Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kennismaking OldStars walking hockey @ SV Kampong Hockey Utrecht

12 december 2019 @ 12:15 - 15:00

Beste 60+ clubleden, OldStars, bestuurders, buurtsportcoaches of vertegenwoordigers van een zorg- of welzijnsinstelling,

Met deze brief nodigen wij jou graag uit om kennis te maken met OldStars walking hockey op donderdag 12 december 2019 op het complex van de hockeyclub SV Kampong, Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht, Deelname is gratis, je hebt alleen sportkleding, sportschoenen en een hockeystick nodig (evt. ook te leen). De organisatie is in handen van Hockeyclub Kampong, Het Nationale Ouderenfonds, Bovelander Clinics en de Nederlandse Hockey Club De Zestigplussers.

OldStars walking hockey voor een betere levenskwaliteit voor ouderen
OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds) is een verzameling  van aangepaste spelvormen, zoals ook OldStars walking football, OldStars walking hockey, OldStars tennis, OldStars walking handball, OldStars walking korfball en OldStars walking basketball. De spelvormen zijn bewezen formules in onder meer Groot-Brittannië, waar walking football en walking hockey al jarenlang breed omarmd worden. Met dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds met o.a. partners Menzis en Van Boxtel een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportvereniging.

Gezond en Fit
Op donderdag 12 december zullen de deelnemers begeleid worden door ervaren trainers van Bovelander & Bovelander Hockey Clinics. Centraal staat het op een verantwoorde wijze bewegen en blijven bewegen én dat binnen de sociale omgeving van de hockeyclub Kampong, De N.H.C. De Zestigplussers (Mannen 60+ en vrouwen 55+) zullen op diezelfde dag met ca 20 hockeyteams hun Onderlinge Wedstrijden (OLW) spelen.

 

Programma 

11.15 uur          Koffie/thee en ontvangst
11.45 uur          Toelichting op het initiatief door Kampong, Bovelander Hockey Clinics en het Nationaal Ouderenfonds
12.00 uur          Introductie op het veld door Bovelander clinics
13.30 uur          Afronding op het veld en omkleden
13.30 uur          Afsluiting met drankje

Adres
De accommodatie van SV Kampong: Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht

Aanmelden en contact
Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en actief deel te nemen. Als je vragen heeft of u wilt zich aanmelden dan kun je hierover contact opnemen met:

Hopelijk tot 12 december in het clubhuis van SV Kampong!

Barbara Burgering, Bestuurslid Breedte Kampong Hockey
Johan Annema, Landelijk projectleider OldStars
Hans Weusthof, Project Oldstars walking hockey 60 Plus club

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
12:15 - 15:00
Evenement Categorie:

Oldstars nieuws

Meer nieuws