Nieuws
OldStars-initiatief in Molukse gemeenschap kent een vliegende start

In navolging van de initiatieven voor een Surinaamse OldStars-ploeg is deze week een initiatief gestart voor het samenstellen van een OldStars-team in de Molukse gemeenschap. Grote aanjagers hiervoor zijn Joop Kols en het Nationaal Ouderenfonds.

Op het sportcomplex van voetbalvereniging Barneveld kwamen afgelopen maandag ongeveer vijftig zestigplussers uit de Molukse gemeenschap bijeen voor een eerste kennismaking met OldStars walking football. De avond leverde een vrolijk samenzijn op, met een introductie, een warming-up en een demonstratie van de spelvorm.

Na afloop van het programma werden de aanwezigen getrakteerd op een kruidige maaltijd. Joop Kols blijft de komende periode de OldStars-initiatieven in de Molukse gemeenschap aanjagen. Hij neemt met twee OldStars-teams ook deel aan een uitwisseling met de Surinaamse OldStars tijdens de aanstaande editie van de Almelo City Cup, op vrijdag 1 juni.

Een sfeerimpressie van de kick-off in Barneveld? Geniet mee met onderstaande beelden.

Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels, Riki Stichting en FNO.

 

Overig nieuws
Toon meer nieuws