WordPress databasefout: [Table 'db268907_oldst_live.old_pollsq' doesn't exist]
SELECT * FROM old_pollsq

Nieuws
Ga jij mee naar het WK walking football?

Nederland gaat alsnog naar het WK! Het Nationaal Ouderenfonds vaardigt een OldStars walking football-team af naar het WK walking football voor spelers boven de 65 jaar. Dit evenement vindt op zaterdag 12 mei plaats in Bristol, Engeland. En jij kunt erbij zijn!

Gezocht: 5 spelers
Het uiteindelijke Nederlandse team voor het WK bestaat uit vier ex-Internationals en 5 te selecteren Nederlandse OldStars. Deze 5 spelers worden op een landelijke selectiedag geselecteerd op basis van diverse (spel) onderdelen die aansluiting vinden bij de kernwaarden van OldStars: bewegen, ontmoeten, meedoen en zelfredzaamheid.

Namens de ex-Internationals spelen Sjaak Swart, Kees Kist, Wim Rijsbergen en Dick Schoenaker mee op het WK. Onder leiding van bondscoach Sjaak Swart start de selectieprocedure voor de zoektocht naar de overige vijf spelers vandaag.

De selectiedag
Alle mannen die 65 jaar of ouder zijn, van voetbal én van de gezelligheid tijdens de derde helft houden, kunnen zich opgeven voor de WK-selectiedag, op 30 april in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Natuurlijk moet je een balletje kunnen trappen, maar er wordt bij de selectie van de spelers op meer kwaliteiten gelet. Sjaak Swart legt het zelf uit: “Bij OldStars gaat het niet alleen op beweging, maar vooral ook om de sociale eigenschappen van de spelers.”

Maak de droom waar
Wil jij debuteren in Oranje naast Sjaak Swart, Kees Kist, Wim Rijsbergen en Dick Schoenaker? Geef je hier op voor de landelijke selectiedag op maandag 30 april. Let op: geef je vóór 24 april op!

Meer informatie
Deelname aan het WK walking football wordt mede mogelijk gemaakt door Kappé International. Op vrijdag 11 mei reist de WK selectie af naar Bristol en op zondag 13 mei keert het team terug op Schiphol. Meer informatie is te vinden op de website van het Nationaal Ouderenfonds.

 

Overig nieuws
Netwerkbijeenkomst 28 maart
Nieuws
Netwerkbijeenkomst op 28 maart

Sv Overbos en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op 28 maart een kennissessie over het programma -‘OldStars, gezond oud worden in […]

Lees meer
Toon meer nieuws