WordPress databasefout: [Table 'db268907_oldst_live.old_pollsq' doesn't exist]
SELECT * FROM old_pollsq

Nieuws
De Graafschap gastheer van persevenement voor OldStars walking football Achterhoek

In de afgelopen twee jaar zijn er veel mooie OldStars-initiatieven ontwikkeld in regio De Achterhoek. Zo wordt er onder meer in Didam, Zevenaar, Doetinchem en Ulft structureel walking football gespeeld. De komende maanden wordt een volgende stap gezet om het aantal projecten uit te breiden. Een vijftal partners willen het programma verder ontwikkelen, in samenwerking met de verenigingen en de bestaande OldStars.

Zaterdag 1 december tekenen vertegenwoordigers van Menzis, Stichting Achterhoek in Beweging, Rabobank Graafschap, betaald voetbalorganisatie De Graafschap en het Nationaal Ouderenfonds daarvoor een nieuwe samenwerking in het kader van OldStars walking football Achterhoek. De locatie voor het persmoment is het stadion van De Graafschap: De Vijverberg.

De vijf partners slaan de handen ineen om seniorensport in de Achterhoek verder voort te zetten onder de naam OldStars walking football Achterhoek. De persbijeenkomst start om 17.15 uur met inloop en rond 17.30 uur komen de partners met de pers bijeen in de Herman Schutte Lounge van stadion De Vijverberg.

De uitvoering van de samenwerking ligt primair bij Achterhoek in Beweging, met ondersteuning van het Nationaal Ouderenfonds. Namens het Nationaal Ouderenfonds is directeur Corina Gielbert aanwezig bij het persevenement. Voor vragen over het evenement en de nieuwe samenwerking kan contact worden opgenomen met de landelijke projectleider OldStars walking football voor het Nationaal Ouderenfonds, Johan Annema. Johan is te bereiken via j.annema@ouderenfonds.nl.

OldStars walking football bij DVC’26 in Didam

Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels en FNO

Overig nieuws
Netwerkbijeenkomst 28 maart
Nieuws
Netwerkbijeenkomst op 28 maart

Sv Overbos en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op 28 maart een kennissessie over het programma -‘OldStars, gezond oud worden in […]

Lees meer
Toon meer nieuws