Nieuws
OldStars zijn ook in de Rotterdamse wijk Katendrecht

Sinds donderdag 18 oktober organiseert Humanitas in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en stichting Feijenoord OldStars kennismakingsaanbod OldStars walking football. De organisaties proberen het project een nieuw OldStars in de Wijk-initiatief van de grond te krijgen in de Rotterdamse wijk Katendrecht.

Gedurende zes weken vanaf de eerste kennismakingsdag volgt iedere week op donderdagochtend een sessie met OldStars walking football, geleid door de OldStars van stichting Feijenoord OldStars. De kennismakingsdagen zijn dus nog op 1 november, 8 november, 15 november en 22 november.

Verzorgde lunch
De sessies zijn gratis en tijdens de ochtenden wordt voor koffie en een lunch gezorgd. De start is om 10.00 uur met inloop en koffie. Na een gezellig samenzijn volgt een kennismaking met OldStars walking football en rond 12.30 uur wordt de lunch geserveerd door de dames van het Huis van de Wijk. De minimale leeftijd voor deelname is 55-plus.

Het fraaie kunstveld waarop de OldStars spelen is een vergelijkbare ondergrond als een zand hockeyveld en ligt vlakbij twee Rotterdamse iconen: het SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Vanaf het veldje kunnen de OldStars nog precies de kop van de pylon van de brug zien.

Huis van de Wijk ’t Steiger
In de week van de laatste OldStars-sessie op Katendrecht, wordt er in het Huis van de Wijk een feest voor de buurt georganiseerd, de OldStars van stichting Feijenoord OldStars zijn plannen aan het maken om daarvoor een bijdrage te leveren op het voetbalveld.

De locatie voor het aanbod is Huis van de Wijk ’t Steiger aan de Fruitlaan 8 in Rotterdam. Voor vragen en aanmeldingen kunnen geïnteresseerden zich richten tot info@oldstars.nl of feijenoordoldstars@gmail.com.

OldStars walking football in de Rotterdamse wijk KatendrechtFoto’s: Jan Korteweg

Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels en FNO

Overig nieuws
Nieuws
Nederland is toe aan de derde helft

De derde helft, een bekend begrip in de sportwereld. Gezelligheid, humor, napraten, elkaar ontmoeten. Langer blijven hangen dan gepland. Verhalen […]

Lees meer
Toon meer nieuws