Ga naar de inhoud

Ambassadeurs

Er zijn bij OldStars meerdere ambassadeurs betrokken die zich inzetten voor onze beweegvormen, waaronder ex-professionals en bekende sporters. Wij zijn erg trots dat zij een bijdrage willen leveren aan OldStars.

Meer informatie over onze ambassadeurs? Mail naar oldstars@ouderenfonds.nl

Olga Commandeur

Olga is een Nederlandse oud-atlete. Sinds 2000 is zij vooral bekend door haar dagelijkse presentatie van het tv-programma Nederland in Beweging! Ze is ambassadeur van OldStars Vitaal en support het meer bewegen voor ouderen met een zorgvraag. En vaak is ze er ook bij op Nationale Balkon Beweegdag!

Tom Okker

Bekend als ‘The Flying Dutchman’, Tom Okker is een voormalig toptennisser uit Nederland. Van 1964 tot 1968 was hij Nederlands kampioen. Okker is ambassadeur voor OldStars tennis.

Bettine Vriesekoop

Zij speelde meer dan dertig jaar tafeltennis op wereldniveau en nam deel aan drie Olympische Spelen. Ze won elf open toernooien en behaalde in totaal vijf Europese enkelspeltitels. Vriesekoop is schrijfster, geeft lezingen en clinics en is ambassadeur van OldStars tafeltennis.

Floris Jan Bovelander

Hij behoort tot één van de meest opmerkelijke en beste hockeyers die Nederland heeft voortgebracht. Voor het Nederlands hockeyelftal speelde hij 241 interlands. Samen met zijn broer organiseert hij hockeykampen, clinics en andere evenementen. Bovelander is ambassadeur voor OldStars hockey.

Mats Marcker

Een Nederlandse legende binnen de rugbywereld. Marcker is record-international van Nederland en is ambassadeur voor OldStars rugby.

Robin van Galen

Robin van Galen, voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam en huidig Commercieel Directeur van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), sluit zich aan bij OldStars als ambassadeur OldStars waterpolo.