Kennisbank

In deze kennisbank vindt u allerlei interessante documenten over OldStars walking football.

– Kerstspecial OldStars walking football

Om een overzicht te geven van alles wat er is gebeurd in 2017, hebben we een speciale kerstspecial gecreëerd! Hierin worden enkele memorabele OldStars momenten van van teams en deelnemers gebundeld. Lees het hier!

– Brochure ‘Met OldStars Noord-Holland in’

Als onderdeel van de regioaanpak is een planning opgesteld om de lokale samenleving en haar maatschappelijke organisaties mee te nemen in de noden van OldStars walking football. Onder dat motto trekken we de kop van Noord-Holland in, om de lokale samenleving daar te enthousiasmeren. Lees erover in de brochure!

– Spelregels OldStars walking football

Bij OldStars walking football staan fair play en plezier voorop. Deze variant hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal, met een aantal uitzonderingen. Download hier de spelregels van OldStars walking football.

– Visie OldStars walking football

De belangrijkste uitgangspunten en richtlijnen van OldStars walking football worden beschreven in de visie van drie landelijke projectpartners (Nationaal Ouderenfonds, Eredivisie CV en KNVB). Lees hier de uitgebreide visie. 

– Starterspakket

Het starterspakket voor OldStars walking football wijst initiatiefnemers in de goede richting voor een succesvolle opzet en groei van het concept. Het pakket is bedoeld voor de deelnemers van de spelvorm én de betrokkenen. Denk hierbij aan buurtsportcoaches, welzijnsinstellingen, gemeenten, trainers, verenigingsbestuurders of lokale sportservices. In het starterspakket vindt u praktische informatie, cursussen, handvatten en tips, geïllustreerd met een veelvoud aan verhalen uit de praktijk.

Vul onderstaand formulier in om het starterspakket (in pdf-formaat) aan te vragen. U ontvangt het starterspakket daarna per e-mail.

– Programmaboekje

Een programmaboekje is niet alleen leuk, het is ook een geschikt middel om alle deelnemers op één lijn te krijgen. Zet in het programmaboekje bijvoorbeeld de spelregels of het speelschema. Bekijk hier een voorbeeld.