Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars basketbal bij Joy-M

woensdag 27 april

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars walking basketball  op 20 mei in Malden. Dit evenement wordt georganiseerd door Joy-M en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars walking basketball  bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier walking basketball je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, lichamelijk contact is niet toegestaan en men mag niet rennen en springen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars walking basketball inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 09.30 uur: Inloop met welkomstwoord
  • 10.00 uur: Start Training
  • 11.15 uur: Afsluiting met koffie/thee en gebak

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Laco Sportcentrum Malden, Veldsingel 29, 6581 TC Malden.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kun je mailen naar p.soethoudt@hetnet.nl of bel naar 06 – 27 17 81 69.

Hopelijk tot dan!