Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars basketbal bij BC Arta in Steenwijk

dinsdag 2 mei

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars basketbal  op 10 mei in Steenwijk. Dit evenement wordt georganiseerd door BC Arta, gemeente Steenwijkerland, Sociaal Werk De Kop en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars basketbal  bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier basketbal je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, lichamelijk contact is niet toegestaan en men mag niet rennen en springen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars basketbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 15.00 uur: Inloop
  • 15.15 uur: Welkomstwoord en uitleg
  • 16.00 uur: Start training met warming up
  • 17.00 uur: Nazit, evaluatie met hapje en drankje

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: De Waterwijck, Gagelsweg 25, 8331 CM Steenwijk.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kun je mailen naar Jorn de Haan via info@bcarta.nl.

Hopelijk tot dan!