Nieuws
Opstartcursus OldStars walking handball bij KRAS/Volendam

Volendam is er klaar voor: OldStars walking handball wordt al een heus begrip. En op woensdag 10 april van 09.30 tot 16.00 uur vindt de eerste trainerscursus van OldStars walking handball plaats bij KRAS/Volendam. Ben jij ook benieuwd wat deze cursus voor jou of jouw vereniging kan betekenen? Dan hebben we goed nieuws: iedereen kan zich nog inschrijven.

Tijdens deze opstartcursus wordt aandacht gegeven aan de basiselementen voor het trainen van de OldStars-doelgroep in het handbal. Het doel is om de spelers in beweging te laten komen, interactie tot stand te brengen en spel- en handbalvormen te leren die voor iedereen uit te voeren zijn, ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid. De cursus is een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds en de twee beweegstrategen van het Ouderenfonds: Bart Logchies en Rene Wormhoudt.

Diverse verenigingen hebben interesse om de vorm te omarmen en het mogelijk te maken. Om dit kracht bij te zetten ontwikkelt het Nationaal Ouderenfonds een proactieve aanpak waar deze cursusdag onderdeel van is. We zien je graag op woensdag 10 april. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Johan Annema, j.annema@ouderenfonds.nl.

Overig nieuws
Toon meer nieuws