Old-Stars Rood-Wit Veldhoven Kick-off toernooi

Beste Walking Football sportvrienden,

Dit jaar organiseren wij voor de 3e keer ons jaarlijkse OldStars kick-off toernooi voor zowel B.V.O. ’s als ook amateurverenigingen. Het toernooi vindt plaats op woensdag 20 september 2017.

Locatie

We spelen op ons hoofdveld met vier veldjes, volledig kunstgras. En twee veldjes op ons Wetra- veld, half kustgras/half gras.

Locatie: Sportpark De Korze, De Korze 82 5504 MK Veldhoven
Programma

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen ziet het programma er als volgt uit:

10.00 uur Om het toernooi goed te laten verlopen, dient iedereen om 10.00 uur aanwezig te zijn.

10.30 uur Officieel startsein van het toernooi, waarna de wedstrijden direct beginnen. Elk team speelt 3 of 4 poulewedstrijden, iedereen speelt een kruisfinale en daarna is de finale.

17.00 uur Wij verwachten dat het toernooi rond de klok van 17.00 uur afgelopen zal zijn. Direct na de finale zal de prijsuitreiking plaatsvinden!!

Na het laatste fluitsignaal is er in de kantine nog ruim de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, voor eigen rekening, wat na te praten. Waarschijnlijk zal ook onze eigen Old Boys Band na de prijsuitreiking in de kantine nog optreden. Dus dat belooft gezellig te worden!

Het organiserend comité is nog druk doende om enkele prominente personen te strikken om deze dag nog feestelijker te maken…… Maar helaas kunnen zij daar nu nog niets over vertellen.
Inschrijven

Er mogen 24 teams deelnemen. Deelname is alleen mogelijk voor spelers van 60 jaar en ouder. Wij verwachten veel animo voor ons toernooi. Inschrijving en deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na het opsturen van uw inschrijfformulier, krijgt u een bevestiging met volgnummer. Dan weet u ook meteen of u bij de eerste 24 zit. Schrijf zo snel mogelijk in om eventuele teleurstellingen te voorkomen!

Uw inschrijving is pas definitief als het inschrijfformulier ontvangen is en u bij de eerste 24 inschrijvingen zit. Mocht het aantal van 24 teams bereikt zijn, dan krijgt u persoonlijk bericht van de organisatie.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt €10 per persoon. Hiervoor krijgt u 1x kopje koffie of thee, een frisdrank, een kop soep en een broodje naar keuze. Gelieve het inschrijfgeld bij binnenkomst contant en het liefst gepast betalen.
Wij vinden het bijzonder leuk om jullie op 20 september op ons toernooi te ontvangen om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan!

Contact

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met OldStars Rood-Wit Veldhoven:

  • Peer Schats, voorzitter: p.schats53@gmail.com of 06-14336411
  • Jan Baltussen, secretaris: j.baltussen6@kpnplanet.nl of 040-2531455

 

Datum:    20-09-2017
Tijd:    10:00
Locatie:    Veldhoven


Deelnemen
15760 Uren gesport
8825600 Calorieën verbrand
99 Clubs lid
394 Deelnemers lid
Samen hebben wij dit gerealiseerd!