WordPress databasefout: [Table 'db268907_oldst_live.old_pollsq' doesn't exist]
SELECT * FROM old_pollsq

Nieuws
OldStars walking football ook in Amsterdam-Zuid

Na SV Ouderkerk, a.s.v. LEBO, OSV, Sportclub Only Friends, TOS Actief, De Dijk, Zuidoost United en GeuzenMiddenmeer volgt een volgende OldStars-vereniging in de grootstedelijke regio Amsterdam. Dinsdagochtend 20 november start een OldStars walking football-project bij de zaterdaghoofdklasser a.v.v. Swift.

Het project in Amsterdam-Zuid kent meerdere sportpartners, de vereniging werkt voor het initiatief namelijk samen met het Nationaal Ouderenfonds, de Powerleague, Sport Medisch Centrum Amsterdam en sport en welzijnsorganisatie Combiwel Sport. Momenteel trekken de organisaties gezamenlijk op in de promotiecampagne. In de grootstedelijke regio Amsterdam is de gemeente Amsterdam de partner van het Nationaal Ouderenfonds om meer deelnemers, clubs en maatschappelijke organisaties te binden aan OldStars walking football.

Meer informatie over de kick-off bij a.v.v. Swift is hier te vinden en geïnteresseerde deelnemers kunnen voor het initiatief contact opnemen met de coördinator vanuit a.v.v. Swift: Cor Verhoeff. Cor is te bereiken via corverhoeff@planet.nl.

OldStars walking football bij a.v.v. Swift

OldStars walking football bij a.v.v. Swift

Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels en FNO

 

Overig nieuws
Netwerkbijeenkomst 28 maart
Nieuws
Netwerkbijeenkomst op 28 maart

Sv Overbos en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op 28 maart een kennissessie over het programma -‘OldStars, gezond oud worden in […]

Lees meer
Toon meer nieuws