Ga naar de inhoud

De Nationale Beweegweek voor ouderen

Een tikkie sterker

Van 27 t/m 31 mei 2024 organiseert het Ouderenfonds met OldStars de Nationale Beweegweek voor ouderen. Het doel? Samen een tikkie sterker worden!

Organiseer jij ook een beweegactiviteit? Wij helpen jou met een digitale toolkit en als je je snel inschrijft ontvang je een t-shirtpakket!

Bekijk hier het programma voor 2024:

Symposium

Op dinsdag 28 mei inspireert het Ouderenfonds jou met het symposium ‘Sterker dan je denkt’ over het seniorisme in sport en beweging. Zetten we het koffiedrinken altijd voorop, of zijn ouderen sterker dan we denken? Kaartverkoop start op 11 april.

Organiseer een beweegactiviteit

Meld als beweegprofessional of initiatiefnemer nu jouw beweegactiviteit aan. Bij aanmelding ontvang je meteen onze handige toolkit met checklists en kant-en-klare social posts. Wees er snel bij! De eerste 25 aanmelders ontvangen het t-shirt pakket.

Recordpoging boksen 65+

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert op 28 mei de recordpoging boksen 65+ in het Olympisch Stadion onder leiding van bokslegende en OldStars ambassadeur Arnold Vanderlyde.

Bekijk het activiteitenoverzicht

Weten welke beweegactiviteiten er in het land plaatsvinden? Bekijk het overzicht in het blokkenschema en ontdek wat je waar kunt doen.