WordPress databasefout: [Table 'db268907_oldst_live.old_pollsq' doesn't exist]
SELECT * FROM old_pollsq

Nieuws
SV Spaarnwoude omarmt OldStars walking football

Sinds maandag 15 oktober omarmt ook SV Spaarnwoude OldStars walking football. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, Fysiotherapie Spaarndam, Telstar en Careworx lanceert de vereniging hiermee als eerste sportvereniging uit Spaarndam de snelgroeiende spelvorm voor 55-plussers.

Bij de omnivereniging hebben zich in korte tijd tien deelnemers gemeld voor het nieuwe initiatief. Zij komen wekelijks op vrijdagochtend om 09.30 uur bijeen voor een training OldStars walking football. De trainingen staan onder leiding van voormalig Telstar-speler Bob Koning van Careworx.

Geïnteresseerde deelnemers en maatschappelijke organisaties kunnen voor het initiatief contact opnemen met de initiatiefnemer bij SV Spaarnwoude, Roel Dortmundt:  info@fysiotherapiespaarndam.nl en 023-5371755. Het adres van omnivereniging Spaarnwoude is Ringweg 12a, 2064 KE Spaarndam.

Dit artikel draagt bij aan de doelstellingen van OldStars en wordt mogelijk gemaakt door Menzis, Van Boxtel hoorwinkels en FNO

Overig nieuws
Netwerkbijeenkomst 28 maart
Nieuws
Netwerkbijeenkomst op 28 maart

Sv Overbos en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op 28 maart een kennissessie over het programma -‘OldStars, gezond oud worden in […]

Lees meer
Toon meer nieuws