Belangrijk
GO AHEAD EAGLES

Vanaf vrijdag 9 oktober starten Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer en Koninklijke UD met de trainingen van OldStars op de velden van Koninklijke UD. Deze trainingen zullen gedurende vijftien weken onder begeleiding staan van een professionele trainer van Eredivisie CV. Tijdens de eerste training wordt er een fit-test afgenomen, evenals bij de laatste training. Hieruit kunt u uw conditievooruitgang zien.

Een OldStars training bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een sociale activiteit. Hierbij moet gedacht worden aan het invullen van een toto of het bespreken van de mooiste wedstrijden in de afgelopen week. Ook zijn de deelnemers vrij om een eigen sociale activiteit in te brengen.

Het tweede gedeelte van de training wordt doorgebracht op het voetbalveld. Deze wordt gestart met een warming-up. Daarna worden er een aantal oefeningen gedaan om vervolgens af te sluiten met een partijtje ‘Walking Football’, oftewel wandelend voetbal.

De trainingen zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De eerste en laatste training zullen plaats vinden bij de Adelaarshorst, de overige training zijn bij Koninklijke UD aan ’t Schootsveld. De kosten voor deze vijftien trainingen bedragen € 49,-. Voor meer informatie kunt u ook bellen of mailen naar:

Tim van Beek: 0570-503930 (t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl)
Irma Muskee: 0570-621357 (i.muskee@ga-eagles.nl)

Vragen?
Neem contact op met de clubmanager
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Training
Locatie | Tijdstip
  • Koninklijke UD 1875
  • Vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur
Toon meer nieuws
DeOldStars
Toon alle ledenkaarten