fbpx

Geslaagde start OldStars walking handball in Hengevelde

Op 9 september was de officiële kick-off van OldStars walking handball. De organisatie is een samenwerking tussen enkele oud-handbalsters, handbalvereniging WHC Hengevelde, het Nationaal Ouderenfonds en het Nederlands Handbal Verbond (NHV). De eerste training stond onder de professionele leiding van Leon van Schie, oud-handbal international. Procesbegeleider Oost, Karin ten Heggeler op voorhand: ”Als we er 15 hebben vanavond ben ik tevreden!”
Dat werden er een kleine 30 zoals je op de foto hieronder kunt zien! En aan het enthousiasme heeft het niet gelegen.

Een van de kartrekkers van deze vorm van handbal binnen WHC, Ida Lentelink: “Nu iedereen na die tijd in de kantine even gesproken te hebben bleek: Ze waren allemaal erg enthousiast! Nu aan ons de taak ons om het zo te houden. De spelvormen waren zo veelzijdig, dan is iedereen wel fanatiek. Daar krijg je het goed warm van en dat is wat ze willen! Ook het bekende handbal spelletje op het eind verliep mooi. En de derde helft niet te vergeten, dat was ook even gezellig! Dus wij vonden het tot nu geslaagd! We gaan er dan ook vanuit dat het zeker een blijvertje is, ik weet alleen niet of dit aantal personen blijft ,dat is afwachten! En niet iedereen was er vanavond die zich had aangemeld, dus….”

Karin ten Heggeler “Vanavond waren er bijna 30 dames op het veld bij de aftrap van het OldStars walking handball. Met oud handbalsters, maar ook dames die nog nooit gehandbald hebben. Na de fanatieke training onder de bezielende leiding van Leon van Schie, mocht natuurlijk een gezellige derde helft niet ontbreken.
Ook meedoen? Kom volgende week om 19.30 op het sportpark Ruperts Erve!”

Bij vragen kun je contact opnemen met Karin ten Heggeler.
Mobiel 06-55888223
Mail: assisth-hengevelde@outlook.com.

Bron: wegdamnieuws.nl

Terug naar nieuws