Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Oldstars tennis in Leidschendam

2 april @ 13:00

Tennispark Overdam start met OldStars tennis!

Heeft u jarenlang getennist, maar lukt het niet meer om volledig te tennissen, vanwege bijvoorbeeld een blessure? Of heeft u vroeger getennist en zou u het toch weer willen proberen op een aangepast niveau? Of wilt u (weer) bewegen en bent u benieuwd hoe leuk bewegen in combinatie met tennis is? Dan hebben we goed nieuws voor u!

Op 2 april organiseert Tennispark de officiële opening van OldStars tennis!

Kom vrijblijvend kijken en meedoen en beleef hoe leuk het is!

Wat is OldStars tennis?

Met OldStars tennis biedt Tennispark Overdam is nauwe samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds een bewegingsvorm en een aangepaste spelvorm voor tennis op latere leeftijd aan.OldStars tennis is geschikt voor alle ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen én voor ouderen die ooit tennis hebben gespeeld en nu door bijvoorbeeld een blessure niet meer tennissen.  Met de aangepaste spelvorm én begeleiding liggen er prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten.

Bewegen en je motoriek verbeteren staan centraal, gecombineerd met tennis.
Tennis wordt gespeeld volgens de bekende tennisregels, maar dan aangepast: spelen met een zachtere, groene bal, dubbelspel op enkelveld, derde persoon draait in na kantwissel (bij oneven games), onderhands serveren en de bal mag 2 keer stuiteren.

OldStars tennis wordt begeleid door de professionele tennisleraren van Tennispark Overdam.

Na de officiële opening op 2 april starten we op donderdag 9 april met OldStars tennis en u volgt dan 10 weken de OldStars tennis clinics. Wilt u als direct inschrijven voor deze 10 clinics, ga dan naar www.tennispark-overdam.nl en schrijf in!

 

Programma Officiële opening 2 april

Vanaf 13.00 uur           Inloop en ontvangst

13.30 uur                     Officiële opening

13.45 – 14.30 uur         Kennismaken met OldStars tennis door mee te doen

Vanaf 14.30 uur           Afsluiting en mogelijkheid tot vragen stellen en inschrijven

————————————————————————————————————————–

Vragen?

Heeft u algemene vragen over OldStars tennis neem dan contact op met Johan Annema van het Nationaal Ouderenfond via info@oldstars.nl.
Heeft u vragen over OldStars tennis op Tennispark Overdam neem dan contact op met Ellen Klaarhamer via telefoon 070-3178579 of mail naar algemeen@tennispark-overdam.nl.

 

OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds) is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals naast OldStars tennis o.a. ook OldStars walking football, OldStars walking handbal, OldStars tafeltennis. De spelvormen zijn bewezen formules in onder meer Groot-Brittannië, waar walking football en tennis al jarenlang breed omarmd worden. Gezond en fit blijven én socialisatie in en rondom de sportvereniging staat centraal.

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
13:00
Evenement Categorie:

Oldstars nieuws

Meer nieuws