fbpx

De nazomer staat in teken van de OldStars teamactie!

Deze nazomer gaan we iets leuks doen. Want we hebben een fantastische actie voor alle OldStars, verenigingen, particulieren en sportievelingen. Doe mee met Léon van Schie en haal geld op voor jouw favoriete OldStars team en het Ouderenfonds!

De OldStars teamactie is een fietstour van 7 dagen door Nederland van 26 september tot en met 2 oktober. OldStars ambassadeur Léon van Schie fietst in deze tour élke dag met een bakfiets langs een OldStars club. Op elke locatie is een gezellig en sportief evenement of een workshop in het teken van bewegen en ontmoeten. We eindigen de fietstour op Nationale Ouderendag (2 oktober) op het Binnenhof! Jij hebt nu de kans om als OldStars team, particulier of als individuele deelnemer deel te nemen aan de actie door in je eigen omgeving te fietsen. Fiets je mee?

Fiets mee met oud-handbalprof Léon van Schie

Hoe doe je mee?
De clubs en particulieren maken een teamactie aan via acties.ouderenfonds.nl en halen lokaal geld op voor het eigen team én het Ouderenfonds.

Start een OldStars teamactie

Voor OldStars clubs geldt dat de helft van het opgehaalde bedrag gaat naar de club om méér voor ouderen te doen en de andere helft zet het Ouderenfonds in om meer clubs in Nederland aan te sluiten. Voor particulieren/ bedrijven en of niet OldStars clubs die een actie aan maken is de afspraak dat het gehele bedrag naar het Ouderenfonds gaat. Met de opbrengst zorgen we samen voor meer ouderen in beweging en maken we meer sociaal contact mogelijk! Lees meer over het Ouderenfonds.

Alle teams fietsen tijdens de tour in 1 week minimaal 4 dagen mee. Je kiest samen voor een afstand van 10, 20, 40 en 80 km per dag, in een zelf gekozen omgeving. Wil je OldStars van dichtbij meemaken of op locatie meedoen met de workshops? Check hier de route van Léon en geef je op.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via teamactie@oldstars.nl

Terug naar nieuws