Nieuws
Landelijke spelersraad OldStars: 20 maart

Op 20 maart vindt de tweede bijeenkomst plaats van de landelijke spelersraad OldStars walking football.  Dit overleg is georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds, de KNVB en de Eredivisie.

Wat is de spelersraad?
De spelersraad denkt mee in het verder ontwikkelen van het beleid voor de verenigingen en de deelnemers. Het doel hiervan is om OldStars als product en spelvorm te laten groeien. De inspraak van deelnemers aan deze beleidsontwikkelingen is van groot belang, doordat zij direct te maken hebben met de voetbalvorm. Tijdens het vorige overleg werd de basis gelegd voor het zogenaamde visiedocument. In dit document worden de belangrijkste uitgangspunten en richtlijnen van OldStars walking football beschreven. Hierop zijn veel positieve reacties gegeven. Het visiedocument kun je hier vinden.

Samenstelling spelersraad
De spelersraad bestaat uit zestien deelnemers uit diverse voetbalregio’s van Nederland. De deelnemers worden geselecteerd door de drie organisaties. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de huidige inzet in de verdere ontwikkeling van OldStars en de diversiteit van de deelnemers. De samenstelling, evenals de inzet, van de deelnemers voor deze spelersraad is een van de agendapunten voor het eerstvolgende overleg.

Laat je horen!
Wij hechten veel waarde aan de input van alle deelnemers, initiatiefnemers en andere betrokkenen van OldStars. We horen graag jouw ideeën, vragen of tips. Heb je zelf agendapunten voor de landelijke spelersraad? Dan ontvangen wij deze graag via info@oldstars.nl!

Overig nieuws
Toon meer nieuws