[VIDEO] OldStars kijken uit naar volgende walking handball training!

De eerste beelden van de OldStars walking handball training bij HV KRAS/Volendam zeggen genoeg. Een ochtend vol plezier en actie! Hoewel er tijdens het handballen wat wordt afgelachen, zet iedereen zeker zijn of haar beste beentje voor en wordt er hard gejuicht wanneer er gescoord wordt.

De eerste trainingssessie was duidelijk een groot succes. “Je beweegt zonder dat je er erg in hebt”, glundert OldStar Maart Admiraal (68). Dankzij walking handball kunnen ouderen op een laagdrempelige manier bewegen en genieten van een sociaal netwerk bij de handbalvereniging. Of je nu handbalervaring hebt of niet, iedereen is welkom. Ben je benieuwd wat de KRAS/Volendam OldStars van de allereerste training vonden? Bekijk dan onderstaande video.

Ook meedoen? Leuk!

Geïnteresseerden voor walking handball bij HV KRAS/Volendam kunnen contact opnemen met Lars van de Broek via info@handbalvolendam.nl of het telefoonnummer 06-12677986. Wanneer er interesse is om walking handball bij andere verenigingen te ontwikkelen kan er contact worden opgenomen met Johan Annema van het Nationaal Ouderenfonds via j.annema@ouderenfonds.nl of het telefoonnummer 06-14443420.

Terug naar nieuws