Ga naar de inhoud

OldStars VitaliteitSpelen

De nationale beweegweek voor ouderen

Van 16 tot 20 mei 2022 organiseert het Ouderenfonds de OldStars VitaliteitSpelen. Dit is de nationale beweegweek voor ouderen, vol met beweeginspiratie en -activiteiten. We organiseren landelijke en regionale activiteiten en ondersteunen organisaties om lokaal zoveel mogelijk ouderen in beweging te brengen. Zo vragen we niet alleen aandacht voor bewegen, maar brengen we ouderen ook in contact met beweeginitiatieven én elkaar!

Er staat een mooi programma klaar. We starten met een beweegcongres en bewegen door tot de grote finale: de Nationale Balkon Beweegdag op vrijdag 20 mei. Aanmelders ontvangen een digitale toolkit met tips, handleidingen en flyers. De eerste 50 aanmelders van een beweegactiviteit ontvangen het unieke VitaliteitSpelen t-shirt pakket! 

Bekijk hier het programma:

OldStars congres

16 mei – We trappen de week af met het congres ‘Grenzeloos ouder worden door samen te bewegen’. Tickets nu te koop!

OldStars sportdagen

17 t/m 19 mei – Samen organiseren we OldStars sportdagen bij verenigingen door heel het land. Meld je sportdag nu aan!

OldStars vitaaldagen

17 t/m 19 mei – Samen organiseren we laagdrempelige beweegactiviteiten voor ouderen. Geef je activiteit nu op!

Nationale Balkon Beweegdag

20 mei – Samen brengen we op één dag duizenden ouderen in beweging, op het balkon of in de tuin. Meld je nu aan!

Tijdens de VitaliteitSpelen van 16 tot 20 mei 2022 vraagt het Ouderenfonds aandacht voor de fysieke en sociale voordelen van bewegen voor ouderen, samen met partners SportVibes, Menzis, VWS, VML (Nederlandse Vereniging van Lesgevers Sport en Bewegen 55 plus), KNGF, WijBuurtsportcoaches en Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Partners OldStars Vitaliteitspelen