fbpx

OldStars tennis – Tennisverenigingen en invulling nieuwe maatregelen

Eén van de Oldstars Sporten die – in hoeverre je dat kunt zeggen- het minst last lijken te hebben van de nieuwe maatregelen is het OldStars tennis. In Leidschendam als zwoel Zwolle hebben ze ervoor gekozen om de deelnemers te verspreiden over de ochtend en/of middag.

ZTC de Pelikaan had op 28 september haar kick-off OldStars tennis onder begeleiding van Tom Okker. Dat was een dag voor de aanscherping van de Corona maatregelen van dinsdag 29 september. Op 5 oktober ging ZTC de Pelikaan van start met 16 deelnemers, 5 begeleiders en een Old Stars trainer, direct al onder de aangescherpte Corona maatregelen: alleen bewegen en geen koffie/thee vooraf en ook geen nazit na afloop.

Vanwege de persconferentie van premier Rutte op 13 oktober en de invulling van extra maatregelen vanuit de KNLTB, opgesteld in afstemming met RIVM en NOC/NSF heeft ZTC de Pelikaan het Corona protocol voor OldStars tennis nader uitgebreid met een extra maatregelen: (1) per baan maximaal 4 deelnemers exclusief trainer/begeleider, (2) deelnemers gaan direct in de juiste samenstelling de baan op en deelnemers mogen niet wisselen van baan tijdens het OldStars tennis uur. Zo is er ook op 19 oktober bij ZTC de Pelikaan in alle voorzichtigheid OldStars tennis. Naar bekend zullen er 19 oktober 20 deelnemers komen en daarom heeft de commissie OldStars tennis besloten om de ochtend in twee sessies met een kwartier ertussen te splitsen, zodat deelnemers uit de 1e sessie het park kunnen verlaten voordat deelnemers uit de 2e sessie het park betreden.

Lees hier het protocol: Protocol OldStars tennis per 14 oktober 2020 om 22 uur – ZTC de Pelikaan

Terug naar nieuws