Nieuws
OldStars hesjes en bordjes winnen terrein

Het Nationaal Ouderenfonds deelt sinds het voorjaar gratis bordjes en hesjes uit aan OldStars-initiatieven en kris kras door het land duiken foto’s op van teams die met veel plezier gebruik maken van de materialen. De voorraad strekt nog, dus de aanvragen kunnen blijven binnenkomen.

Voor alle deelnemende clubs
In samenwerking met de OldStars-partners Menzis en Van Boxtel Hoorwinkels zijn de plexiglas bordjes en de trainingshesjes ontwikkeld, voor alle deelnemende clubs. De teams kunnen hiermee bij de vereniging nog nadrukkelijker laten zien dat OldStars walking football onderdeel van het aanbod is.

Ieder deelnemend team kan een bordje en de hesjes aanvragen. Het bordje past mooi bij de entree van de kantine, met het stevige plexiglas als weerbestendig materiaal. De hesjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en bevatten een elastiek. Hierdoor zijn de hesjes voor iedereen geschikt. Trainingshesjes zijn ideaal om het team in groepen te verdelen. De hesjes kunnen worden gebruikt tijdens trainingen of een onderling wedstrijdje.

Aanvragen
Wil jij jouw vereniging ook blij maken met deze OldStars-materialen? Stuur dan een e-mail naar info@oldstars.nl om het pakket aan te vragen. Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de materialen.


Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels, Riki Stichting en FNO.

Overig nieuws
Nieuws
Nederland is toe aan de derde helft

De derde helft, een bekend begrip in de sportwereld. Gezelligheid, humor, napraten, elkaar ontmoeten. Langer blijven hangen dan gepland. Verhalen […]

Lees meer
Toon meer nieuws