football team. De N.E.C. Oldstars trainen iedere woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur op sportcomplex De Eendracht. Het jaar 2012 is het jaar waarin Walking Football officieel zijn intrede heeft gemaakt binnen de Nederlandse voetbalwereld. Vanaf 2015 faciliteert ook N.E.C, de mogelijkheid voor 50-plussers om een balletje te trappen. Het Oldstars-project is echter meer dan één keer per week een potje voetballen. Naast het feit dat sport en beweging het verouderingsproces op zowel fysiek als mentaal gebied vertraagt, worden de ouderen ook uit hun sociale isolement gehaald. Binnen de N.E.C. Oldstars word namelijk niet alleen het sportieve aspect geprikkeld, maar draait het ook om het creëren van een gemeenschap waarin de ouderen zich thuis voelen. Deze combinatie stimuleert een maatschappij met, zowel fysiek als mentaal, gezonde en minder eenzame 50-plussers. Het seizoen wordt gestart met een fittest en deelnemers ontvangen N.E.C kleding. Er wordt elke week getraind onder professionele begeleiding met uitzondering van de schoolvakanties. Iedere training begint met een sociaal gedeelte waarna de spelers het veld op gaan om te voetballen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere toernooien tegen andere Walking Football teams. Dit kunnen teams zijn van andere betaald voetbalorganisaties of amateurteams. Er worden zelfs wedstrijden gespeeld tegen clubs uit Europa. N.E.C. Oldstars is er voor iedereen, je hoeft geen oud-speler van N.E.C. te zijn om deel te nemen. Lijkt het je leuk om ook bij N.E.C. te voetballen met de Oldstars? Stuur dan een e-mail met je naam, leeftijd en contactgegevens naar oldstars@nec-nijmegen.nl.

 • Vanaf vrijdag 9 oktober starten Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer en Koninklijke UD met de trainingen van OldStars op de velden van Koninklijke UD. Deze trainingen zullen gedurende vijftien weken onder begeleiding staan van een professionele trainer van Eredivisie CV. Tijdens de eerste training wordt er een fit-test afgenomen, evenals bij de laatste training. Hieruit kunt u uw conditievooruitgang zien. Een OldStars training bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een sociale activiteit. Hierbij moet gedacht worden aan het invullen van een toto of het bespreken van de mooiste wedstrijden in de afgelopen week. Ook zijn de deelnemers vrij om een eigen sociale activiteit in te brengen. Het tweede gedeelte van de training wordt doorgebracht op het voetbalveld. Deze wordt gestart met een warming-up. Daarna worden er een aantal oefeningen gedaan om vervolgens af te sluiten met een partijtje 'Walking Football', oftewel wandelend voetbal. De trainingen zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De eerste en laatste training zullen plaats vinden bij de Adelaarshorst, de overige training zijn bij Koninklijke UD aan 't Schootsveld. De kosten voor deze vijftien trainingen bedragen € 49,-. Voor meer informatie kunt u ook bellen of mailen naar: Tim van Beek: 0570-503930 (t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl) Irma Muskee: 0570-621357 (i.muskee@ga-eagles.nl)

 • Rood-Wit V. is de oudste voetbalclub van Veldhoven en is opgericht op 1 november 1924. De club heeft haar thuisbasis op sportpark De Korze, Korze 82 in Veldhoven. De clubkleuren zijn, heel verrassend, rood (broek en sokken) en wit (shirt). De vereniging heeft (in het huidige seizoen) 8 senioren-, 1 veteranen-, 1 meisjes A- en 23 jeugdteams. Verder de mini’s (ca. 25 spelers) en de OldStars (ca.38 spelers). Het totaal aantal leden van de vereniging is ca. 650. Website:http://www.roodwitv.nl/ Het 1e elftal is vorig jaar kampioen geworden in de 3e Klasse en voert op dit moment in de 2e Klasse F van Zuid1 de ranglijst aan. De OldStars (walking football) zijn sinds dit seizoen actief bij Rood-Wit V. We zijn op 1 augustus direct met 33 spelers gestart, mede doordat er al 29 overkwamen van PSV. Door eigen aanwas is dat intussen gestegen naar 38. Begin september hielden we het succesvolle Kick-off toernooi met deelname van topteams uit Nederland. Dit willen we jaarlijks in september blijven organiseren. Elke woensdagochtend wordt er van 10 uur tot half 12 intensief getraind.

 • 1.Missie De missie van voetbalvereniging SDOUC is: De voetbalvereniging SDOUC richt haar organisatie dusdanig in dat het voor de leden en sporter fijn vertoeven is. Men helpt de sporter en het lid bij het zelf vorm en richting geven aan hun (sportieve) dagelijks leven. De voetbalvereniging speelt in op sociale en maatschappelijke ontwikkelingen. Men luistert naar de sociale en sportieve vraag en geeft daar gehoor aan. Eigen verantwoordelijkheid nemen vindt men belangrijk, dit zal waar mogelijk worden gestimuleerd en worden verankerd in hun beleid. 2.Visie De voetbalvereniging SDOUC luistert naar wat de leden en opdrachtgevers van hun verwachten, waarna zij zorgdragen voor een passend sport - en beweegaanbod. Dit aanbod is mede gericht op gezondheid - en welzijnsbevordering en op maatschappelijke dienst - verlening. Waar nodig werken zij samen met partners als daarmee het doel van de sporter beter bereikt wordt. De voetbal vereniging SDOUC levert maatwerk met kennis vanuit de lokale situatie. Voetbal vereniging SDOUC is: professioneel, alert, toont lef waar nodig en zet haar sportieve ondernemersgeest graag in voor anderen.

 • Gepromoveerd naar 3de Divisie(Topklasse) en dus ambitie gehaald in seizoen 2015-2016. Mini's, jeugd, meisjes, senioren, 35+(oldstars) en een veteranen elftal.Vereniging die meerdere projecten in de pocket heeft om, zeker maatschappelijk gezien, meer in de gemeente en regio te willen betekenen. Sinds oktober 2015 gestart met het ASWH Walking Football team voor 60+ en inmiddels op een deelnemers aantal van 14.

 • Voetbalvereniging Hellas. Op 14-6-2013 ontstaan door een fusie van de voetbalvereniging Klimmania TC uit Klimmen en SCKR uit Ransdaal

 • Deelnemers en geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of opgave contact opnemen  met Hans Nieboer, e-mail: nieboerhans@gmail.com, telefoon: 0546-643384. Locatie: Sportpark Het Twistveen, Twistveenweg 10, 7676 SK, Westerhaar-Vriezenveensewijk (bij slecht weer wordt uitgeweken naar de sporthal van De Klaampe). Sponsoren: Jumbo Veld Westerhaar, Jumbo Veld Vroomshoop, Jumbo Fikkert Vriezenveen en Jumbo Rudy Veldkamp Den Ham.

 • vv Hillegersberg is een gezellige, middelgrote voetbalvereniging aan de noordrand van Rotterdam. De club beschikt over een prachtig, modern clubhuis, met een fraai uitzicht over de velden. Het mooie, beschutte terrein ligt vlakbij de Molenlaan, centraal in Hillegersberg en is goed bereikbaar vanuit Schiebroek en (Nieuw) Terbregge. Wij bieden onze leden diverse mogelijkheden om prestatiegericht of recreatief te voetballen, waaronder Oldstars wandelvoetbal op woensdagochtend. De kernwaarden van de club zijn samengevat in de clubleus 'Plezier, Respect, Prestatie'.  

 • [caption id="attachment_3248" align="aligncenter" width="318"]De HZVV Old stars op volle sterkte! De HZVV Oldstars 2016 op volle sterkte![/caption] HZVV is in seizoen 2014/2015 gestart met Walking Football. Elke woensdagmorgen, met uitzondering van de winter- en zomerstop, wordt er getrained op ons prachtige sportcomplex. Wij starten om 09.30 uur met een kopje koffie waarna de training om 10.00 uur begint. [gallery ids="2024,2304,2303"] Ook na afloop drinken we nog een kopje koffie. Kom vrijblijvend een keertje kijken of meedoen. Het verplicht u tot niets. Wilt u blijven meedoen dan bedragen de kosten inclusief een volledig lidmaatschap van HZVV € 103,== per seizoen   De prijs van de koffie is daarbij inbegrepen. Als U nog vragen hebt of U wilt zich aanmelden mail dan naar: oldstars@hzvv.nl Wees er snel bij want we kunnen nog slechts enkele deelnemers gebruiken.

 • Walking Football Ede speelt het mooie spel bij voetbalvereniging vv Blauw Geel '55 te Ede. Verschillende andere verenigingen uit Ede zullen zich bij ons aansluiten.

 • Didamse Voetbal Club,opgericht in 1926. 1.350 leden waarvan 1.000 spelende leden. 225 voetballende dames en meiden. 3 kunstgrasvelden en 3 grasvelden eigen sporthal met speedsoccer faciliteit

 • SV Bedum is opgericht op 12 juli 2013 uit een geslaagde fusie tussen de Bedumer voetbalclubs CVVB en VV Bedum. Beide moeder-verenigingen kennen een rijke historie. Oprichtingsdata VV Bedum 30 augustus 1933. CVVB is een amateurvoetbalvereniging uit Bedum op christelijke grondslag. De vereniging werd opgericht op 23 april 1948.   Walking Football SV Bedum experimenteert met de spelregels. Na 2 jaar met de tot nu toe geldende spelregels te hebben gespeeld, experimenteert de groep Walking Football spelers van de SV Bedum nu met de spelregel dat er niet mag worden “gerend”. Afgesproken is nu dat iedereen mag rennen, behalve de speler die balbezit heeft. Na aanname van de bal mag hij hooguit snelwandelen terwijl hij de bal aan de voeten heeft. Voorheen mocht niemand rennen, hooguit snelwandelen. Doordat we geen echte snelwandelaars zijn, werd er krampachtig gewandeld. Dit geeft een extra belasting voor de spieren aan de achterzijde van de benen, hetgeen blessures kan opleveren. Nu mogen we ons vrij bewegen, wat ten goede komt van de spieren. In de praktijk word er ook niet echt hard gerend, daarvoor is het speelveld ook te klein. De bal gaat nu ook minder vaak over de zijlijn en de scheidsrechter behoeft slechts de bal bezittende speler te beoordelen op het snelwandelen/rennen. Hier was vaak discussie over. Het voordeel van dit spel is, dat er beter en sneller posities  ingenomen kunnen worden en dat iedereen beter aanspeelbaar is. Ook de niet rennende speler kan de bal beter overspelen. Tot nu toe geven wij de voorkeur aan de nieuwe speelwijze. Op 8 maart a.s. komt de landelijke coördinator Walking Football bij ons op bezoek en zal Jochem Dijk (één van onze fysiotherapeuten) uitleg geven waarom sneller en soepeler lopen fysiek beter is dan “krampachtig” snelwandelen.  

 • Orion is een vereniging die, zonder onderscheid in rangen en standen, veel belang hecht aan het hanteren van algemeen aanvaarde regels en normen, zowel op het veld als daarbuiten. "Wij vinden presteren met technisch, goed verzorgd voetbal belangrijk, maar een goed sociaal contact is nog belangrijker". Orion komt voort uit de katholieke "middenstand" en heeft haar leden altijd iets van die cultuur mee willen geven. Wangedrag blijft bijvoorbeeld nooit onbesproken. De club is sterk in het organiseren van voetbalkampen voor de jeugdleden of van acties bestemd voor een goed doel. Met 62 jeugdteams heeft Orion tegenwoordig de grootste jeugdafdeling van Nijmegen. Verder spelen er nog 12 seniorenteams en 4 zaalteams. Medio 2005 had Orion ca. 710 leden. Bij aanvang van het seizoen 2017-2018 staat de ledenteller op ± 1500 leden. De jeugdleden komen de laatste jaren overigens ook steeds meer uit de wijken en gemeenten rondom Nijmegen-Oost. Vanaf het seizoen 2017-2018  start Walking Football voor de SV Orion Old Stars ( voorheen NEC Old Stars). Aantal leden inmiddels 30 Training elke donderdag 10.00 - 12.00 uur Coordinator Hans Loen & Jan Peters info : walkingfootball@sv-orion.nl

 • Onder auspiciën van Samen RKC zijn in Waalwijk de RKC OldStars actief. De OldStars van RKC Waalwijk starten iedere week met een bakje koffie in het sportcafé van RKC. Na een kwartiertje kletsen is het tijd voor het echte werk, namelijk het ‘Walking Football’, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld. De voetbaloefeningen zijn – met behulp van de voorafgaande medische intake – speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Elke week is een trainingssessie van anderhalf uur (10.00 – 11.30 uur). Naast de trainingen, krijgen de deelnemers een medische keuring, kleding (in bruikleen) en af en toe een consumptie. Stichting Samen RKC organiseert daarnaast nevenactiviteiten om de sociale contacten te bevorderen. Voor meer info, stuur een mail naar stagiaire4@rkcwaalwijk.nl.  

 • De VoetbalArena is een speedsoccerveld in Eijsden vlak bij Maastricht. Wij zijn het hele jaar open en omdat het binnen is, kunnen het hele jaar trainingen gegeven worden. Bovendien is de kantine elke dag geopenend en kan ook de derde helft bij ons gespeeld worden.

 • THOR Visie en Missie Visie: Zelfontwikkeling door sport in teamverband is een belangrijke pijler onder een goed volwaardig en gezond leven. THOR wil als omnivereniging meewerken aan het stimuleren van sociale vaardigheden door uitdrukkelijk ook de samenwerking waar mogelijk te zoeken met andere organisaties, verenigingen en instellingen in Lippenhuizen en/of omgeving. THOR is een vereniging met diverse afdelingen zoals voetbal, volleybal, turnen, gymnastiek en jazzdans. Het doel van de sportvereniging is om de inwoners van Lippenhuizen en andere geïnteresseerden uit omliggende dorpen meerdere sporten ter beoefening aan te bieden. THOR zet zich optimaal in om het gezond bewegen te promoten, daarnaast ziet de vereniging sport ook als middel tot sociale interactie en het bevorderen van sociale cohesie. Sporters leren van jongs af aan belangrijke zaken tijdens de beoefening van hun teamsport zoals samenwerking door samenspel, talentontwikkeling en omgaan met winst of verlies. Voor iedere inwoner van Lippenhuizen moet het mogelijk zijn om in elke fase van zijn of haar leven, op grond van zelfgekozen beweegredenen, aan sport te doen. Missie: Om bovenstaande visie te realiseren is THOR er alles aan gelegen om een goede basis daarvoor te scheppen door een uitgebreid vrijwilligerskader, goede trainingsfaciliteiten, vaardige coaches en trainers en een enthousiast, gemotiveerd en betrokken bestuur. Het algemeen bestuur schept daartoe de voorwaarden en zet de algehele kaders uit die vervolgens door de verschillende afdelingen verder worden ingevuld. Een duurzaam accommodatiebeleid hoort vanzelfsprekend een uitgangspunt te zijn voor een vereniging die ook op langere termijn voor het dorp Lippenhuizen bestaansrecht denkt te hebben. SV THOR streeft daarbij naar een zo zuinig mogelijk energiegebruik in de accommodatie / kantine en eventueel het gebruik waar mogelijk van alternatieve energiebonnen en duurzame bouw. Innovatie hoort bij de teamspirit van SV THOR. Voor eventuele nieuwbouw van accommodatie zoekt THOR nadrukkelijk de samenwerking met andere organisaties en verenigingen in het dorp zoals basisschool De Flecht, dorpshuis De Mande en Plaatselijk Belang. Deze inspanningen hebben inmiddels geleid tot de plannen voor een nieuwe wat eind 2015 gerealiseerd zal zijn. Daarnaast wil SV THOR grote groepen de mogelijkheid bieden tot ontspanning en zelfontwikkeling tegen relatief lage kosten. Sociale minima worden uitdrukkelijk niet bij voorbaat uitgesloten wanneer de kosten van lidmaatschap een belemmering voor de deelname zijn. THOR verwijst desgewenst door naar gemeentelijke instelling die inkomensondersteuning bieden aan sociale minima. Daarmee hoopt THOR een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van haar leden en de dorpsgemeenschap, te leveren. De vereniging wil zich onderscheiden en profileren door waarden als betrokken, dichtbij, ondernemend, professioneel, creatief, integer, veilig, respectvol en transparant. Met het oog op de integriteit en respect is er binnen de vereniging een Vertrouwenscontactpersoon aanwezig. Sponsoring en fondswerving zijn belangrijke bronnen om als vereniging inhoud te geven aan bovengenoemde missie, visie en waarden. Het algemeen bestuur van THOR is momenteel bezig om het sponsorbeleid verder handen en voeten te geven en te professionaliseren.

 • Is een dorpsclub waarbij het \"familiegevoel\" hoog in het vaandel staat.

 • Unitas '59 is een amateurvoetbalvereniging met een historie, die teruggaat tot 1933. Op 1 maart 1933, toen Philipswijk nog een knusse nederzetting was tussen Eindhoven en Son, werd daar de R.K. voetbalvereniging Philipswijk opgericht. Het doel was gezellige ontspanning én sportprestaties. De club beschikte over één voetbalveld langs het eigen gemeenschapshuis. Philipswijk moest in 1945 het veld afstaan, omdat er Engels afweergeschut werd opgesteld. Er kwam een ander veld beschikbaar aan de Heerenweg. Café De Sport aan de Woenselsestraat werd het nieuwe clublokaal. In de jaren '50/'51 moest Philipswijk ook aan de Heerenweg vertrekken, door de aanleg van de huidige Kennedylaan. De club verhuisde naar een terrein aan de Woenselsestraat. Philipswijk startte de competitie met twee senioren- en twee jeugdelftallen. Door de stadsuitbreiding (wijk de Akkers) en het daardoor grotendeels verdwijnen van Philipswijk, werd de naam van de vereniging in 1959 gewijzigd in Unitas (eenheid). De KNVB wilde dat '59 werd toegevoegd, omdat er in Utrecht al een voetbalclub was met de naam Unitas. Zo ontstond de naam R.K. Unitas '59. In 1968 moesten de spullen weer worden ingepakt. Ditmaal door de aanleg van het parkeerterrein voor winkelcentrum Woensel. Na vele omzwervingen tussen 1968 en 1970 streek R.K. Unitas '59 neer op de huidige plek: sportpark 't Bokt. In 1971 kon dankzij de inspanningen van vele vrijwilligers een eigen, zelfgebouwd clublokaal geopend worden. Twee jaar later werd de verenigingsnaam voor het laatst gewijzigd en ontstond de huidige naam: s.v. Unitas '59. Het huidige clubhuis werd op 20 augustus 1982 feestelijk geopend. Als gevolg van vooral de uitbreiding van Woensel Noord en de jonge wijk Blixembosch, is Unitas '59 gegroeid van 700 leden in 1974 tot momenteel zo'n 1.200 leden.

 • Vanaf Augustus 2015 start FC Utrecht met OldStars. Wil je mee doen? Schrijf je dan alvast in via deze site.

 • VVV-Venlo en VIA VVV organiseren de VVV-Venlo OldStars. Dit project zet in op twee doelen: ontmoeting en beweging. De VVV-Venlo Océ OldStars spelen ‘walking football’. Bij walking football wordt er gevoetbald, maar mag er niet gerend worden. Deze extra spelregel zorgt er nu net voor, dat voetbal ineens ook weer voor mensen geschikt is, die de belasting van de normale voetbaltraining niet meer aankunnen. Zo krijgen senioren bij VVV-Venlo nog één keer de kans, om voetbalprof te worden en in het geel-zwarte tenue van VVV-Venlo in teamverband te trainen en wedstrijden te spelen. OldStars past perfect binnen de maatschappelijke visie van VVV-Venlo. Door middel van beweging, ontmoeting en gezelligheid wordt deze doelgroep opnieuw geënthousiasmeerd om te gaan voetballen. Walking football is de perfecte sport om op een leuke manier in beweging te komen en zo lang mogelijk vitaal te blijven. John Cuijpers (54 jaar) ‘Er is niets mooier dan samen met de groep een bak koffie drinken en, tijdens de training, de spanning op te voeren om voor het laatste doelpunt te gaan. De training te evalueren en nog wat na te kletsen in de kantine. De OldStars is een super leuke en enthousiaste groep waar het plezier, de humor en het respect voor elkaar de grootste factoren zijn. Ik voel mij thuis in deze groep en zal er alles aan doen dit te kunnen blijven voortzetten’. Onder deskundige begeleiding trainen de VVV-Venlo Océ OldStars iedere woensdag om 10.00 uur bij het SEACON Stadion – De Koel –. U kunt zich aanmelden via deze pagina.

 • OldStars is voor de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij een belangrijk project op het gebied van gezondheid en participatie. De deelnemers gaan een traject in van twintig weken trainen met als afsluiting een toernooi met andere Eredivisieclubs die een OldStars team trainen. Op 3 oktober 2013 is bij ADO Den Haag de eerste groep begonnen met twaalf deelnemers. Onlangs is in augustus 2017 voor de negende keer een periode van twintig weken gestart, deze keer met 35 deelnemers! Van de oorspronkelijke twaalf deelnemers is bijna nog iedereen actief. Dit toont de saamhorigheid aan binnen de groep waarbij nieuwe deelnemers door iedereen gemakkelijk in de groep worden opgenomen. Behalve dat ADO Den Haag in de Maatschappij een project ondersteunt voor de leeftijdsgroep 60+, zijn gezondheid (ouderen in beweging brengen en fit laten blijven) en het mee laten doen in de samenleving de belangrijkste redenen om de naam ADO Den Haag te verbinden aan OldStars. De deelnemers blijven midden in de samenleving staan en de groep organiseert buiten de ‘walking football’ trainingen om nog vele andere activiteiten. Het sociale aspect van het project is van groot belang en dat uit zich in goede en in slechte tijden. De Haagse humor speelt hierbij een centrale rol! De betrokkenheid en hechtheid van de groep laat zich o.a. zien onder de geblesseerden of zieken. Terwijl de fitte 60-plussers een balletje trappen op het veld, zijn de niet-fitte deelnemers onder het genot van een kopje koffie de afgelopen wedstrijd van ADO Den Haag aan het bespreken, of stimuleren ze langs de lijn met spitse opmerkingen de trainingsarbeid van de OldStars. Ze willen ook de training niet missen! De ervaringen met het project OldStars tot nu toe bevestigen het beeld dat ADO Den Haag in de Maatschappij terecht in de pilotfase van het project OldStars is ingestapt en het project blijft ondersteunen. En dit staat los van de twee kampioenschappen die reeds zijn binnengehaald. Op de trainingen staan plezier en gezondheid centraal! Het initiatief is zelfs zo succesvol dat er in 2017 een tweede groep is gestart in stadsdeel Scheveningen bij SVV Scheveningen.  Meer informatie is te vinden op www.adodenhaag.nl/oldstars of bekijk het filmpje! Mede dankzij de partners Eredivisie en het Ouderenfonds op landelijk niveau, en de lokale partners Menzis, de gemeente Den Haag, HVV Laakkwartier, de NV ADO Den Haag èn ambassadeur Lex Schoenmaker hoopt ADO Den Haag in de Maatschappij het project nog vele jaren te ondersteunen. Kijk hier voor filmpjes over ADO Den Haag OldStars! - kick-off ADO Den Haag OldStars, oktober 2013 - landelijk toernooi bij FC Almere, mei 2014 (ADO Journaal) - landelijk toernooi bij  ADO Den Haag, juni 2015 - toernooi ADO Den Haag - FC Utrecht, verslag en filmpje, 9 maart 2016

 • OldStars past perfect binnen het maatschappelijk beleid van PSV. PSV wil een positieve bijdrage leveren aan de hedendaagse maatschappij. Op een hartelijke, betrokken en oprechte manier wil PSV verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. We zien maatschappelijke betrokkenheid als een natuurlijk onderdeel van ons handelen, vooral in de nabije omgeving. Het zit in ons hart, evenals voetbal. PSV is zich ervan bewust dat zijn status als een van de grootste voetbalclubs in Nederland maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. De club is vereerd dat zij zich in de positie bevindt een positieve invloed te kunnen uitoefenen op het welzijn van de maatschappij. Met tal van projecten toont PSV die maatschappelijke betrokkenheid. De ambitie van PSV is om op maatschappelijk vlak ’de ideale voorzet voor iedereen’ te geven en niet alleen kampioen te worden op het veld, maar ook daar buiten. Community Care is een van de kernwaarden van PSV. De andere vier kernwaarden van de club zijn professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en innovatief ondernemerschap. Deze waarden zijn de bouwstenen van onze maatschappelijke activiteiten. Walking Football PSV was een van de eerste clubs die meedeed aan het project OldStars. Joop Hazelaar (65) zag een oproep op de website van de club, kreeg groen licht van zijn vrouw en gaf zich meteen op. “Walking Football is voor mij een uitkomst. Vroeger heb ik veel hardgelopen, maar rennen zit er nu niet meer in.” Joop is door de vele trainingen al soepeler geworden. “Mijn huisarts moedigt me ook aan om vooral door te gaan met de trainingen, al was ik dat toch al van plan. Natuurlijk wist ik al dat bewegen belangrijk is, maar het wordt een stuk makkelijker als het op een leuke manier kan.” Hoe laat je ouderen samen bewegen in de buitenlucht en beperk je het gevaar van blessures? Het antwoord: Walking Football. Het Nationaal Ouderenfonds en de Eredivisie introduceerden de ‘seniorvriendelijke’ spelvorm als het belangrijkste onderdeel van het project OldStars. Professionele begeleiding De trainingen op De Herdgang staan onder leiding van professionele trainers van PSV. De PSV OldStars trainen 20 weken elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur. Aanmelden voor de PSV OldStars kan via deze site.

 • Volgt.

 • In aanloop naar het seizoen 2017/2018 heeft Vitesse de OldStars over gedaan naar ESA Arnhem. Sindsdien gaan zij door het leven als de ESA Oldstars. De Arnhemse club kent twee OldStars-projecten: een op dinsdagmorgen en een op donderdagmorgen.

 • sc Heerenveen is betrokken in haar verzorgingsgebied, Heerenveen en Friesland. Vanuit onze maatschappelijke afdeling willen wij voor verschillende doelgroepen toegankelijk zijn. Omdat sport een middel is om te verbinden vonden wij het project Oldstars uitermate geschikt om toe tevoegen aan ons beleid. Het betrekken van ouderen in de maatschappij en ze laten participeren is van wezenlijk belang. Voor een familieclub als sc Heerenveen is het belangrijk dat van jong tot oud iedereen bij de club hoort. Daarnaast is het beweegaspect van belang, dit omdat er bij ouderen in deze regio sprake is van overgewicht en in-activiteit. Door het project krijgen ouderen in deze regio kans om hier aan te werken. Vanuit de club ervaren wij het als zeer dankbaar dat we met dit project zijn mee gaan doen. Het is een duidelijk programma en voor iedereen toegankelijk. Samen met de Eredivisie, het Nationaal Ouderenfonds en VV Heerenveen, kunnen we richting geven aan het Walking Football. Het project leeft ook binnen de club omdat we ook zelf beschikken over een grote groep vrijwilligers van boven de 60. Er wordt over gesproken en dat is altijd goed. De ouderen zelf die mee doen ervaren het als een toegevoegde waarde in hun leven. Ze zijn sportief bezig en breiden ook op sociaal gebied hun netwerk uit. We krijgen fijne reacties van hun terug. Extra toegevoegde waarde is onze trainer, ex-profvoetballer Max Houttuin. Hij heeft naamsbekendheid en kan zich goed inleven in de ouderen en heeft een sc Heerenveen ­ hart. Zo kunnen ook de clubkleuren goed worden vertegenwoordigd. Graag willen we ook een voorbeeldfunctie zijn voor de amateurverenigingen in onze regio. Met een aantal zijn we in gesprek om het project verder uit te rollen.

 • In februari 2014 is de Stichting FC Groningen in de Maatschappij, onder de paraplu van FC Groningen, van start gegaan met het project OldStars. Een groep van dertig mannen, in de leeftijd van zestig jaar en ouder, trainen onder de vlag van de Trots van het Noorden iedere donderdag op de velden van VV Hoogezand. Met het project OldStars wil FC Groningen het belang van een actieve leefstijl onder zestigplussers benadrukken en de sociale contacten tussen de mensen bevorderen.  FC Groningen vindt het belangrijk zich op maatschappelijk gebied in te zetten in haar verzorgingsgebied. Dit doet de club onder meer door het organiseren van veel verschillende projecten, die met name gericht zijn op jongeren. Het project OldStars is een aanvulling  voor de club om - naast jongeren - ook de oudere doelgroep te bereiken. Het project sluit tevens goed aan bij de thema’s sociale samenhang en gezondheid, waar de Stichting FC Groningen in de Maatschappij haar focus op legt. Ambassadeurs FC Groningen is vanaf het eerste moment enthousiast over de OldStars en wil daarom het project promoten onder de amateurverenigingen, aangesloten bij het Amateurconvenant van de club. Dit doet FC Groningen in samenwerking met het FC Groningen OldStars-team, dat opgenomen is als ambassadeur van het project. Ervaringen Manager maatschappelijke projecten Mick Duzink zegt hierover: ‘’Wij als FC Groningen zien het project OldStars als bijzonder positief. Wij merken dat de leden met veel enthousiasme en gedrevenheid naar de trainingen toegaan en dat ze uitkijken naar de toernooien. Door de fitheidstesten zijn de leden bezig met hun gezondheid en ze willen hier vorderingen in maken. Dat willen wij als FC Groningen graag stimuleren. Tevens is er een hechte groep ontstaan, wat een bijdrage levert aan het sociale aspect van OldStars.’’

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze stichting is actief met OldStars walking football en heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVier Friese voetbalverenigingen, s.c. Berlikum, SF Deinum, v.v. Dronrijp en Foarút Menaldum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van v.v. Dronrijp.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVier Friese voetbalverenigingen, s.c. Berlikum, SF Deinum, v.v. Dronrijp en Foarút Menaldum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van v.v. Dronrijp.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVier Friese voetbalverenigingen, s.c. Berlikum, SF Deinum, v.v. Dronrijp en Foarút Menaldum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van v.v. Dronrijp.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVier Friese voetbalverenigingen, s.c. Berlikum, SF Deinum, v.v. Dronrijp en Foarút Menaldum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van v.v. Dronrijp.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl. Vijf Friese voetbalverenigingen, De Trije Doarpen (DTD), VV Beetgum, LAC Frisia, SC Stiens en Wykels Hallum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van De Trije Doarpen (DTD).

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVijf Friese voetbalverenigingen, De Trije Doarpen (DTD), VV Beetgum, LAC Frisia, SC Stiens en Wykels Hallum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van De Trije Doarpen (DTD).

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVijf Friese voetbalverenigingen, De Trije Doarpen (DTD), VV Beetgum, LAC Frisia, SC Stiens en Wykels Hallum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van De Trije Doarpen (DTD).

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nlVijf Friese voetbalverenigingen, De Trije Doarpen (DTD), VV Beetgum, LAC Frisia, SC Stiens en Wykels Hallum werken samen voor een OldStars-project. De OldStars trainen wekelijk op het complex van De Trije Doarpen (DTD).

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl of alphonspije@ziggo.nl.  

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl of ge.mol@planet.nl. Mer informatie over de start van het project is hier te vinden.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football; de leden die zich bij deze vereniging aanmelden voor de spelvorm, spelen bij vv Capelle in Capelle aan den IJssel. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football; de leden die zich bij deze vereniging aanmelden voor de spelvorm, spelen bij vv Capelle in Capelle aan den IJssel. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.

 • Deze voetbalvereniging is actief met OldStars walking football. De club heeft zich nog niet officieel aangemeld op de site. Wilt u in contact treden met de club dan kunt u contact opnemen met info@oldstars.nl.