Clemens Timbergen (65) – Feyenoord Basketball “Ik doe het één keer per week en zou het niet willen missen”
Toon meer nieuws
OldStars walking basketball

Het Nationaal Ouderenfonds en haar partners houden met OldStars.nl ouderen in beweging en geeft ze de mogelijkheid om de sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren.

Sinds 2019 is er naast OldStars walking football, OldStars walking hockey nu ook OldStars walking basketball en volgen snel meer aangepaste spelvormen voor ouderen bij o.a. tennis-, handbal- en tafeltennisverenigingen. In deze onderstaande video maak je kennis met OldStars walking basketball, een nieuwe spelvorm.

Presentatie walking basketball bij Feyenoord Basketball

Op donderdag 18 april 2019 wordt het officiële startsein gegeven voor OldStars walking basketball in Nederland door Feyenoord Basketball en het Nationaal Ouderenfonds. Dit vindt plaats in Sportcentrum Rotterdam bij de wedstrijd Feyenoord Basketball tegen Donar Groningen.

Met deze ondertekening wordt het startsein gegeven voor de verdere verspreiding van Walking Basketball in Nederland. Feyenoord Basketball is de eerste Eredivisie vereniging die het walking basketball aanbiedt in Rotterdam.

De komende maanden is het doel dat het Ouderenfonds gaat starten met deze spelvorm bij diverse verenigingen in Nederland. De komende weken wordt er met de eerste startende verenigingen meer informatie opgehaald en gedeeld op de site. Indien er interesse is kan er contact worden opgenomen met info@oldstars.nl.

 

Doe mee!
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
Partners