fbpx

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging kick-off OldStars tennis 21 september op Tennispark Overdam in Leidschendam met Tom Okker

21 september @ 13:00 - 16:30

Beste OldStar, bestuurder, buurtsportcoach, vertegenwoordiger van een zorg- of welzijnsinstelling, of andere geïnteresseerde,

Met deze brief nodigen wij u graag uit voor de officiële kick-off van OldStars tennis op Tennispark Overdam op donderdag 21 september 2020 in Leidschendam. Dit evenement wordt georganiseerd door de KNLTB, het Nationaal Ouderenfonds en Tennispark Overdam. Het wordt mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en Rabobank. Tennislegende Tom Okker is aanwezig als eregast en hij opent de middag.

U bent van harte welkom! Kennismaken, meedoen of het evenement meemaken; het kan allemaal.

OldStars tennis een betere levenskwaliteit voor ouderen

OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds) is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals naast OldStars tennis o.a. ook OldStars walking football, OldStars walking handball, OldStars tafeltennis. De spelvormen zijn bewezen formules in onder meer Groot-Brittannië, waar walking football en tennis al jarenlang breed omarmd worden. Met dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds met o.a. partners Menzis en Van Boxtel de volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportvereniging. Hierbij staan gezond en fit blijven én socialisatie in en rondom de sportvereniging centraal.

Wat is OldStars tennis?

 Met OldStars tennis bieden het Ouderenfonds, de KNLTB én Tennispark Overdam een aangepaste spelvorm aan voor tennis op latere leeftijd. Geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen op de tennisbaan. Tennis wordt in basis gespeeld volgens de bekende tennisregels, waarbij de gele bal wordt vervangen door de een zachtere groene bal. Daarnaast is er aandacht voor beweegvormen in de aangeboden lesvormen via het ASM-model (Athletic Skills Model).

Programma 21 september:

Vanaf 13.00 uur                 : Inloop en ontvangst
13.30 uur                           : Officiële opening door Ouderenfonds
13.45 – 14.30 uur               : Kennismaken met OldStars tennis door mee te doen
Vanaf 14.30 uur                 : Afsluiting en mogelijkheid tot vragen stellen en inschrijven

 

Locatie en informatie

Heeft u vragen over OldStars tennis op Tennispark Overdam neem dan contact op met Ellen Klaarhamer via telefoon 070-3178579 of mail naar algemeen@tennispark-overdam.nl.

Tennispark Overdam, Van Ruysdaellaan 3C, 2264 TK Leidschendam (tegenover Mall of The Netherlands)

 

Met vriendelijke groeten,

Johan Annema – landelijk projectleider OldStars
Ellen Klaarhamer – parkmanager Tennispark Overdam

 

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Oldstars nieuws

Meer nieuws