fbpx

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABTC de Wildbaan start met OldStars: een speciaal sportprogramma voor 60 plussers

9 juli @ 09:30 - 13:00

 

ABTC de Wildbaan start, in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de KNLTB, een nieuw initiatief voor ouderen vanaf 60 jaar die graag sportief en sociaal actief willen zijn. Dit initiatief heet OldStars en gaat donderdag 9 juli van start op tennispark De Wildbaan. Na afloop staat er een heerlijke lunch klaar voor de deelnemers.

 

Bewegen is belangrijk, ook als je ouder wordt. En daarom start ABTC de Wildbaan met OldStars: een sociaal- en bewegingsprogramma, speciaal voor 60-plussers.
Donderdag 9 juli is de officiële start: om 9:30 uur is er ontvangst met koffie, waarna het programma van start gaat. Na afloop staat er een heerlijke lunch klaar voor alle deelnemers.

OldStars staat onder leiding van tennistrainer Loet Baard, die jarenlang tennistrainingen verzorgt.
Het programma is specifiek afgestemd op senioren en biedt de mogelijkheid om in aangepaste spelvorm te tennissen, bijvoorbeeld met een zachtere bal. Daarmee is Oldstars uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier (weer) willen bewegen. Ervaring met het tennisspel is niet noodzakelijk.

In verband met Corona zijn er op en rondom de tennisbanen maatregelen genomen om veilig te kunnen sporten. Voor opgave of meer informatie over OldStars: oldstars@abtcdewildbaan.nl.

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
09:30 - 13:00
Evenement Categorie:

Oldstars nieuws

Meer nieuws