Nieuws
Heerhugowaard start met OldStars in de wijk

Op 10 januari was op het voetbalveld aan de R. Feithstraat in Heerhugowaard de aftrap van OldStars in de wijk. Ondanks de regen trokken 7 deelnemers de voetbalschoenen aan om kennis te maken met walking football.

Om 10 uur begon de training, verzorgt door Heerhugowaard Sport NV, met een goede warming-up. Met spiksplinternieuwe ballen, pionnen en hesjes werd er vervolgens enthousiast mee gedaan aan de pass oefeningen. De training werd afgesloten met een partijtje walking football.

Na de training verzamelde de OldStars zich in het Wijkcentrum de Horst om nog even na te genieten met een kopje koffie of thee. En uiteraard werd er gezellig over voetbal gesproken.

“De eerste training was een succes!”vertelt Ferry Wolse, werkzaam bij Heerhugowaard. De eerste training bleef niet onopgemerkt. Langs de lijn waren er  geïnteresseerden aanwezig  om de training te aanschouwen. “Ik heb van een aantal toeschouwers positieve reacties gehoord en verwacht dat er komende trainingen nog meer deelnemers bij komen.”

Heb je ook interesse? Iedere dinsdag start om 10 uur de training op het voetbalveldje aan de R. Feithstraat in Heerhugowaard. Voor meer informatie mail naar: info@heerhugowaardsport.nl

Heb je ook ondersteuning nodig bij het opstarten van een OldStars ‘Walking Football’ traject? Neem contact op met het projectbureau OldStars en mail naar: info@oldstars.nl

Overig nieuws
Toon meer nieuws