Ga naar de inhoud

OldStars voor trainers en begeleiders

Professionals

Begeleidt u een OldStars team of wilt u dit gaan doen? Een (spel)begeleider kent de (spel)regels van de specifieke beweegvorm en heeft de kans om de cursus over de spelvorm te volgen. Als begeleiders geeft u training aan de deelnemers binnen een beweegvorm. U heeft de cursus over de beweegvorm gevolgd of bent van plan om dit te gaan doen.

Traint of coacht u OldStars of wilt u dit gaan doen? Een trainer heeft de trainerscursus gevolgd over de beweegvorm volgens het Athletic Skills Model (van René Wormhoudt).

Vul onderstaand formulier in om u als trainer of begeleider aan te melden bij OldStars. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom OldStars en de nieuwste beweeginspiratie!

Dit doen wij voor OldStars trainers en begeleiders

Voor ons het belangrijk dat verenigingen, deelnemers, trainer-coaches en spelbegeleiders zich aanmelden. Zo kunnen wij in kaart brengen waar OldStars teams actief zijn. Dit is wat wij doen voor OldStars trainers:

  • Handige agenda met daarin alle kick-offs, cursussen en toernooien
  • De enige echte digitale OldStars nieuwsbrief met beweegtips, inspiratie en kennisdocumenten
  • Voor een goede kwaliteit (van de beweegvorm én de spelvorm) biedt OldStars meerdere cursussen per jaar aan voor begeleiders op verschillende locaties in Nederland.
  • Vermelding verenigingen en clubs op de kaart voor nieuwe deelnemers met alle OldStars locaties in het land
  • Persoonlijke verhalen van OldStars deelnemers en verenigingen
  • Toegang tot de webshop met de OldStars materiaaltas

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via oldstars@ouderenfonds.nl. Volg ons ook op Facebook!