Belangrijk
Sport Vereent

V.V. Sport Vereent is een dorpse voetbalvereniging, opgericht op 28 april 1930. Onze thuisbasis is te vinden in Oldeberkoop op sportpark Lunia. Met twee officiële voetbalvelden, een moderne kantine en zo’n 100 leden zijn wij een kleine maar trotse voetbalclub!

Het seizoen 2018 – 2019 komen wij met vijf jeugdteams en twee seniorenelftallen uit in de competitie. Het eerste voetbalt in de vijfde klasse en het tweede elftal in de reserve vijfde klasse. Door de inzet van de vele vrijwilligers vertrouwen wij op weer een mooi seizoen!

OldStars

In maart 2018 is er in Oldeberkoop een kleine maar enthousiaste groep sportievelingen (inmiddels uitgegroeid tot 8 personen)  begonnen om gezamenlijk 1 x per week het Walking Football te gaan beoefenen. Dit is zo goed bevallen dat zij inmiddels (en zonder de elders vanzelfsprekende zomerstop) zelfs 2 x per week zijn gaan trainen. Dit is (uiteraard) niet verplicht, maar wij vinden het wel heel leuk om met zoveel mensen als mogelijk te trainen. Naast het sportieve deel vinden wij het sociale deel minstens zo belangrijk.

Sport Vereent heeft geen ondergrens qua leeftijd. Een ieder die niet langer het voetbal van de oude, vertrouwde regels wil of kan spelen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een heel geëmancipeerde vereniging want ook  dames/vrouwen/meiden zijn bij ons van harte welkom.

Vragen?
Neem contact op met de clubmanager
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Training
Locatie | Tijdstip
  • Sportpark Lunia
  • dinsdagavond van 19.30 (inloop) tot uiterlijk 21.30 en vrijdagochtend van 9.30 (inloop) tot uiterlijk 11.30
Foto's
Toon meer foto's
Toon meer nieuws
DeOldStars
Toon alle ledenkaarten