fbpx

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OldStars walking handball kennismaking bij HV Reehorst in Ede

29 september @ 12:00 - 14:00

Het Nationaal Ouderenfonds lanceert de OldStars teamactie met oud-handbalprofessional Léon van Schie. Tijdens de zevendaagse fietstour die begint op 25 september fietst Léon met een bakfiets langs de OldStars-clubs van Den Haag tot Didam om het bewegen onder ouderen te stimuleren en op kleine schaal elkaar weer te ontmoeten. Van Schie zal op dinsdag 29 september Ede aandoen. Samen met NOC*NSF voorzitter Anneke van Zanen-Nieberg nodigt Van Schie clubs en individuen uit om met hem mee te doen.

Op 29 september vindt de try-out van OldStars walking handball, georganiseerd door HV Reehorst, Sportservice Ede, NHV en het Nationaal Ouderenfonds plaats. Deze activiteit vindt plaats op dinsdagmiddag 29 september in Sporthal de Peppel.

OldStars walking handball is één van de spelvormen van OldStars Sport. Waar OldStars walking football al jaren een groot succes is, streven OldStars en HV Reehorst er naar om de nieuwe aangepaste spelvorm walking handball ook een bekend begrip te maken.

Op elke locatie die Léon met zijn bakfiets aandoet is een gezellig en sportief evenement of een workshop in het teken van bewegen georganiseerd. De deelnemers halen geld op door lokaal een eigen teamactie op te zetten via het actieplatform acties.ouderenfonds.nl, of door mee te fietsen met een club. De opbrengst wordt door het Nationaal Ouderenfonds ingezet om met OldStars meer beweging en sociaal contact voor ouderen mogelijk te maken. In Ede start de activiteit om 12.30 uur en het eindigt rond 14:00. Om 12:00 staat de koffie klaar. Het adres is: Peppelensteeg 1, 6715 CV Ede

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Oldstars nieuws

Meer nieuws